پاسخ : سرور مجازی ایران - افرانت - تحویل سریع
نقل قول:
شما حالت خوبه ؟ به من آفر دادید ؟
بنده خودن بیش از 4 رور اختصاصی ایران دارم
شمارو نمیبینم توی اد لیستم
شما اگه اعتبار داشتیو ریگی به کفشت نبود مشخصات رو توی تیپیک اعلام میکردی
من خوبم. شما خوبی؟ خانواده خوبن؟
نقل قول:
خیلی جالبه نه به کاربر soheil... پی ام دادید نه به من مشخصاتو
و در اخر یه نکته
نمیدونم چرا همه اینجا شدن ما
به جماعت شما و آقا سهیل میگن تاپیک خراب کن. اگه 1 % احتمال اینکه شما خریدار باشید رو میدادم براتون ارسال میکردم.
دوست عزیز . بهترین کار این بود شما 6% رو 7% میکشیدی رو قیمت اصلی بعد قیمت پلن میدادی . ایرانی جماعت رو نباید توجیح کرد ! توجیح میکنی فکر میکنه داری سرش کلاه میزاری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
azadfalah
دوست عزیز . بهترین کار این بود شما 6% رو 7% میکشیدی رو قیمت اصلی بعد قیمت پلن میدادی . ایرانی جماعت رو نباید توجیح کرد ! توجیح میکنی فکر میکنه داری سرش کلاه میزاری
چی بگم والا.
حق با شماست.
سرویس ها از فردا بر روی سرویس اینترانت (اینترنت ملی) قابل ارائه هستند
کلاه برداره . من 45 تومان دادم اما دیگه جوابمو نداد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Afsarie
به مبالغ فوق 6% مالیات بر ارزش افزوده اضافه خواهد شد.
دوست عزیز 5 % معمولا میگیرین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Afsarie
کلاه برداره . من 45 تومان دادم اما دیگه جوابمو نداد
واقعا کیه سفارش دادین مگه ؟
واقعا اگر پول اضافه دارین یا سری که درد بکنه واسه تلفن و تیکت زدن های فراوان و حل نشدن مشگلتون از پارس آنلاین سرویس بگیرید مخصوصا از ریسلر هاشون که اصلا نظارتی روشون نداره. http : / / www . serverpars . com / یکی از ریسلرهاست به روح پدرم انقدر اعصابم رو خورد کردن قید پولی که بابت چند ماه داده بودم را زدم و همین امشب از افرانت سرور مجازیشون رو گرفتم نمی دونم افرانت چطوره ولی شنیدم اپتایم خوبی داره به خدا باور کنین طی یک ماه حداقل شش روز سرویسشون قطع بود و مشگل شبکه داشتن خیلی راحت پشتیبانی فنیشون می گه به ما ربطی نداره به پارس آنلاین ربط داره مسئول فنی پارس آنلاین میگه به ما ربط نداره به خودشون ربط داره آخر سر عصبانی شدم بهشون زنگ زدم هرچی از دهنم در اومد گفتم آخرش برای جبران 7 روز به سرویسم اضافه کردن ولی چه فایده تو اون روزایی که سرویساشون مشگل داشت کلاینت های خودم بهم زنگ زدن نصف مشتریام رو از دست دادم و خیلی ضرر کردم. اگر باور ندارین حاظرم تصویر تیکت ها رو اینجا بگذارم اصلا انگار نه انگار فقط میپیچوننتون انگار بی سوادین و هیچی نمی فهمین تمام IP هاشون توی لیست سیاه بین المللی هست و همه ی ایمیل هاتون صد در صد اسپم می شن. شش روز توی یک ماه IP من از دسترس خارج شده بود. واقع خیلی پر رویی می خواد روی صفحه اول نوشتن 99.99 آپتایم. مطمئنم خیلی از مشتری هاشون مثل من ناراضی ان
با سلام
ممنون میشم پیشنهاد خودتون رو در این تاپیک ارسال کنید:
درخواست سرور مجازی ایران دیتاسنتر پارس آنلاین