اینم نسخه دمو و آزمایشی برای دوستان که قولش رو داده بودم.
انتشار رسمی Serverelite نسخه 0.5 شماره بیلد 3841 - نسخه های پیشنمایشی - Serverelite انجمن های اولین سیستم مدیریت ارتباط با مشتری
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم نسخه دمو و آزمایشی برای دوستان که قولش رو داده بودم.
انتشار رسمی Serverelite نسخه 0.5 شماره بیلد 3841 - نسخه های پیشنمایشی - Serverelite انجمن های اولین سیستم مدیریت ارتباط با مشتری
سیستم بسیار جالبی هستش
دوست دارم هرچه زودتر نسخه های اصلی آماده بشه...
منم دارم تستش میکنم
فعلا که مشکلی نداشته
به امید موفقیت این سیستم
دوستان سیستم برای اولین بار در دست کاربران قرار گرفته فقط درخواستی که دارم این است با توجه به این که با امکانات بسیار محدودی ارائه شده است ولی فراموش نکنید توسعه و کارآیی سیستم بسیار ارزشمند و برای من مهم است لطفا فقط به مشکلات توجه نکنید در صورت داشتن هر گونه ایده / نظرات مارا همیاری نمایید...
در قدم های بعد قصد دارم تقریا زیر ساخت سیستم رو بسیار مدیریت شده ارائه بدم تا مشکلات ناشی از ناسازگاری ها رفع گردد...
نرم افزار را در زبان فارسی بررسی نمایید / مشکلات زبان / خطاهای دیتابیسی / گزارش گیری ها و هر مواردی که مشاهده میشود را اعلام نمایید ... البته در انجمن های اختصاصی زیرا دست تنها نمیتونم همه سوالات رو در همه سایت ها پاسخ بدم :( امیدوارم پوزش بنده رو پذیرفته باشید.
با تشکر و آرزوی موفقیت.
ممنون از استارتر محترم
بسیار عالی بود...
دوستان سعی کردم انجمن هامون رو هم به روز کنم از نظر قالب و سیستم موضوع بندی... Serverelite انجمن های اولین سیستم مدیریت ارتباط با مشتری
سیستم خیلی خوبی باید باشه
موفق باشید
دوستان لطفا راهنمایی های لازم رو در رابطه با سیستم مالی نظری بدین تا با مقایسه نظریات یه سیستم کاملا انحصاری در قسمت امور مالی براش در نظر بگیریم... در انجمن های تخصصی موارد ذکر شده ولی متاسفانه کسی نظری نداره !!!
UP
موارد زیر بروز رسانی شد:
- پلاگین WHOIS
- سیستم مدیریت کاربران و مشترکین
- سیستم مدیریتی کارمندان و مدیران
- سیستم اعمال دسترسی های لازم
- ماژول دامین
- ماژول هاستینگ
آخرین تغییرات را در اینجا مشاهده بفرمایید / تمامی موارد همراه با نظر سنجی و دسترسی های لازم وجود دارند