دارم از خنده میمیرم :))
فقط عذاب وجدان دارم که چی به سر بقیه میاد. :|
در آینده چی ممکنه سر خودم بیاد…
اینا دیگه کی ان.
آیا
Virtual Private Server = Virtual Private Network
؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نمایش نسخه قابل چاپ
دارم از خنده میمیرم :))
فقط عذاب وجدان دارم که چی به سر بقیه میاد. :|
در آینده چی ممکنه سر خودم بیاد…
اینا دیگه کی ان.
آیا
Virtual Private Server = Virtual Private Network
؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بابا اینجا ایرانه
گفتن فروش سرور مجازی ممنوع ولی منظوری نداشتن :دی
این همه درس بخون اسمتو بزارن مهندس اخر سرم یه قاچاقچی یه خلاف کار درجه یک از اب در اومدیم چی فکر میکردیم چی شدیم
از اون روز میترسم که حکم اعدام هم برای سرور فروشا بیاد
اون موقع هست که دیگه به جمع سر باز فراریا یه اسم دیگه اضافه میشه (سرور فراریا ):))
این هم از حضور ر..و..حا..نی
اوضاع اینترنت خیلی بدتر شد
دلار هم که فقط 100ت ارزون شد
نمیدونم دوستان تحصیل کرده و متخصص چجور به خودشون اجازه میدن این رو بی جواب بزارن!؟ رسما یعنی تعطیل کنید برین بیکار بشینید خونتون زیر باد کلر بذارید باد خنک بخوره به کلتون کاش تریبونی بود میومدن و صحبت میکردیم و حرف میزدن
عجله نکنید و نگران هم نباشید چون حتما تبصره خواهد داشت :69:
تمام این قوانین سر همه بچه مدرسه ای هاست که با پول تو جیبی میان سرور مجازی میگیرن و وی -- پی -- ان فروشی باز میکنن ژست هم میگیرن ر همین چیزها این تحریمات علیه خودمون رو صادر میکنیم خیلی بد شده به قول گفتنی ها نت هم خز شده.
من که رفتم از یک سایت خارجی سرور گرفتم سرعت و پشتیبانیش به 100 تا سرور فروش ایرانی میارزه :دی جسارت نشه اینجا دوستان زیادی داریم کیفیت کارشون / قیمت عالیست ولی چه کنیم از ترس کوچ کردیم.:D با این کارشون یه منبع درآمد دیگه هم دارن از بین میبرن.واقعا تو سواد اینا موندم که اندازه گاو نمیفهمن یک کنار قانون هم برای خودشون میدن نمیان ببینن پینگ اینترنتم شده 400.یه چیزی بگم جدا از اینا وضع مملکت خیلی خرابه من خودم یک دارویی مصرف میکنم که خیلی رایجه و نسخه ایرانیشم هست ولی دیگه تو مشهد که نیست!! میگن برن کسایی که صرع دارن تشنج کنن بعد از اینور میان میگن وضع عالیست آقا کی گفته موشکلی داریم؟زیر سایه آقا نون و. سلامتیمون تامینه تامینه به سوریه و عراق و... هم مفتی میدیم :sly: کشور های دیگرو هم تحریم میکنیم نفت نمیدیم که بنزینشون گرون بشه:D
این مملکت درست بشو نیست همینطوری باید جوون ما بره دانشگاه بیاد یا بره پی علافی یا مغازه بزنه یا دلالی کنه.واقعا متاسفم بجای اینکه جا رو برای صنعت باز کنن میان میبندن.برن از کانادا یاد بگیرن که پول دانشگاه طرف با خورد و خوراکشم میدن بعدم کار دارن براش! تف تو زات کسایی که اون بالا مفت مفت میخورن شعار میدن.آقایون تناسخ هم هست دنیا اینطوری نمیمونه که تو بالا باشی و ما بدبخت جاهامون هم عوض میشه.بله!