پاسخ : ++ || فروش ویژه فاز دوم سرور مجازی با تخفیف ویژه برای ماه اول رم 1 گیگ 18 هزار تومان || ++
بله مهندس . فهمیدم
چون بعدش که گذاشته بودم برنامه نصب بشه. نصبش کامل شده بود.
تشکر بابت سرور .
پاسخ : ++ || فروش ویژه فاز دوم سرور مجازی با تخفیف ویژه برای ماه اول رم 1 گیگ 18 هزار تومان || ++
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
skydl2011
بله مهندس . فهمیدم
چون بعدش که گذاشته بودم برنامه نصب بشه. نصبش کامل شده بود.
تشکر بابت سرور .
با سپاس از ازائه نظر شما پیروز و موفق باشید مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
یک وی پی اس با رم یک گیگابایت ازشون گرفتم، تست اولیه وی پی اس خوب بود.
ایشون خیلی محترم هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
godman757
یک وی پی اس با رم یک گیگابایت ازشون گرفتم، تست اولیه وی پی اس خوب بود.
ایشون خیلی محترم هستند
با سلام و تشکر از لطف شما امیدوارم کیفیت و سرعت بتواند نظر شما را جلب نماید تکمیل شده های امروز 3 عدد سرور رم یک فروش ویژه بوده است که متاسفانه با متوجه شدن اعلام وضعیت فروش امروز متوجه شدم زمانی که اعلام می کنم چند سرور به فروش رفته است اسپم در پست فروش محسوب می شود به همین دلیل دیگر اعلام نمی کنم چه تعداد سرور در چه زمانی تحویل داده شده است پیروز و موفق باشید داود بادپیما مدیریت ام اس ام هاست
هزينه هارد اضافه چقدر ميشه ؟؟؟
ميخواستم بدونم تا چه اندازه پشتيباني داريد ( چون خودم زياد وارد نيستم )
ميخوام براي دانلود استفاده كنم براي سايتم و چون ميخوام آرشيو درست كنم حجم هارد برام مهمه
پهناي باند تا چه مقداري نامحدود هست
در كل من خاطره خوشي از گرفتن سرور ندارم يه سرور بود با 4 گيگ م كه دو روز اول باهاش كاري نكردم رفتم داخل ديدم ميزان مصر رم 3 گيگ شده ( با اون رور هيچ كار نتونستم بكنم و كلي هم ضرر كردم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
perince_3000
هزينه هارد اضافه چقدر ميشه ؟؟؟
ميخواستم بدونم تا چه اندازه پشتيباني داريد ( چون خودم زياد وارد نيستم )
ميخوام براي دانلود استفاده كنم براي سايتم و چون ميخوام آرشيو درست كنم حجم هارد برام مهمه
پهناي باند تا چه مقداري نامحدود هست
در كل من خاطره خوشي از گرفتن سرور ندارم يه سرور بود با 4 گيگ م كه دو روز اول باهاش كاري نكردم رفتم داخل ديدم ميزان مصر رم 3 گيگ شده ( با اون رور هيچ كار نتونستم بكنم و كلي هم ضرر كردم )
با سلام دوست عزیز پهنای باند به صورت نامحدود است هر 100 گیگ هارد 9 هزار است و در مورد رم و میزان مصرفی تمامی منابع اختصاصی است پشتیبانی 24 ساعته و 17 ساعته تیکت صورت می گیرد در مورد پشتیانی باید عرض کنم تا جایی که در توانم باشه به کاربر کمک می کنم پیروز و موفق باشید مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
سرعت دانلود از سرور هاي شما براي آي پي هاي ايران چطوره ؟؟
تا چه مقدار هارد رو ميتونيد ساپورت كنيد ؟؟؟
قيمت هاتون خوبه
ميخوام مثلا" از سرور به عنوان dl.mydomain.com استفاه كنم اين چه مواردي رو ميخواد كه آماده بكنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
perince_3000
سرعت دانلود از سرور هاي شما براي آي پي هاي ايران چطوره ؟؟
تا چه مقدار هارد رو ميتونيد ساپورت كنيد ؟؟؟
قيمت هاتون خوبه
ميخوام مثلا" از سرور به عنوان dl.mydomain.com استفاه كنم اين چه مواردي رو ميخواد كه آماده بكنم
با سلام و سپاس از سوال شما دوست عزیز خدمت شما عرض کنم که در مورد کیفیت و سرعت دانلود تضمین کیفیت را به شما می کنم در مورد مواردی هم که نیاز است اگر به صورت تماس تلفنی با من در تماس باشید از شما ممنون می شوم با سپاس مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
هزینه هر هسته سی پی یو اضافه و یا مگاهرتز اضافه سی پی یو چه قدر هست؟
و این که از کجا میشه میزان اختصاص یافته cpu رو دید؟
یک هسته به صورت پیش فرض برای هر سرور است که دو هسته می شود 10 هزار و 1000 به cpu اختصاص داده می شود که در صورت افزایش به 2000 9 هزار می شود و برای مشاهده دسترسی vmware clint داده می شود پیروز و موفق باشید