پاسخ : درخواست هاست برای شیرترانیکس با بازدید و مصرف فوق العاده بالا
سلام درخدمتیم
پهنای باند نامحدود
پارادایس سرور ایران ثبت دامین سرور مجازی سرور اختصاصی
فروش ویژه هاست میزبانی مخصوص سایت های پربازدید | پارادایس سرور
---------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------
برخی سایت هایی که ما میزبانی میکنیم
offical web site alireza doroodgar
بست دیزاین || طراحی بنر , هدر , لوگو , کاور , کارت ویزیت , تراکت , صفحه آرایی , جلد کتاب , آدرس یاب
پایگاه خبری تحلیلی روستای هزاوه
-----------------------------------------------
--------------------------------
کیفیت و پاسخگویی را با ما تجربه کنید
تماس با ما : 09123239001 -08612220329
آدرس دفتر مرکزی : اراک خیابان امام خمینی خیابان شهید عراقی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba127
باسلام به دوستان گرامی
مجددا بعد از یکی دو ماه تاپیکی گذاشتم برای پیدا کردن میزبان مناسب برای سایتم
توی این مدت از هرکسی سرویس گرفتم و راضی بودم از طرف من چند تا مشتری براشون جور شده
ولی متاسفانه گاهی با افزایش این مشتریان سرویس دهی بی کیفیت میشه
طی همین مدت اخیر روی سرور فعلی از بس قطعی سرور داشتیم رتبه آلکسام از حدود 500 رسید به حدود 1000 یعنی پسرفت عظیم :|
مصرف منابع توسط سایت من این حدود هستش:
CPU: 6 GHZ
RAM: 3 GHZ
بیشترین فشار روی هارد و CPU هستش
بارها توضحیات دادم در تاپیک های قبلی که نوع هارد و وب سرور خیلی مهم هست
اولویت با آفردهندگان SSD و لایت اسپید هست
توجه داشته باشید که
سرویس میزبانی که به ما تعلق میگیرد حتی در اوج لود سرور نباید یک ثانیه ساسپند بشه
ما یکی از فعالترین شبکه های اجتماعی کشور هستیم که بازدید و فعالیت زیادی داریم پس قطعی حتی برای دو سه دقیقه هم اعتراض همگانی کاربران رو در پی خواهد داشت
لطفا آفرها رو با اعلام قیمت ارسال کنید
و همچنین
نمونه مشتری های شیرترانیکسی و سایت های پربازدیدتون رو هم معرفی کنید
آدرس سایت:
جامعه مجازی ایما - ایما - دنیای 1000 حرفی ها EiMa.ir
متوسط آمار روزانه
بازدیدکننده: 4 تا 5 هزار
بازدید: 45 تا 60 هزار
بطور متوسط شب ها (که بیشترین آنلاین ها را داریم) تعداد آنلاین ها بین 130 تا 180 نفر متغییر است
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چند روزی سرور یکی از همکاران محترم رو تست کردیم و به نتیجه نرسیدیم
تاپیک رو مجددا زنده کردم
لطفا آفرهای خود رو ارائه کنید
درخدمتم از برگ هاست
هاست با کیفیت عالی لایت اسپید + هارد ssd با کیفیت و پهنای باند نامحدود
آمار آنلاین تا 700 تا می تواند پشتیبای کند با کیفیت عالی و 7 روز تست رایگان درخدمت شما هستیم
شما می توانید آفر های خود را در لینک زیر پیدا کنید در صورت نبود با ما تماس بگیرید .
http://my.barghost.ir/cart.php?gid=8
ارادت B-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
تا زمانی که دیتابیس شیرترانیکس به این صورت هست و جدول posts مرتب بزرگ و بزرگتر می شود و شما استفاده کنندگان نیز افزونه های پر مصرف به آن اضافه می کنید دردسر شما ادامه دارد. شما می خواهید سایت راه بندازید در مقیاس کوچکتر با امکاناتی در حد توئیتر و فیسبوک روی هاست اشتراکی! خب وقتی آنها دیتاسنترهای اختصاصی دارند شما هم باید حداقل چند سرور برای بالانس لود سایت خود دست و پا کنید.
تا زمانی که کل دیتابیس سایت شما کمتر از 2 گیگ هست شاید هاست های اشتراکی به شما جوابگو باشد.
شیواهاست عزیز شما که توی شیرترانیکس هم فعالیت دارین! این سوالا رو جواب بدین: (درمورد فیسکوب)
1- افزونه پرمصرف این سایت چیه؟
2- شما میدونی تیبل posts چرا روز به روز بزرگ و بزرگتر میشه؟ (بغیر از پستهای کاربران که ذخیره میشه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad_softmin
شیواهاست عزیز شما که توی شیرترانیکس هم فعالیت دارین! این سوالا رو جواب بدین: (درمورد فیسکوب)
2- شما میدونی تیبل posts چرا روز به روز بزرگ و بزرگتر میشه؟ (بغیر از پستهای کاربران که ذخیره میشه)
افزونه های شیرترانیکس ورزن زیر 3 همگی دست نوی هستند و به سرور مخصوصا افزونه هایی مثل like فشار وارد میکنند و ...
table post اونقدر رشد نداره سنگین ترین تیبل این سیستم post_user_box می باشد که در سایت های پر بازدید تعداد رکوردش حتی از 50 میلیون هم رد خواهد کرد...
در کل به نظر بنده ساپورت شیرترانیکس پر بازدید روی sharing host کار غلطی میباشد چون ثباتی در مصرف نداره و ممکن هستش چند روز بدون مشکل کار کنه اما ناگهانی mysql server رو بشدت درگر خواهد کرد .... همچنین خدا نکنه که دیتابیس های حجیم crash کنند... کار پر دردسری میباشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad_softmin
1- سایت فیسکوب افزونه پر مصرفی به نسبت بازدیدی که داشت نداره و ما هم هیچ مشکلی در میزبانی آن نداشتیم و نداریم.
2- جدول posts هم صرفا بخاطر تعداد زیاد پست های کاربران بزرگ می شود و البته باز هم برای فیسکوب جدول آن بزرگ نبود. این جدول در سایت ایما شاید 10 برابر آن در سایت فیسکوب است.
ضمنا ما در شیرترانیکس فعالیتی نداریم و فقط کانفیگ سرور مناسب آن می کنیم و تا زمانی که مجموعا حجم دیتابیس آن زیر 2 گیگ باشد میزبانی می کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
افزونه های شیرترانیکس ورزن زیر 3 همگی دست نوی هستند و به سرور مخصوصا افزونه هایی مثل like فشار وارد میکنند و ...
table post اونقدر رشد نداره سنگین ترین تیبل این سیستم post_user_box می باشد که در سایت های پر بازدید تعداد رکوردش حتی از 50 میلیون هم رد خواهد کرد...
در کل به نظر بنده ساپورت شیرترانیکس پر بازدید روی sharing host کار غلطی میباشد چون ثباتی در مصرف نداره و ممکن هستش چند روز بدون مشکل کار کنه اما ناگهانی mysql server رو بشدت درگر خواهد کرد .... همچنین خدا نکنه که دیتابیس های حجیم crash کنند... کار پر دردسری میباشد
جدول user_box اذیت کننده هست اما خب مدیران این سایت ها آن را مرتب از طریق کرون جاب خالی می کنند.
جدول posts در سایت هایی که هر دقیقه 10 پست گذاشته می شود رشد کمی هم نداره! البته وقتی صحبت از حجم بالای این جدول می کنیم یعنی فقط 3 گیگ حجم این جدول شده و یک سرچ کافیه سرور را با مشکل روبرو کنه.
در مورد افزونه لایک هم دقیقا حق با شماست و ویرایش هایی از آن که عمومی هم شده بسیار بد هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
افزونه لایک رایگان اصلاً بهینه نیست و فشار زیادی به دیتابیس وارد میکنه! ولی بهینه اون هیچ مشکلی نداره و بنده استفاده میکنم!
درمورد تیبل post_userbox هم بخاطره دنبالشدگان و دنبالکنندگان و عضویت درگروهها حجم بسیار زیادی رو وارد میکنه که این مسئله برای بنده حل شده و به کرانجابز متصل و به صورت که تعیین کنم تیبل خالی میشه !
درضمن بنده سایتم تا دو ماه قبل روی هاستهای اشتراکی به خوبی جواب میداد به درخواست همکاران و اقای نقدی پور برای سرعت بالا تغییر سرویس دادم!
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
1- سایت فیسکوب افزونه پر مصرفی به نسبت بازدیدی که داشت نداره و ما هم هیچ مشکلی در میزبانی آن نداشتیم و نداریم.
2- جدول posts هم صرفا بخاطر تعداد زیاد پست های کاربران بزرگ می شود و البته باز هم برای فیسکوب جدول آن بزرگ نبود. این جدول در سایت ایما شاید 10 برابر آن در سایت فیسکوب است.
ضمنا ما در شیرترانیکس فعالیتی نداریم و فقط کانفیگ سرور مناسب آن می کنیم و تا زمانی که مجموعا حجم دیتابیس آن زیر 2 گیگ باشد میزبانی می کنیم.
سایت فیسکوب افزونه پر مصرفی به نسبت بازدیدی که داشت نداره و...
یعنی میدونید دیگه؟!
تیبل posts کسی از این تیبل به طور دقیق نمیدونه و رکوردهایی که به این تیبل وارد میشه بی خبر هستن!
ما اطلاع رسان داریم که باعث میشه اطلاعاتی نه فارسی و نه انگلیسی وارد این تیبل بشه که با تحقیقی که کردم در ورود اطلاعات کاراکتری مشکلاتی وارد میکنه!
ضمنا ما در شیرترانیکس فعالیتی نداریم و فقط کانفیگ سرور مناسب آن می کنیم...
فایل پیوست 13445
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barghost
درخدمتم از برگ هاست
هاست با کیفیت عالی لایت اسپید + هارد ssd با کیفیت و پهنای باند نامحدود
آمار آنلاین تا 700 تا می تواند پشتیبای کند با کیفیت عالی و 7 روز تست رایگان درخدمت شما هستیم
شما می توانید آفر های خود را در لینک زیر پیدا کنید در صورت نبود با ما تماس بگیرید .
http://my.barghost.ir/cart.php?gid=8
ارادت B-)
سلام
شما سایت شیرترانیکسی هم تا کنون میزبانی کردید؟
شرایط و مقدار مصرف سایت من رو در پست اول مشاهده کردید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nginxweb
سلام دوست من
با حرفاتون خیلی موافق نیستم
ببینید مصرف بهینه و غیر بهینه پلاگین های شیرترانیکس خیلی به ورژن این اسکریپت ربطی نداره
البته قبول دارم که خیلی از ماژول ها ناشیانه نوشته شده اند!!
در مورد تیبل post_user_box بعد از تست هایی که ما کردیم به این نتیجه رسیدیم که تنها کاربرد این تیبل نشان دادن پست ها در صفحه آخرین فیدهاست که چون ما عملا از این صفحه استفاده ای نمیکنیم این تیبل رو هر سه ساعت یکبار از طریق یک فایل کرانجابز که خودم نوشتم خالی میکنیم
و اما مورد سوم
از نظر من بعنوان مشتری فرقی بین سرویس اشتراکی و سرور اختصاصی نیست! به این دلیل که بلاخره سرویس هاست اشتراکی خودش هم روی سرور اختصاصی قرار داره!
من میتونم یه سرور اختصاصی بگیرم و دو سه تا سایت دیگه رو هم با خودم ببرم روش باز میشه هاست اشتراکی
پس نمیشه گفت هاست اشتراکی جواب نمیده و باید حتما سرور اختصاصی گرفت