فکر نکنم . از این خبرا باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر نکنم . از این خبرا باشه
دو سه روز هست کلا سرعت آمده پایین.. صفحات کند باز میشوند..:-b
کسانی که خودشون سرو کله دارند میزنند با این مسائل میدانند که مخابرات هست.
چرا وقتی جواز تعداد .... قد آیپی اینترانتی از زیر ساخت هست مخابرات مخالفت میکنه پس ؟ عین گداها بعد کلی اصرار ما شاید 5 تا 10 تا آیپی اجازه بده مخابرات استفاده بشه :-|
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است - ما فعلا توی نت و شبکه داخلی مشکل داریم باهاشون و اصرار دارند از شبکه جهانی استفاده کنیم در صورتی که هدف کشور مصرف داخلی هست :) کلا هر کسی ساز خودش را میزنه و منفعت خودش را میبینه.
دست مخابراته عزیز.
یا حق
ممد جان خون خودتو كثيف نكن
اشكال از خليج فارس هست با كوسه هاش من الان دقيقا يه خيابون با خليج فاصله دارم و از توي پنجره مي بينم كه كوسه و نهنگ ها جشن گرفتن احتمالا باز پاشون را گذاشتن روي فيبر
عزيزم الان دو روزه رسما اينجا هيچ چيز باز نمي شه زنگ هم مي زنيم مي گن سرعت خوبه افت نداريم من مونده ام سيستم هاي شهر ما اينترنت را مي خورن و صفحه باز نمي شه يا اين مدير آي اس پي دروغ مي گه
:49:
حدید ایران اومده با ***ه ها قرار داد بسته که دیگه به کابل ها کاری نداشته باشن و ***ه ها هم باهاش قرار داد بستن یک اینترنت پر سرعت ***ه ای به کاربران ایرانی بدن :59:
سود اصلی مخابرات فروش ترافیک نیست... سود اصلی در انحصار هست.
که یک خط stm1 حدود 150 مگابیتی ماهانه حدود 40 میلیون اجاره میگیره.
مصاحبه مدیر عامل افرانت رو پیدا کنید ببینید که کلا سیستم اصلی با اینترنت مخالف هست و مشکل داره ...مخابرات تصمیم گیرنده نیست. فقط جیب ارگان هایی داره پر میشه و این نباید قطع بشه.
درآمد دولت از اولین ورازت خانه اش ...وزارت نفت هست...بعد مخابران (که ظاهرا خصوصی سازی شده که همون خودمان سازی هست) چه جوری وزارت خانه ای که خدمات به داخل کشور میده انقدر درآمد داشته باشه...:)
اينجا خليج فارس / بوشهر
سرعت اينترنت بدترين وضعيتي كه فكر كنيد
و من چقدر خوشحالم ! بازم انت ....رسيد (:|