درود
فن آوا
شهرادشبکیه
آسیاتک
پژوهشکده
ناجی
ایزایران
نمایش نسخه قابل چاپ
مرکز داده آتنا (AtenaHost.ir) را نيز به ليست اضافه نماييد.
والله با این اوضاع میگم منم یه چارتا سیستم بچینم گوشه اتاقم یه دیتا سنترراه بندازم خ بچه ها یهو چقد زیاد شدن البته اینرقابت نیست متاسفانه و ای کاش بود
با وجود برخی حمايت های خاص و سوبسد هايي که برخی شرکتهای بزرگ دارن، حرکت آنها به سمت ارايه خدمات مقطعی برای جذب منابع خيلی غير قابل پيش بينی نيست و اين دليلی است که نام های دولتی يا نيمه دولتی را در ليست مييابيد. اما شرکتهای خصوصی که وارد اين بازار شده اند، دليلی جز علاقه به اين حوزه و ميل به توسعه چيز ديگری ندارند.
تعداد ارايه دهندگان خدمات مرکز داده در کشور آنقدر ها هم زياد نيست و بعيد ميدانم فراتر از 20 شرکت رود.
قطعا راه اندازی مرکز داده، با هر سطحی، کار آسان و کم هزينه ای نيست و اگر شرکتی بدون پشتوانه و برنامه وارد اين حوزه شود، حضورش چندان دوامی نخواهد داشت ...ز
با سلام
مرکز داده آتنا با 10 سال سابقه ارائه خدمات میزبانی وب و دیتاسنتر به آدرس atenahost.ir , atena.ir
لیست دیتاسنتر های ایران :
- دیتاسنتر افرانت
- دیتاسنتر پارس آنلاین
- دیتاسنتر تبیان
- دیتاسنتر زیرساخت
- دیتاسنتر ایرانسل
- دیتاسنتر شاتل
- دیتاسنتر آسیاتک
- دیتاسنتر شهراد
- دیتاسنتر همراه اول
- دیتاسنتر بانک ملی
- دیتاسنتر بانک سامان
- دیتاسنتر بانک ملت
- دیتاسنتر بانک دی
- دیتاسنتر مبنا
- دیتاسنتر جایگاه
- دیتاسنتر هاست ایران
- دیتاسنتر نگاه روشن پارس
- دیتاسنتر پارس دیتا
- دیتاسنتر فن آوا
- دیتاسنتر آشنا
- دیتاسنتر روند تازه
- دیتاسنتر سروش رسانه
ادامه مقاله : با دیتاسنتر های ایران آشنا شوید
کاش تاپیک 2013 رو بالا نمی آوردید الان برای من یه سوء تفاهم هایی با یه کاربر پیش آمد و یه پ.خ براش ارسال کردم که اصلاً حواسم به تاریخ تاپیک نبود و مجبور شدم یه پ.خ دیگه برای اصلاح پیام قبلی ارسال کنم :)