پاسخ : █ هاست اشتراکی - ابری █ ولت سرور ! █ میزبانی بر روی سرور 16 هسته ای █ دایرکت ادمین
سلام
اقا این سروری که روش هاست میدین، به سروری که روش سرور مجازی میدین نزدیکه؟!
میشه از داخل سرور مخصوص وی پی اس یه پینگ از سرور مخصوص هاست بگیرین و نتیجه ش رو بزارین؟
امکانش هست از سرور مجازی به دیتابیس هاست اشتراکی کانکت شد؟ یعنی ریموت دیتابیس یا یه چیزی تو این مایه ها روی هاست اشتراکی فعال هست یا خیر
ممنون
پاسخ : █ هاست اشتراکی - ابری █ ولت سرور ! █ میزبانی بر روی سرور 16 هسته ای █ دایرکت ادمین
سلام
پلان برنزی 2 رو برای تست خریدم و یکی از سایت هامو کپی کردم روی سرورشون و نتیجه این شد که سرویسشون قدرت و سرعت واقعا خوبی داره
صفحه ای که روی سرور خودم تو 8 دهم ثانیه ایجاد میشه روی سرور ایشون طی 3 تا 4 دهم ثانیه ساخته میشه که خیلی خیلی خوبه
قیمت سرویس ها در مقابل کیفیت و پشتیبانی که من امروز دیدم بسیار ناچیزه
نقل قول:
اقا این سروری که روش هاست میدین، به سروری که روش سرور مجازی میدین نزدیکه؟!
تقریبا"
سرور هاستینگ داخل ایالت Missouri و سرور آمریکا برای ارائه سرور مجازی New York
نقل قول:
امکانش هست از سرور مجازی به دیتابیس هاست اشتراکی کانکت شد؟ یعنی ریموت دیتابیس یا یه چیزی تو این مایه ها روی هاست اشتراکی فعال هست یا خیر
خیر غیرفعال هست.
چرا هاستی که گرفتم از شما قطع شده؟
سایت شما هم قطع هست نمیشه تیکت زد.
یکی جواب بده کی وصل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟ هاست قطع شده
سایت من هم قطع شده:|
اشتباها داخل سرور مجازی پست ارسال کردم.
پست را اینجا کپی پیست می کنم:
سایت فروش شما از دسترس خارج شده
همینطور سایت من.
مشکل از کجاست؟
با آی پی ایران هم سایتتون ف ی ل ت ره ههه
شما که زدید 500 مشتری فعال دارید؟
یه دفعه همه هیچی؟؟
جمع کردید رفتید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
halfblod
سایت من هم قطع شده:|
اشتباها داخل سرور مجازی پست ارسال کردم.
پست را اینجا کپی پیست می کنم:
سایت فروش شما از دسترس خارج شده
همینطور سایت من.
مشکل از کجاست؟
با آی پی ایران هم سایتتون ف ی ل ت ره ههه
شما که زدید 500 مشتری فعال دارید؟
یه دفعه همه هیچی؟؟
جمع کردید رفتید؟
http://www.webhostingtalk.ir/f41/88637/
چقدر از این بنده خدا تعریف کردن !!! آخرش... !