پاسخ : ::.آفرهای ویژه بهار dedserver.co.uk از xlhost::.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eAsia
با سلام و احترام خدمت اعضا محترم و استارتر
خوشحالم كه اولين پست خودم در اين انجمن را در تاپيك اين دوست عزيز قرار مي دهم.
بنده بيش از يك ماه از سرويس هاي ايشون استفاده كردم كه سرويس رضايت بخش بوده و مشكلات كوچك را در اسرع وقت و با صبر و حوصله برطرف نموده اند.
خلاصه عرض كنم انسان شريفي هستند و سرويس هاي خوبي رو ارايه مي كنند.:67:
با آرزوي موفقيت بيش از پيش براي استارتر عزيز و تك تك اعضاي انجمن
ارادتمند
ممنون خیلی خوشحالیم که از سرویسدهیمون خوشتون اومده امیدوارم بازم بتونیم نظر شما رو به خودمون جلب کنیم.
کسی نیست ایپی اخر امریکا رو بخره با قیمت عالی؟
حالا نوبت سوپرایز اخر رسید.
از امروز استارت فروش سرور از کانادا با پورت1 و منابع عالی رو شروع میکنیم. ممنون از تمامی دوستان.
همچنان ایپی اخر امریکا به فروش میره.
دوستان منتظر افر های سرور کانادامون باشین.
دوستان این یه ایپی مونده ببینیم قسمت کی میشه.:d
ضاهرا این ایپی اخر امریکا جادو شده بعد خرید این ایپی اخر امریکا پلن های کانادا رو خواهم اضافه کرد.
مشتریا بازم بیان منتظریم.
قبلا از ایشون چند عدد سرور تهیه شد از امریکا الان هم یک عدد از کانادا تهیه کردم.
هردو واقعا از کیفیت خوبی برخوردارند. ایشون تک هستن. اخلاق خوبی هم دارند قطعی هم از ایشون ندیدیدم تا حالا.
هر کانفیگی هم که خواستیم برامون انجام دادن. برای ایشون ارزوی موفقیت دارم. و به طور خلاصه بگم ایشون 100% تائید می شوند.
شک نکنید ایپی اخر رو هم ازشون تهیه کنید ضرر نمیبینید به هیچ وجه.
در ضمن بگم ماه پیش هم من یکی از برندگان قرعه کشیشون بودم. اورسل هم نیست سروراشون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tiger@hosting
قبلا از ایشون چند عدد سرور تهیه شد از امریکا الان هم یک عدد از کانادا تهیه کردم.
هردو واقعا از کیفیت خوبی برخوردارند. ایشون تک هستن. اخلاق خوبی هم دارند قطعی هم از ایشون ندیدیدم تا حالا.
هر کانفیگی هم که خواستیم برامون انجام دادن. برای ایشون ارزوی موفقیت دارم. و به طور خلاصه بگم ایشون 100% تائید می شوند.
شک نکنید ایپی اخر رو هم ازشون تهیه کنید ضرر نمیبینید به هیچ وجه.
در ضمن بگم ماه پیش هم من یکی از برندگان قرعه کشیشون بودم. اورسل هم نیست سروراشون.
دوست عزیز وظیفمون بوده و ما بین مشتریامون فرق نمیزاریم . امیدوارم بقیه اعتبارتونم از سرورامون راضی باشید. موفق و موید باشید.
دوستان سرور اخر امریکا فروش رفت و سرورش را تحویل میگیرد تشکر از استقبال خوبتون از امریکا.
پلن های کانادا از امشب قابل فروش هستن. تشکر از همه
با سلام من از ایشون سرور داشتم بسیار عالی هستند و از نظر پشتیبانی و کیفیت سرور ها تایید میشه
خداحافظی فعلی با فروش سرور امریکا و شروع جدید برای فروش سرور از کانادا.
ببینم سرورای کانادامون چقدر طرفدار داره ها منتظر سفارش هاتون هستیم. چه لینوکسی چه ویندوز چه میکروتیک در خدمتیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seyed-reza
با سلام من از ایشون سرور داشتم بسیار عالی هستند و از نظر پشتیبانی و کیفیت سرور ها تایید میشه
عزیز این وظیفمون بوده. کسانی که سفارش داده بودند تحویل گرفتند . سفارش دهید زود تحویل بگیرین فراموش نکنید فروش از کانادا هم مثل امریکا محدود است . تمامی قیمت ها ثابت هستند.