درود
سرور های اختصاصی رو میگم
درباره
بیمه وگارانتی اطلاعات که دیتاسنتر ارائه میده توضیح بدید
نظرتون چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من ازشون vps گرفتم و اصلا ازش راضی نیستم . نه پشتیبانی درستی داره نه اپ تایم خوبی داره . بی رد خور هر هفته با یه موضوع گرفتاریم . اوایل حداقل تلفن هاشونو جواب میدادن و یه بهونه میاوردن که چند ساعت دیگه بر طرف میشه . بعد از اون قانونشون این شد که حتما باید تیکت بزنید تا بررسی بشه و دیگه خط پشتیبانی به اصطلاح 24 ساعته رو جواب نمیدن . هر بار هم که مشکلی پیش میاد اول از همه سایت خودشون میره رو هوا و نمیشه تیکت زد . باید صبر کنی تا درست بشه بعد که درست شد بری تیکت بزنی تشکر کنی ازشون که درست شده . که اینم گفتند که تصمیم مدیریت دیتا سنتر بوده . الان از دیشب ساعت 11 سرورها پوکیده و سایت خودشون هم بالا نمیاد و تا الان هم که ساعت 9 صبح هست نه درست شده و نه کسی جواب تلفن میده . اگه پولتون زیادی کرده و اعصابتونو از سر راه اوردین ازش سرویس بگیرین .
واسه ما 2 ساعت که سایت بالا نیاد به اندازه پول یک ماه سرور اینجا از سودمون کم میشه . اما واسه اقایون اهمیتی نداره ! تو صفحه اول سایتشون زدن که اپ تایم بودن سرورها تا 99.9 درصد تضمین میشه . اما به زور به 92 میرسه . بیشترین قطعی ها هم تو زمان اوج بازدید هست . تغییراتی هم اگه بخوان بدن جای اینکه نصفه شب انجام بدن میزارن ساعت 10 صبح انجام میدن که کلا کار ملتو بریزن بهم .
واسه یکی از دوستان از host-dl.com سرویس گرفتیم . الان 2 ماه هست که قطعی نداره . بعد اینا هر روز خدا ... !!!
از اول اعتماد کردن به دیتاسنتری که هنوز جواب پس نداده اشتباه بود . قید همین 2 هفته باقیمونده رو هم میزنیم و میریم جای دیگه .
جایگاه فقط به درد هاست فروختن میخوره نه vps و سرور .
متاسفانه سایتشون باز نمیشه!!
مشکلات من هم مثل شما - در اینجا نوشتم:
http://www.webhostingtalk.ir/f118/114782/
من نمیدونم چطور ملت به خودشون اجازه میدن اسم "دیتاسنتر" رو بزارن روی همچین جایی! منم سرورم از دیشب دو مرتبه کلا پوکیده و معلومم نیست چه بلایی سرش میاد. دائما میگن روی شبکه مون اتک داریم... جایی هست بشه از این آقایون شکایت کرد که مردم رو با اطلاعات غلط در سایتشون فریب میدن و بعد این بلا رو شرشون میارن؟ اینا اصلا شایسته ی داشتن مجوز همچین کاری نیستن. نیروی پشتیبانی و فنی که گمونم کلا یک نفر هست کلا!
http://www.jaygah.com/images/pages/server/icons.jpg
فقط میتونم بگم متاسفم، هم برای خودم و هم برای این مردم آزاری ها.
من روز جمعه با پشتیبانی این شرکت تماس گرفتم اصلا کسی وجود ندارد
پس نظر من این است
به درد نمی خورد