پاسخ : █ تارا هاستینگ █ سرور مجازی █ آمریکا،انگلستان،آلمان،فرا نسه،کانادا و ... █
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ameri
در حال حاضر با این دو دیتا سنتر کار میکنیم:
دیتاسنتر: ColoCrossing سی پی یو: core i7
دیتاسنتر: GoRACK سی پی یو: L5520
قیمت های ارائه شده مربوط به سرور دوم است
جهت خرید از کولو کراسینگ تیکت بزنید چون ظرفیت تقریبا تکمیله
پ.خ شد
پاسخ : █ تارا هاستینگ █ سرور مجازی █ آمریکا،انگلستان،آلمان،فرا نسه،کانادا و ... █
ظرفیت سرور های انگلستان تکمیل شده
لطفا تیکت نکنید
دوست عزیز شما در خواست نصب نرم افزاری کردید که نه وظیفه ماست که نصب کنیم نه قوانین این اجازه رو به ما میده!
خواهش می کنم ازتون که ابتدا قوانین رو بخونید
این که بنده در حال حاضر (ساعت 2:04 بامداد) آنلاین هستم و پاسخگو نشون دهنده یک پشتیبانی قویه
همچنین اگر مایل به نصب سیستم عاملی باشید که از طرف ما پشتیبانی نمیشه پنل مجازی ساز رو جهت نصب در اختیارتون میزایم!
در حال حاضر فروش تنها از سرور آمریکا ادامه دارد
در صورت درخواست هارد اضافه و یا رم 256 تیکت ارسال فرمایید
با سلام
سرور کانادا اضافه شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spalisp
تایید میشن :111:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tinker
تائید میشن
ممنون از لطفتون دوستان
100% تایید میشن
8 سرور از آقای عامری داریم
آپتایم 100% بوده تا الان
سرعت سرور ها عالی
پشتیبانی عالی
هرچی بگم کم گفتم ...
با اطمینان ازشون خرید کنین دوستان
کانفیگ هم انجام میدین ؟
ریلود مجانی هست ؟
و اینکه مجازی سازتون چی هست ؟
ممنون .