پاسخ : فقط برای طرفداران کیفیت : افر های جدید ما از امریکا با قیمت های بسیار مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farhood
# این کد تخفیف در سیستم موجود نمی باشد #
سلام دوست عزیز :53:
قبل شما چندین نفر سفارش دادن و تخفیف رو گرفتن و مشکلی نبوده
اگر بازم مشکلی بود سفارش رو تکمیل فرمایید بعد یک تیکت به بخش پشتیبانی بزنید واستون تخفیف اعمال بشه سپس پرداخت کنید
موفق باشید ;)
پاسخ : فقط برای طرفداران کیفیت : افر های جدید ما از امریکا با قیمت های بسیار مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
سلام دوست عزیز :53:
قبل شما چندین نفر سفارش دادن و تخفیف رو گرفتن و مشکلی نبوده
من هم پلن اول همین مشکل داشتم 10 باری هم زدم با حروف بزرگ که همین ارور داد از خرید منصرف شدم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
من هم پلن اول همین مشکل داشتم 10 باری هم زدم با حروف بزرگ که همین ارور داد از خرید منصرف شدم .
سلام دوست عزیز
ممنون بابت راهنمایی ولی الان من تست کردم مشکلی نبود :66:
بهرحال اگه مشکلی هست میتونید سفارش رو بدید سپس تیکت ارسال بفرمایید تا ما فاکتور رو اصلاح کنیم
تمام سفارش ها تحویل داده شد
:56:
دوستان فروش همچنان اماده دارد ................................
بعضی از دوستانی که با کد تخفیف مشکل داشتند مشکل کاملا رفع شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbandownload
سلام :53:
تست شد پینگ میده مثل هلو
شما این آی پی رو دادید پینگ نمیده :)
192.39.86.195
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
google.7
شما این آی پی رو دادید پینگ نمیده :)
192.39.86.195
سلام دوست عزیز
پوزش میخام با گوشی انلاین بودم یک عددش اشتباه شد 8-}
واستون دوباره پ.خ میکنم الان ;)
شب خوش
امشب سفارش های جدید تا ساعت 1 بامداد تحویل داده میشه ;)
سفارش هایی که بعد ساعت 1 داده بشه فردا صبح تحویل داده میشه
موفق باشید
تمام سفارش های امروز صبح تحویل داده شدن
تشکر از انتخابتون
;)