پیغام خصوصی اومد ولی نتونستم جواب بدم !
جوابش رو ایمیل کردم.. به همون ایمیلی که در اسکریپت نوشته بودی...
نمایش نسخه قابل چاپ
پیغام خصوصی اومد ولی نتونستم جواب بدم !
جوابش رو ایمیل کردم.. به همون ایمیلی که در اسکریپت نوشته بودی...
ممنون.
کارهایی که فرمودید رو انجام میذم ببینم چی میشه.
ممنون که وقت گذاشتید.
سلام.ببخشيد من مدير يك سايت اشتراك گذاري ويدئو هستم مي خواستم پلير سايت رو عوض كنم كسي هست كمكم كند ممنون مي شوم
وطن تیوب-سرویس اشتراک ویدئو
سلام
اگه بخوام از یک فننکشن در پیش فرض یک دکمه استفاده کنم باید چکار کنم
وقتی این کار را می کنم بدون این که دکمه رو فشاربدم این فنکشن عمل میکنه
با تشکر از کمکتونکد HTML:
<?php
$asghar=1
function akbar(&$asghar){$asghar++;}
?>
<input type="button" value="جدید" onClick="<?php akbar($asghar)?>">
یه کدی میخوام که جست و جو انجام بده بعد از اینکه فیلد مورد نظر انتخاب شد اونرو حذف کنه کسی میتونه کمکم کنه؟:39:
سلام به من یک سوال راجع به ایمیل فعال سازی دارم
کسی میتونه کمکم کنه؟
سلم.
من یه لیستی دارم درست می کنم که حالا مدیر سایت از اون قسمت بتونه موضوعاتش رو درست کنه.
توی این لیست همه چی اوکی هستش ولی یه دکمه می خوام بزارم که دکمه حذف هستش. حالا مسپله اینه :
وقتی که می خوام آیدی(یه column در mysql) بفرستم به صفحه دوم پی اچ پی آیدی تغیر می کنه و اولین آیدی رو نشون میده.
اولین آیدی mysql نه بلکه اولین آیدی که در table/tr/td هستش رو نشون میده :
کد صفحه اول :
کد صفحه دوم :کد PHP:
<table width="800" border="1" bordercolor="#CCCCCC" cellpadding="5" align="center"> <tr> <td width="138" style="font-weight:bold;font-size:18px">-</td> <td width="153" style="font-weight:bold;font-size:18px">-</td> <td width="393" style="font-weight:bold;">Name</td> </tr> <?php $LINK = mysql_connect('localhost','root','000000'); mysql_select_db('newsmanagment',$LINK); $SQL_QUERY = 'SELECT * FROM category ORDER BY catName'; $RESULT = mysql_query($SQL_QUERY,$LINK); mysql_close($LINK); while($RECORD = mysql_fetch_assoc($RESULT)) { ?> <tr> <td width="138"><form method="post" action="Delete.php" name="DeleteForm"> <input type="hidden" name="id" value="<?php ?>" /> <input type="button" value="Delete" onclick="Delete()" /> </form></td> <td width="153"><?php echo '<a href="Edit.php?id='.$RECORD['catId'].'">Edit</a>'?></td> <td width="393"><?php echo $RECORD['catName']?></td> </tr> <?php } ?></table>
کد PHP:
<?php //$LINK = mysql_connect('localhost','root','13461600'); //mysql_select_db('newsmanagment',$LINK); //mysql_query("DELETE FROM category WHERE catId=".$_POST['delId']."",$LINK); //mysql_close($LINK); //header('location:List.php'); echo $_POST['id'];?>
بله
اول اینکه تو حلقه while همه ستون ها رو چاپ کنید و بعد فروم رو ببنید .
دوم اینه مقدار درون این
معلوم نیست چیه کلاً<؟ php?>کد PHP:
<input type="hidden" name="id" value="<?php ?>" />
خب الان شما بجای استفاده از onclik() از خود ساب میت استفاده کنید و از متذ گت استفاده کنید و تو هر نیمی که ارسال می کنید یه دونه هم آیدی باشه تو صفحه دوم آیدی رو بگیرید و دلت کنید.
یا هم اینکه تو هر
<td> یه فرم باز کنید
lمن تو پروژه های خودم نتونستم چیزی پیدا کنم که بدرد شما بخوره .کد PHP:
<form action="delete_teacher.php" method="post">
<input type="hidden" name="uid" value="'.$rec[4].'" />
<input type="hidden" name="persenl" value="'.$rec[10].'" />
<input type="submit" name="delete_teacher" style="background:url(../images/Delete.png) no-repeat ;width:24px;height:24px;border:none;" title="'._ADMIN_ADD_USER_DELETE_USER.'" value=""/>
</form>
کد بالا رو مثل اون تو هر <td> بذارید و بعد ارسال کنید و تو اون صفحه هم آیدی رو بگیرید .
اگه فایلات رو بدی ویرایش می کنم میدم بهت .