پاسخ : این ساب هاستینگ همیشه اینقدر طولش میده ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shafiei7
یک درخواست بیشتر نداشتم اونم جداگانه ارسال میشد. ;;)
---------- post added at 09:27 pm ---------- previous post was at 09:23 pm ----------
وقتی روز اول میگن این پلن وی پی اس بخرید در عوض یک پلن رایگان میدیم به همون مشخصات و سوال میپرسم اگر پلن رو ارتقاء بدیم رایگان هم ارتقاء پیدا میکنه میگن اره یعنی مکمل همدیگه هستند دیگه اگر مشکل داره هر دوتاش باید رفع بشه دیگه نه یکیش رفع کنن و دیگری رو به حال خودش بذارن.
اصولا بايد همينطور باشه!
وقتي يک سرويس رو مجانی ميدن بايد تا آخر پاش وايسن!
نه وسطش جا بزنن!
خیلی جالبه بعد از 10 سال اولین جایی که داره این شرکت رو زیر سوال میبره تو همین فروم هست ما ایرانی ها اگر theplanet هم سرور خریداری کنیم بعد از یه مدت میایم اون شرکت رو زیر سوال میبریم همانطوری که ws و giga یا xlhsot یا ... رو زیر سوال بردیم
یکی هم از دوستان نوشته بود down with worldstream که واقعا جالب بودش . حالا بین این همه مشتری که ساب هاستینگ داره چرا مشکل برای شما پیش اومده نمیدونم چرا جواب شما رو نمیدن اونم نمیدونیم به این توجه کنید .
Posted: 20/02/2010 13:53
Hello
If it is possible to enable ini_set on the server
Posted: 20/02/2010 14:47
Hello,
As per your request, ini_set has been enabled on the server. Please give it a try now and let us know if you need any further assistance.
SubHosting.net - tech support.
کمتر از 1 ساعت حالا چرا برای بغیه رو طول دادن واقعا نمیدونم . شرکت همون شرکت هست- پشتیبانی همون هستش . البته یه سری مشکلات هم نیاز به وقت زیادی برای برسی دارند و انتظار نداشته باشید 1 ساعته جواب بدن .
تایید میشه . کاملا درسته . پشتیبانی عالی . من هم مشکلی با این شرکت ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afraweb.net
خیلی جالبه بعد از 10 سال اولین جایی که داره این شرکت رو زیر سوال میبره تو همین فروم هست ما ایرانی ها اگر theplanet هم سرور خریداری کنیم بعد از یه مدت میایم اون شرکت رو زیر سوال میبریم همانطوری که ws و giga یا xlhsot یا ... رو زیر سوال بردیم
یکی هم از دوستان نوشته بود down with worldstream که واقعا جالب بودش . حالا بین این همه مشتری که ساب هاستینگ داره چرا مشکل برای شما پیش اومده نمیدونم چرا جواب شما رو نمیدن اونم نمیدونیم به این توجه کنید .
Posted: 20/02/2010 13:53
hello
if it is possible to enable ini_set on the server
posted: 20/02/2010 14:47
hello,
as per your request, ini_set has been enabled on the server. Please give it a try now and let us know if you need any further assistance.
Subhosting.net - tech support.
کمتر از 1 ساعت حالا چرا برای بغیه رو طول دادن واقعا نمیدونم . شرکت همون شرکت هست- پشتیبانی همون هستش . البته یه سری مشکلات هم نیاز به وقت زیادی برای برسی دارند و انتظار نداشته باشید 1 ساعته جواب بدن .
اگر میخواید یوزر نیم و پسوورد خودم رو داخل ساب هاستینگ براتون خصوصی ارسال میکنم برید کل تیکت های منو چک کنید و ببینید بعضی هاش با تاخیر حتی دو روزه پاسخ داده شده و پاسخ هم در جهت رفع مشکل نبوده
نقل قول:
با سلام
متاسفانه اشتباها سرور شما کنسل شده بود که با صحبتی که با بخش فروش داشتید ،
با اینکه 25 روز از سرور استفاده کردید اما مبلغ کامل سرور به حساب شما برگشت داده شد.
امید وارم سوء تفاهمات برطرف شده باشد.
در آخر نیز از شما بابت از مورد عذر خواهی میکنم.
اولا ممنون که برگردوندید پول رو در ضمن کی میگه 25 روز استفاده کردم؟
از حدود 10 فوریه وی پی اس کنسل شده بود ! یعنی حدا اقل 10 روز به اتمام مونده بود.
ضرری که از این بابات متحمل شدم رو کلا از یادتون رفت.
باز ممنون از شما.
بهترین راه اینه که تماس بگیرید
0018888814687