پاسخ : کدام هاستینگ تایید می شود ؟
با سلام
ایران دیتا هاست نزدیک دو سال هست میشناسمش ویه جورای رفات دارم باهاش پسر گلیه خودم شاهد بودم نزدیک 600 خرج کرد که دیتا مشتریاش برگرده یه سرور مشرک داشتیم یه بلایی سرش اومد نزدیک 600 خرجش شد از نظر فنیم تاییدش میکنم تازگیا هم یه سرور 64 کور از یس اپ گرفتن فکر کنم سایتهاشونو رو اون میزبانی میکنن پسر گلیه پوریا
با تشکر
abtinweb.com
خیلی عالی بوده تا الان
هرچی سایت داشتم بردم روی سرور این شرکت
نميدونم چرا يا لحن من مشكل داره و يا مساله چيز ديگه ايه تا سرويس ميخوام و يا چيزي ميگم سريع در برابرم موضع ميگرن ، بدبختيه ها باور كنيد خريد هم ميرم سكوت ميكنم هر چي ميگه نه تخفيف ميخوام نه چيزي!!
من يه مثال زدم دوستان و الا 14 تومان الان يه پفك نمكي هم نميدن! اينجا تاپيك معرفي سرويس خوبه منم اون سايتو معرفي كردم بريد بپرسيد ببينيد ميده يا خير بنده هم كريمي هستم بگيد ايشون همچين ادعايي كرده ببينيد دروغه يا راست!
نميگم 14 كسي بده من فقط يه حرف زدم و توضيح دادم ! مگه ايشون گفتن 70 تومان ما داديم؟؟ كه حالا 14 تومان رو ايشون بگيرن! سرويس ما فكر نكنم از ماهي ديگه 20 تومان حالا 4 الي 5 تومان بالاتر پايين تر ، بخواد گرفته بشه ، 30 گيگ فشا داريم چون يه 4 تا دونه عكس بيشتر رو هاست هست كه لود ميشه ، 11 تا درعااالي ترين حالت يورز انلاين داريم! 2 گيگ فضا ميخوايم ولي كلا 200 مگابايت كل سايت ماست! اي پي اختصاصي ميخوايم چون روي مساله اي تمركز داريم كه نياز به اي پي اختصاصي داره و كيفيتتش رو اين تضمين ميكنه! 20 هزار بازديد داريم چون مقاله هامون طوريه كه هر كي مياد از مقاله سال 88 ما ميخونه تا همين ديروزيه! پس بازديد ميره بالا! حالا شما حساب كن ببين ظلم به ماست يه بخوايم 30 پول هاست بديم مثلا در حالي كه 25 سرور مجازي ميدن حالا مديريتش هم از پسش بر ميام تا حدودي چون 2 تا ديگه سررو داريم ، و يا نه همون حدودا 20 الي 25 هاست بگيريم! ببين ما داره بهمون ظلم ميشه يا قيمت ها تنده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasivell
نميدونم چرا يا لحن من مشكل داره و يا مساله چيز ديگه ايه تا سرويس ميخوام و يا چيزي ميگم سريع در برابرم موضع ميگرن ، بدبختيه ها باور كنيد خريد هم ميرم سكوت ميكنم هر چي ميگه نه تخفيف ميخوام نه چيزي!!
من يه مثال زدم دوستان و الا 14 تومان الان يه پفك نمكي هم نميدن! اينجا تاپيك معرفي سرويس خوبه منم اون سايتو معرفي كردم بريد بپرسيد ببينيد ميده يا خير بنده هم كريمي هستم بگيد ايشون همچين ادعايي كرده ببينيد دروغه يا راست!
نميگم 14 كسي بده من فقط يه حرف زدم و توضيح دادم ! مگه ايشون گفتن 70 تومان ما داديم؟؟ كه حالا 14 تومان رو ايشون بگيرن! سرويس ما فكر نكنم از ماهي ديگه 20 تومان حالا 4 الي 5 تومان بالاتر پايين تر ، بخواد گرفته بشه ، 30 گيگ فشا داريم چون يه 4 تا دونه عكس بيشتر رو هاست هست كه لود ميشه ، 11 تا درعااالي ترين حالت يورز انلاين داريم! 2 گيگ فضا ميخوايم ولي كلا 200 مگابايت كل سايت ماست! اي پي اختصاصي ميخوايم چون روي مساله اي تمركز داريم كه نياز به اي پي اختصاصي داره و كيفيتتش رو اين تضمين ميكنه! 20 هزار بازديد داريم چون مقاله هامون طوريه كه هر كي مياد از مقاله سال 88 ما ميخونه تا همين ديروزيه! پس بازديد ميره بالا! حالا شما حساب كن ببين ظلم به ماست يه بخوايم 30 پول هاست بديم مثلا در حالي كه 25 سرور مجازي ميدن حالا مديريتش هم از پسش بر ميام تا حدودي چون 2 تا ديگه سررو داريم ، و يا نه همون حدودا 20 الي 25 هاست بگيريم! ببين ما داره بهمون ظلم ميشه يا قيمت ها تنده
اگر شما حدود 10 آنلاین نهایتا دارید شاید پلان 2 گیگ 11 هزار تومانی ما هم جوابگو باشد. چون سایت شما پربازدید محسوب نمی شود!
سایت شما چیست که بررسی کنیم؟ آمار وبگذر دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
اگر شما حدود 10 آنلاین نهایتا دارید شاید پلان 2 گیگ 11 هزار تومانی ما هم جوابگو باشد. چون سایت شما پربازدید محسوب نمی شود!
سایت شما چیست که بررسی کنیم؟ آمار وبگذر دارید؟
پ. خ شد
(قبل ااز پارس پك داشتيم فقط كانفيگ هاستشون با وردپرس سازش نداشت با دوست خوبم اقاي عليرضا مجيدي (يك پزشك) صحبت كردم اونم مثل من هم عقيده بود از اونجا رفتيم ، الان شيطون داره باز وسوسه ميكنم بريم اونجا!شايد درست شده باشه :59: )
من از خیلی ها خواستم بخرم ولی {چون فایل های کم حجم حداکثر 4 مگابایت} توی هاست اصلی اپلود میکنم . قبول نمیکنن
پارس پک هم دیدم. قوانین جالبی ندارند (:|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasivell
پ. خ شد
همچین نوشتید پ خ شد فکر کردم جواب سوالات ما را در مورد آمار وبگذر و سایتتون پ خ کردید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
همچین نوشتید پ خ شد فکر کردم جواب سوالات ما را در مورد آمار وبگذر و سایتتون پ خ کردید!
ببخشيد ما توي پرشين تولز خيلي فعاليت داريم و اونجا اين مرسومه... عادته!! ما يه چيز خيلي خاص و كاستومايز و ميشه گفت اختصاصي واسه امارمون داريم كه اگر در ميليون يكي اشتباه كنه طراحش رو ميكشم ! :d پس وبگذر رو مبنا قرار نميديم: صداقت!! ما ميخوايم كار كنيم قرار نيست به كسي دروغ بگيم ، چرا بيام بازديدي كه هست رو الكي كم بگم 4 روز ديگه خودم به مشكل بخورم؟؟ ما كارمون كاملا 2*2=4 تاس ! يعني رو حساب كتاب و كاملا روان، اقا سايت شما رشد كرده انتقالش بديد به هاست بالاتر: جواب ما : چشم! و همينطور هم از طرف مقابل انتظار داريم يعني هر چي ميخوايد بپرسيد امار ميديم بهتون ، تخدي از اون شد شكنجه با شما!
(فرا ديتا گفته ميزباني ميكنيم فعلا با سرعتي اهسته دارن پاسخ ميدن ببينيم به كجا ميرسه ! كاش يه جا باشه اولين و اخرين بشه)
خیلی جالبه باید اسم این انجمن رو بزاریم وب هاست جنگ
آخر صفحه هر تاپیک رو نگاه کنیم یه بحث و مشکلی هست.
بهتره یکم بیخیال باشیم شاید یکی حرفی میزنه از روی منظور نباشه و هرچی سر زبونش میاد میگه نباید تا یه چیزی میشه طوری رفتار کنیم که طرف مقابل به طرفمون جبهه بگیره.
البته ما کوچیک همتون هم هستیم قصد توهین و ... به هیچ شخصی نداشتیم نظر شخصی بود
به امید روزی خوش
هاست ایران با کیفیت خواستید در خدمتیم