1 فایل پیوست
پاسخ : وجود باگ مخرب درماژول فروشگاه فرییر که توسط خوده فرییر در فروشگاه گذاشته شده virtual freer
یکی از دوستان اسکریپت فروشگاهش رو در اختیارم گذاشته که قالب و منو های خیره کننده ای و اضافاتی که برای هر کدوم باید به طراح کلی پول داد روش نصبه . میگفت باگ هم نداره
اینم عکسی از محیط فروشگاه علاوه بر این صفحه هاتی هم طراحی کرده که از طریق منو میشه رفت توش این قالب رو اگه یه طراح بخاود این طوری بسازی حدود 100 هزار تومن پول میگیره :
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...eer-script-jpg
اینم خود شاپ که میتونید برید توش و امکانات خیره کننده اش رو ببینید (لطفاً لینک رو بین دوستاتون پخش کنید که کسی الکی پول طراح نده )
لینک دانلود
پاسخ : وجود باگ مخرب درماژول فروشگاه فرییر که توسط خوده فرییر در فروشگاه گذاشته شده virtual freer
سلام
من فایلهای جدید با 1.56 چک کردم فرقی نداشتند!؟
هنوز هم مشکل داره آپدیتش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
home
سلام
من فایلهای جدید با 1.56 چک کردم فرقی نداشتند!؟
هنوز هم مشکل داره آپدیتش؟
هیچ فرقی با نسخه 1.56 نداره.
فقط یک فایل آپلودر اضافی به لطف نویسنده اسکریپت در نسخه جدید حذف شده.
الان ایا مشکل امنیتی خاصی به غیر از این هم وجود داره؟
ماژول بازيابي اکانت
پيگيري
يادآوري تمديد اکانت به مشتري سالم
لينک خريد مستقيم
خبرنامه ايميلي
براي فرير با قیمت ارزان
میشه آدرس اون شل رو برام پ.خ کنی؟
سلام
این که آپلودر توی کدوم فایل هست میشه یه نفر لطف کنه و به بنده بگه.
البته خودم مقایسه کردم و تفاوتی بین ورژن های مختلف توی پوشه smarty نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
multiuser
سلام
این که آپلودر توی کدوم فایل هست میشه یه نفر لطف کنه و به بنده بگه.
البته خودم مقایسه کردم و تفاوتی بین ورژن های مختلف توی پوشه smarty نیست
خدمت شما
تو نسخه جدید دیگر فایل زیر نیست.
کد:
include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_smartytemplater.php
سلام دوستان من یه اسکریب فریر با قالب باهم نصبش کردم و حالا نمیدونم اون نسخه چند بوده .واین فایلها ممکنه شل باشه ؟
smarty_internal_template
smarty_internal_smartytemplatecompiler
smarty_internal_template
ممنون میشم زود جواب بدین همه اینها در ریشه
sysplugins قرار داشت.
الان این یعنی چی که فریر باگ داره خطر ناکم هست اما نمیگم چیه !!!!
من که واسه فروش اپل ای دی ازش استفاده میکنم اگه همه اطلاعاتم بپره نهایتا یه روز از عمرم که واسه راه اندازی این مصرف کردم میپره !
اما استارتر هم اگه به فکر مردم بود که سرمایه و وقتشون به بادنره میومد اعلام میکرد اقا فریر باگ داره ! باگش اینه ! فایلش اینه ! پاکش کنید یا اینطوری رفعش کنید !