من که فکر نمی کنم تاثیری داشته باشه جز اینکه از چاره اندیشی ما رو باز میداره
نمایش نسخه قابل چاپ
من که فکر نمی کنم تاثیری داشته باشه جز اینکه از چاره اندیشی ما رو باز میداره
به نظر من حداقل باید تلاش کرد . انسان به امید زنده است
این تلاش ها بیهود است چون دست خودشون نیست دست دولت هاشون هست به نظر من باید به جز این کار باید یه فکر دیگه ای کرد چون اون ها هم همین و میخوان که ببینن که ما با تحریم به مشکل میخوریم و بدتر کنن اگه عین خیالمون نباشه بهتره
انشالا دولت ما که عوض بشه رابطش رو با آمریکا درست کنه همه چیز درست میشه! این مشکل ماست که با اونا مشکل داریم! خداییش فکرشو بکنید ما به اونا نیاز داریم یا اونا به ما؟
نگید میتونیم خودمون کارامونو انجام بدیم. خداییش تونستیم کنترل پنل بسازیم؟ خداییش اصلا هیچ کدوممون تونستیم تو برنامه نویسیش پا پیش بذاریم؟
خوب پس بیاد هم فکری بکنیم و راه کارشو پیدا کنیم. cPanel فقط بخاطر اسمش داره نون میخوره. اونقدا هم که فکر میکنید کار شاخی نکردن...
البته خوب به این شکل هم که شما میگید نیست.نقل قول:
انشالا دولت ما که عوض بشه رابطش رو با آمریکا درست کنه همه چیز درست میشه! این مشکل ماست که با اونا مشکل داریم! خداییش فکرشو بکنید ما به اونا نیاز داریم یا اونا به ما؟
نگید میتونیم خودمون کارامونو انجام بدیم. خداییش تونستیم کنترل پنل بسازیم؟ خداییش اصلا هیچ کدوممون تونستیم تو برنامه نویسیش پا پیش بذاریم؟
خوب پس بیاد هم فکری بکنیم و راه کارشو پیدا کنیم. Cpanel فقط بخاطر اسمش داره نون میخوره. اونقدا هم که فکر میکنید کار شاخی نکردن...
بالاخره یک رابطه دو طرفه هست، همونطور که منیاز به رابطه داریم اونها هم به همین شکل نیاز دارند.
اما خوب جدا از مسائل حاشیهای غرور کشورها هم اجازه نمیده.
امیدوارم روزی کل جهان با صلح و آرامش و رابطه متقابل به همراه احترام در کنار هم زندگی کنند.
ببخشید یه مقدار از موضوع تاپیک منحرف شدم :)
سلام
دوست عزیز موضوع اصلا محبوب بودن و تلاش نیست . موضوع قوی بودن نرم افزار است من چند وقت پیش برای اینکه Plesk نسخه 9 را بررسی کنم روی یکی از سرورها نصب کردم. واقعا نسبت به نسخه 8 بهتر شده ولی به نظر من هنوز خیلی باید کار کند تا به باcPanel برسد.
من فکر می کنم cPanel در مورد سرورهای لینوکس مسیر پیشرفت و اینکه چطور در بین کسانی که سرور دارند جا باز کند را خیلی خوب و درست انتخاب کرد. اولین سروری که من با cPanel داشتم اگر اشتباه نکنم نسخه 4 بود همان زمان هم با اینکه ظاهر آن مثل امروز نبود ولی آن زمان هم فوق العاده بود.
به هر حال باز هم من فکر می کنم بهتر است که تلاش شود.
دوستان الان كه سي پنل تحريم نيست؟