پاسخ : فروش ویزا کارت 100 دلاری با 63 دلار موجودی با قیمت فوق العاده به دلیلی نیاز مالی
واقعا باید تا یه جا میگن فروش و حراج به دلیل نیاز مالی باید از هول حلیم افتاد تو دیگ ؟
پاسخ : فروش ویزا کارت 100 دلاری با 63 دلار موجودی با قیمت فوق العاده به دلیلی نیاز مالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
بنده سال 90 نیمه اول ما سمت معاونت اجرایی پلیس نمسا سپاه سید الشهدا را بر عهده داشتم که با توجه به عدم سازگاری با روحیم جدا شدم از اونجا پیگیر میشم ببینم اوضاع این فرد چطور است
نمسا : نیروی مبارزه با جرایم سایبری سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران
از طریق پلیس اقدام کردین
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت : 13 دقیقه پیش
گمونم میاد اینجا و پست هارو میخونه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin7x
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت : 13 دقیقه پیش
گمونم میاد اینجا و پست هارو میخونه.
همه که این تاپیک را نمی خونند
حتما داره سرکسی دیگه کلاه میزاره
بابا لااقل پیغام های پروفایلش رو نگاه میکردید ... !!
دوستان دوست داشتن تقاضا نامه با اسناد قابل ارائه بدن من راحت میتونم این آقا را گیر بیارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speedy
دوستان دوست داشتن تقاضا نامه با اسناد قابل ارائه بدن من راحت میتونم این آقا را گیر بیارم.
شما سر پیازی یا ته پیاز؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ehsan lashkari
شما سر پیازی یا ته پیاز؟
و شما؟
از قدیم گفتن چوب خدا صدا نداره!
گفتن یا نگفتن! جناب عیسی لو!
کسی که پول مردم رو می خوره ، یه روز هم یکی پول اونو می خوره!
اشخاص ثالث که ذی نفع نیستن دخالت نکنند!
با تشکر
قصد دخالت ندارم فقط یه پیشنهاد : مدیران این تاپیک رو پاک نکنند بلکه برعکس تاپیک رو مهم کنید و پیوست کنید جایی که همه کاربران مشاهده کنند به امید اینکه دیگه شاهد چنین اشتباهاتی نباشیم
پ.ن : خود من هم تجربه ای مشابه داشته ام البته نه از جانب این شخص ...