یک سوال مطمئنی طرف نجف ابادی است؟؟؟
شاتل تا ان جایی که من می دونم فقط در شهر اصفهان ای دی اس ال می دهد.
نمایش نسخه قابل چاپ
یک سوال مطمئنی طرف نجف ابادی است؟؟؟
شاتل تا ان جایی که من می دونم فقط در شهر اصفهان ای دی اس ال می دهد.
من حتی اسمشم می دونم !
ولی تا مطمئن شدن کامل باید صبر کنم ...
سلام
اونی که آقای موسوی ازش حرف میزنن منم . من قربانی یه جناب استاد شدم . من فقط برنامه نویس هستم :59::59::-b:-b
راستی چقدر اینطوری میکنی! حالا مگه چی شده ! 10 دقیقه سایتت آف شده ! :d
احتمالا همین الان هم داره از IP من استفاده میشه !
خب شما ip تو تغییر بده . چون پرونده جریان افتاده . متاسفم براتون و درک می کنم .
ولی کم کم بهش می رسم .
در صورتی که مطمئنی از ip شما سوء استفاده شده می تونی یه ریموت به من بدی تا بررسی کنم .
البته من بگیر نگیر دارم . 6 روز دیگه هم کنکور . شاید به سرم زدو بی خیال شدم ولی امکانش کمه :)
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
از الان به بعد با توجه به مشخصات و موارد امنیتی که هاستینگ و دامنه دادم ایشون امکان هیچ کاری ندارند .
فقط اگر می تونید اون ایمیل اصلی رو همتون به گوگل ریپورت بدید تا فعلا بلوک بشه ..
کار خاصی نمی خواد کنید . به رفتار آینده نزدیک هکر بستگی داره . بخواد کش بده که منم کشش می دم ( منظورمو می گیره خودش )
با چیزی هم که از من دیده طی دو روز گذشته مطمئنا می فهمه که کارو به جاهای باریک می رسونم .
هنوز اصلا به دوستم آقا مرتضی ( عضو آشیانه ) رو ننداختم وگرنه من که تا 60 اومدم اون تا 100 می کنه و پدر اون سایت
32.net ( بقیشو خودش می دونه ) درمیاره و کله اصلاعاتشو می کشه پایین ...
آقا تورو خدا کار رو به من گیر نده ! من حال و حوصله این کار ها رو ندارم ! به خدا کار من نیست به منم گیرش ندید !
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
http://up.iranblog.com/37261/1265813511.jpg
از قدیم می گن چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟!
خب یعنی هر کس اهن و تلپ نمی کنه و ساکته همیشه یعنی هیچی بارش نیست ؟
اگر هکر گرام چند درصد احتمال می داد ممکنه این آقا که من گلابی فرض کردم تو گلوم گیر بکنه همچین کاری اونم به این ضایعی می کرد ؟
من طرح هک سیستم های بزرگ رو ریختم اونوقت یک ... می خواد ما رو هک کنه ؟!
خب سعی کنید استعدادتونو رو برای رضای خدا بکار بگیرید برین این سایت های اسرائیلی رو بزنید نه سایتی که جز خدمت به مردم اونم هموطن کار دیگری نداشت . نه خدایی چه بهره بزرگ مالی برام داشت ؟
حالا رقابت هم می خواید کنید خب از راهش انجام بدید . کی مخالفت کرد ؟!
امیدوارم برای بعضی ها این ماجرا 2 شبه درس عبرتی باشه ...