اینجا تاپیک فروش بندست یا تاپیک انتقادات پیشنهادات؟
مدیران فقط بلدند ببینن یه فروشنده یه قدم کج برداره سریع اخطار بدن؟
این همه پست داخل تاپیک بنده هست! این اخطار نداره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا تاپیک فروش بندست یا تاپیک انتقادات پیشنهادات؟
مدیران فقط بلدند ببینن یه فروشنده یه قدم کج برداره سریع اخطار بدن؟
این همه پست داخل تاپیک بنده هست! این اخطار نداره؟
قیمت اینجا با قیمت سایت فرق میکنه...
بعدش 3ماهه یک گیگ باید بشه 34 شما تو سایت زدین 37 چطوریاس؟
ظمنان هم دقت داشته باشید
که برای انتقال سرورای آمریکا یه ایمیل زدم به دوستان به چه وسیعی!
برای خاموشی سرور قبلی انگلیس هم 2 تا ایمیل زدم جا یه دونه!
واسه دوستانی که میگن قبلش میگفتی!
نمیدونم چرا تاپیک " شفافیت در مورد سرویس دهی وایر . . . " پاک شد ( چون من پیداش نمیکنم .. نه در تاپیک های آغاز شده ی شما و نه در مشترک های من ! )
اما خدمتتون در اونجا هم عارض شدم که :
ایمیل هایتون رو 2 بار خدمتتون گفتم اسپم میشه ! و فکر نمیکنم که شما بی خبر باشید در مورد وضعیت اینترنت در این 1 هفته ی اخیر ! ... چک کردن با موبایل هم به نظر منطقی نمیاد که اسپم رو نشون بده ( با این سرعت ! حتی ! ) -- اینباکس ! )
اما بر اساس حرف شما باید خدممتون عکس زیر رو نشون بدم که 2 مسئله رو ثابت میکنه !
1 : اسپم بودن
2 : وجود تنها یک ایمیل ( نه 2 تا ! ) 24 ساعت قبل از 12 ساعت ظهر فردا آنروز ... ( البته ساعت دقیق ایمیل معملوم نیست شاید هم کمتر از 24 ساعت بوده باشه ! )
---- مسئله ی مهمتر وقتی یک سرویسی میخواد قطع بشه .. زمان بیشتری رو از قبل برای اون در نظر میگیرن که خیلی ها ممکنه مشکل داشت باشن هم اطلاع پیدا کنند !
فایل پیوست 13879
دوستانی که از سرور های ICe Colo اقای گنجه استفاده کردن از کیفیت سرور راضی بودن؟ سرعت پرت؟ عملکرد سخت افزار؟
سلام من قصد دارم یه سرور انگلیس تهیه کنم سرعت پورت سرور هاتونو اعلام کنید یعنی سرعت دانلود تو سرور ویندوزو
اینم بفرمائید که یه ماه بعد یه وقت سرور هاتونو که تعویض که نمیکنید؟
سلام عزیز
من تازه چند روزی هست اومدم روی این سرور و قبلا ۲ ماه روی سرور آمریکا بودم الان هم تو این چند روز سرعت پورت خوب بوده و حدودا سرعت دانلود بین ۴۰ تا ۵۰ مگ بوده برای من ، البته بالاتر هم رفته ولی مقطعی بوده ، من خودم کارم با سرور بیشتر از همه به پورت و سرعت دانلود ارتباط داره که فعلا راضی هستم از سرور جدید
در مورد تمدید هم تا وقتی که نیاز های منو بر طرف کنه و سرعت پایین نیاد تمدید میکنم و اصلا علاقه ای به از این سرور به او سرور پریدن ندارم ( قبلا حدودا ۶ ماه از یکی دیگه از دوستان سرور مشابهی داشتم که اول خوب بود منم تمدید. کردم و وقتی این اواخر سرعت پایین اومد تعویض کردم و به سرور ایشون انتقال دادم )
درسته اینجا تاپیک فروشه اما ما تجربمون رو از خرید با ایشون درج میکنیم تا بقیه بدونن از کجا خرید کنن و سرشون کلاه گشاد نره