با سلام
به نظر بنده کارشون خیلی خوب هست همچنین با نگرفتن کارمزدشون و تسویه حساب بسیار سریع شون تایید میشه
موفق باشید...
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
به نظر بنده کارشون خیلی خوب هست همچنین با نگرفتن کارمزدشون و تسویه حساب بسیار سریع شون تایید میشه
موفق باشید...
منظور اسم مدیر عامل هست . شما شفاف سازی نمی کنید !
فکر نمی کنید بهتر باشه برای اعتماد متقابل برای بنده و دوستان مشخص باشه داریم با چه کسی کار می کنیم ؟ قصد بنده فقط این هست که بدونیم این همکاری رو داریم با چه کسی انجام میدیم
الان یک هاست هم که خریداری میشه طرفین معامله مشخص هستند چه برسه به معامله های کلان که صد در صد کاربران زیادی با شما قصد انجام دارن !
اطلاعات مربوطه به صورت کاملا شفاف در وب سایت درج شده است
قسمت درباره ما به مجموعه اصلی لینک شده
جهان گستر نگین
آدرس و شماره تماس های جهان گستر نگین | جهان گستر نگین
نام و اطلاعات تماس مدیریت نیز قید شده است
در بخش کاربری ظاهرا از ssl استفاده نمیکنید، مشکل امنیتی پیش نمی آید؟
اعمال تغییرات پیشنهادی کاربران عزیز-سری اول
تاریخ اعمال :1392/04/08
اضافه شدن منوی پرداخت مهمان (سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - پرداخت مهمان)
اضافه شدن شارژ حساب کاربری خود بدون کارمزد (درحساب کاربری قرار گرفته است)
تغییرات در منوی پرداخت غیر مستقیم و اضافه شدن چند قابلیت کلیدی
اضافه شدن رمز دوم جهت انتقال داخلی
تغییر متون پیامک های ارسالی سیستم
فعال سازی تنظیمات ارسال یا عدم ارسال ایمیل
قابلیت تغییر در منوی درگاه های بانکی
اضافه شدن چند پلاگین درخواستی کاربران
در صورتی که پیشنهاد یا انتقادی دارید از طریق تیکت یا تماس با ما برای بخش مربوطه ارسال فرمایید
به نظر سیستم مانند سایت payline هستش.
ضمنا اگر نماد داشته باشید باید لوگو و مجوز در سایت باشد نه اینکه شماره پرونده ثبت شود.
آرزوی موفقیت دارم به شرط کار صحیح ولی فکر میکنم این قبیل سایت ها هم مثل سایت های مزایده و bid یه مدت رو دور میفتن و دوباره خیلی ها این وسط تعطیل می کنند.
سلام
پیشنهاد می کنم قسمت درباره ما مطالعه شود!
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - تجارت الکترونیک جهان پی
- وب سایت رسمی شرکت(نماد اعتماد الکترونیکی ) دارد.>> می تونید بررسی کنید
- شماره پیگیری درخواست نماد اعتماد جهان پی:14807-1391/12/12- درحال حاضر به درگاه های پرداخت نماد اعطا نمی شود به همین جهت تمامی موارد ارسالی تایید شده ولی فعلا چون نماد نمی دن فقط شماره پروندش قید شده است