پاسخ : فروش سرور چت فلش 123 فلش چت - روبینا سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsaam
سلام
همون بخش که گزینه 3یا 4 تو پنل میشه نوشته domin روش که کلیک کنی همین ارور اینترنت رو میده
بخشceredite service چه طور؟
یک مشکل دیگه ام که هست خیلی ها نمیتونن وارد چت بشن این مشکل از کجاست؟
متوجه منظور شما نمیشم بنده لطفا عکس تهیه نمائید از امکاناتی که ذکر میکنید یا دقیق بفرمائید کجای چت هست pay مشخص بود ذکر کردم خدمتتون اما بقیه را نفهمیدم منظورتون کدام قسمتش هست.
در مورد مشکلتون هم به جایی که الان چت دارید تیکت باید بزنید اطلاعی نداریم.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
متوجه منظور شما نمیشم بنده لطفا عکس تهیه نمائید از امکاناتی که ذکر میکنید یا دقیق بفرمائید کجای چت هست pay مشخص بود ذکر کردم خدمتتون اما بقیه را نفهمیدم منظورتون کدام قسمتش هست.
در مورد مشکلتون هم به جایی که الان چت دارید تیکت باید بزنید اطلاعی نداریم.
یا حق
قسمت social conect منظورم هست
کس دیگه ای از شما برای ما گرفته بود
که من الان میخوام خودم و بدون هیچ واسطه ای ازتون بگیرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsaam
قسمت social conect منظورم هست
کس دیگه ای از شما برای ما گرفته بود
که من الان میخوام خودم و بدون هیچ واسطه ای ازتون بگیرم
کلا موارد تجاری و ورودی توسط یاهو و ... (Domain) نیاز به اینترنت دارد که چون روی اینترانت هست امکانش نیست از آنها استفاده کنید.
برای فروش سکه و ... باید لایسنس خودتان تهیه نمائید جداگانه و روی اینترنت از آن استفاده نمائید.(که البته خطرات دیداس و ... را به همراه دارد اینترنت).
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
کلا موارد تجاری و ورودی توسط یاهو و ... (Domain) نیاز به اینترنت دارد که چون روی اینترانت هست امکانش نیست از آنها استفاده کنید.
برای فروش سکه و ... باید لایسنس خودتان تهیه نمائید جداگانه و روی اینترنت از آن استفاده نمائید.(که البته خطرات دیداس و ... را به همراه دارد اینترنت).
یا حق
مشکل ورود بعضی ها چی میشه کرد؟
و این که http://up.2pars.ir/uploads/1381522349871.png
اون ایکونی که با رنگ قرمز دورشون خط کشیدمو نمیشه درست کرد که نمایش داده بشه و کار کنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsaam
مشکل ورود باید بررسی بشه همینطوری نمیشه حرفی زد.
از مشکل نسخه فلش نصب شده سیستم کاربر گرفته تا مشکلات آنتیویروس و عدم دسترسی isp به اینترانت و ...
در مورد vip هم امکان ست کردن هست اما طبق پاسخی که خود 123 فلش چت داد برای آمدن شکلک ها کنار اکانت های vip مثلا همان تاج نیاز به دسترسی به اینترنت هست که نداره.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
مشکل ورود باید بررسی بشه همینطوری نمیشه حرفی زد.
از مشکل نسخه فلش نصب شده سیستم کاربر گرفته تا مشکلات آنتیویروس و عدم دسترسی isp به اینترانت و ...
در مورد vip هم امکان ست کردن هست اما طبق پاسخی که خود 123 فلش چت داد برای آمدن شکلک ها کنار اکانت های vip مثلا همان تاج نیاز به دسترسی به اینترنت هست که نداره.
یا حق
ممنون
شکلک های اضافه مبلغش یک بار 50 تومان پرداخت میشه و سر هر ماه فقط هزینه چت یعنی 40 تومان پرداخت میشه؟
یک مشکل موقع خرید هست که شکلک ها تنها بسته 130 هزار تومانی دارد و بسته 50 هزار تومانی موجود نیست موقع خرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsaam
ممنون
شکلک های اضافه مبلغش یک بار 50 تومان پرداخت میشه و سر هر ماه فقط هزینه چت یعنی 40 تومان پرداخت میشه؟
با سلام
بله.
موفق باشید.-شریفی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
بله.
موفق باشید.-شریفی
خیلی ممنون
یک مشکل موقع خرید هست که شکلک ها تنها بسته 130 هزار تومانی دارد و بسته 50 هزار تومانی موجود نیست موقع خرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsaam
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsaam
خیلی ممنون
در صورت موجود بودن چت فلش بعد از سفارش این مورد را به واحد مالی تیکت نمائید.
با تشکر-شریفی