پاسخ : خبر ویژه: افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی + کد ملی + ویزا کارت - نت ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arc1o0
یک سوال دارم میشه با پی پال به حساب بانکی افراد در کشورهای مختلف پول واریز کرد؟ یا فقط پی پال به پی پال امکان پذیره؟! ******* سلام فقط به حساب پی پال اون فرد می تونید منتقل کنید اگه اون فرد حساب بانکیش رو به حساب پی پالش متصل کرده باشه می تونه موجودی رو از پی پال به حساب بانکیش منتقل کنه.. موفق باشید.
ممنون از جوابت. به صورت برعکس هم امکان داره؟ یعنی از حساب بانکیش به پی پالش واریز کنه؟
پاسخ : خبر ویژه: افتتاح حساب پی پال از آمریکا همراه با حساب بانکی + کد ملی + ویزا کارت - نت ایران
سلام
مستر کارت فیزیکی هم ارایه می کنید؟؟؟
سلام
با تشکر از خدمات شما
این مورد را در سوالات متداول سایت پی پال پیدا کردم که :
There seems to be no way! Even if you have a Paypal account, don't check in to your account from Iran. You'll be banned and your account will be limited. If you think about using V*p*N, think again
since with *** you will be signing in from different IP's from all over the world, this will triger Paypal security and your account will be limited
اگر درست از اکانت خودم استفاده کنم شما میتونید ضمانت کنید که اکانت بسته نشود ؟
ممنون
سلام
ویزا کارت های آسیا با اروپا چه فرقی دارن از لحاظ کارایی؟
سلام
چون کارت ها از چند بانک صادر می شوند هزینه تمام شده متفاوت است و گاها مشاهده شده که کارت بانک های آسیایی در پی پال آمریکا اکسپت نشده.
همچنین چون اتحادیه اروپا 20% مالیات دارد، این مالیات شامل کارت ها نیز می شود
با تشکر
موفق باشید.
حداقل شارژی که یک کارت رو میکنید و تحویل میدید چقدر هست؟
به اسم خودمون هست یا شما؟
سلام،
شرایط باز کردن حاب رو اعلام میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
morteza1200
سلام
با تشکر از خدمات شما
این مورد را در سوالات متداول سایت پی پال پیدا کردم که :
There seems to be no way! Even if you have a paypal account, don't check in to your account from iran. You'll be banned and your account will be limited. If you think about using v*p*n, think again
since with *** you will be signing in from different ip's from all over the world, this will triger paypal security and your account will be limited
اگر درست از اکانت خودم استفاده کنم شما میتونید ضمانت کنید که اکانت بسته نشود ؟
ممنون
فکر نکنم چون من خودم حساب pp دارم با وی بی ان و غیره وصل می شوم pp اکانتم رو بخاطر اینکه ایرانی هستم لیمیت نکرده است .