پاسخ : نظر شما درمورد دیتاسنتر آلمانی هتزنر آنلاین
دیتاسنتری که از هارد سیستم های خانگی استفاده می کنه البته به جز سری Ex6 و Ex6s
پورت به صورت اشتراکی و بی کیفیت
خود درگیری مزمن در رابطه با پورت اسکن ( اکثرا کاربرا مشکل پیدا کردن ) من چون پورت ها رو می بندم و 4 تا باز میزارم مشکلی برام پیش نیومد
سخت افزار خصوصا سی پی یو و هارد ضعیف باز هم می گم به جز اون 2 سری که گفتم ( Western Digital Green ):))
کلا به دشمنم هم حاضر نیستم خرید از این دیتاسنتر رو پیشنهاد بدم
کلا دیتاسنتر قدرتمندی نیست. من 4 ماه بیشتر هتزنر دوام نیاوردم. بجز ex6 و ex6s مشکل اصلی دسکتاپ بودن سرورهاست. اگر مایل بودین سقف هزینه ای رو که می تونید ماهانه برای هر سرور پرداخت کنید برام پخ کنید. اینجا بخش آموزشی هست و آفر دادن ممنوع!
برای مجازی سازی به نظر بنده مطلوب نیست.
هارد های سرور هاشون بسیار ضعیفه و این گفته بنده با کمی جستجو در انجمن تایید میشه.
خود دیتا سنتر به ابیوز هم حساس است . کلا دیتا سنتر عجیبیه.!!!
ولی برای هاستینگ میشه روش حساب کرد.
۱۰ روزی هست که کل سرورهاشون رو ارتقا دادن چه از نظر هارد و چه ازنظر cpu
من که تا حالا باهاشون مشکلی نداشتم
این که میگن هاردای سرورهای این دیتا سنتر دچار مشکل میشه با سری ssd هم صحت داره؟
ما که راضی نبودیم هیچ وقت، البته آخرین باز حدود 6 ماه پیش سرور داشتیم ولی اصلا راضی نیستیم، مخصوصا هارد هایی که میدن و اینکه دسکتاپ هستن.
دیتاسنترهایی که باهاشون کار میکنیم همیشه Leaseweb هلند و آلمان بوده و هست که خیلی راضی هستیم و عالیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erroring
این که میگن هاردای سرورهای این دیتا سنتر دچار مشکل میشه با سری ssd هم صحت داره؟
الان سرورهاشو ارتقا داده از جمله هاردهاشو
ما که مورد خاصی با این دیتاسنتر نداشته ایم و 1 سالی در حال تمدید اولین سرورمون از هتزنر هستیم.
بابت ابیوز هم باید روتر اصلی خوب کانفیگ بشه در اینصورت درصد ارسال ابیوز هم فوق العاده پائین هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mihan-VPS
ما که مورد خاصی با این دیتاسنتر نداشته ایم و 1 سالی در حال تمدید اولین سرورمون از هتزنر هستیم.
بابت ابیوز هم باید روتر اصلی خوب کانفیگ بشه در اینصورت درصد ارسال ابیوز هم فوق العاده پائین هست.
میتونید در مورد کانفیگ روتر اصلی توضیح بفرمائید. من الان چهار تا سرور روی xlhost دارم و مشکلی نداشتم که نیاز به کانفیگ روتر اصلی داشته باشه؟
روتر مربوط به سابنت ها منظورم بوده برای مدیریت کلی بهتره آی پی روتری را برای اینکار قرار داد که این وظیفه کنترل رو داشته باشه.
معمولا روی سرورهای xlhost نیاز ضروری برای اینکار نیست ولی هتزنر چرا.