پاسخ : اسکریپت دانلود ویژه vip
اینکه دوستان خودتون رو بیارید اینجا و در تاپیک در دفاع از شما چیزی بنویسن بحثی تغییر نمیکنه!
شما اگر میگی باگی داره بگو دیگران هم بدونند! اینکه بگی باگ داره و تمام ...! چیزی از ما کم نمیکنه. بگید کجا باگ داره مهندس...
ما اگر کد کردیم به خاطر وجود افراد باشرافتی مثل شما هست!
شما فعلا خدمت هایی که از طریق هک کردن وب سایت های دیگران عرضه می کنی رو درست کن بعد اینجا از خدمت های دیگتون بگید!
اون قدر حرف های شما بچه گانس که نیاز به بحث نداره.
شما در اولین تاپیکتون گفتید با توجه به قیمت زیاد سیستم قصد دارید چنین سیستمی بزنید! الان اومدید میگید از اسفند شروع به برنامه نویسی کردید! اقلا فکر کنید قبلا چی گفتید بعد حرف بزنید.
دوست عزیز من با ایشان هیچ نسبت دوستی ندارم
اصلا اهل این هوچی بازی ها نیستم
من 3 ساله عضو این سایتم و فقط از مطالب استفاده کردم
من از 15 اسفند که شما پاسخ رد به درخواستم دادید با ایشون کار کردیم
اصلا با اسکریپت شما متفاوته
این بیشتر کار رو فریر انجام میده
فقط وی ای پی ورژن یک شما یه ناحیه کاربری حساب میشه
توی سایتتون خودتون گفتید هیچی اضافه نمیکنید و هر کی میخواد خودش اضافه کنه
حالا به منم ربطی نداره شما میتونید توی سرو کله هم بزنید ولی من هیچ نسبت دوستی با ایشان ندارم
گفتمم اگه وسعم میرسید حتما از اسکریپت شما استفاده میکردم ولی قیمتتون خیلی بالاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persianscript
اینکه دوستان خودتون رو بیارید اینجا و در تاپیک در دفاع از شما چیزی بنویسن بحثی تغییر نمیکنه!
شما اگر میگی باگی داره بگو دیگران هم بدونند! اینکه بگی باگ داره و تمام ...! چیزی از ما کم نمیکنه. بگید کجا باگ داره مهندس...
شما فعلا خدمت هایی که از طریق هک کردن وب سایت های دیگران عرضه می کنی رو درست کن بعد اینجا از خدمت های دیگتون بگید!
شما در اولین تاپیکتون گفتید با توجه به قیمت زیاد سیستم قصد دارید چنین سیستمی بزنید! الان اومدید میگید از اسفند شروع به برنامه نویسی کردید! اقلا فکر کنید قبلا چی گفتید بعد حرف بزنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persianscript
دوست عزیز، پرشین اسکریپت
شما این اسکریپت رو رایگان (و شاید متن باز ) بیرون دادید، پس استفاده از این هیچ مشکلی برای دیگران نداشته و طبق گفته این دوستمون فقط از قالب ستفاده کردند و شمکلی وجود نداشت.
اما من که دموی قالب ورژن 2 رو دیدم متوجه شدم که قسمت تیکتینگ شبیه whmcs هست و از قالب اون اسفتاده شده. پس شما هم از قالب و ایده هایی استفاده کرده اید که مال شما نبوده! (حتی عکس اشتراک رایگان و ویژه که ماکس و مین رو نشون میده کپی هستن) و خوب نیست که دیگران رو د زد خطاب بزنید. با این حال گفتن که قالب رو عوض میکنن.
همچنین اگه متن رو خوب خنده باشید نوشته:
نوشته عرضه کنم نه اینکه طراحی کنم! یعنی قبلا نوشته شده و دیدیم با امکاناتی مشابه گرون فروخته میشه ما هم بفروشیم تا خیرمون به ملت برسه.
البته من فقط جهت روشن شدن قضیه تاپیک زدم همین. هر کسی میتونه برنامه بنویسه که شبیه برنامه دیگه باشه اما آیا همه ما از صفر و صفر و صفر شرع کرده ایم به برنامه نشوتن؟ خیر! از ایده هایی هم استفاده کردیم که توی کارهای دیگه بود. پس اینقدر حساسیت به خرج ندید و بدون اطمینان و مدرک کافی کسی رو د زد خطاب نزنید. این فقط یه نصیحت برادرانه بود.
امیدوارم از دست بنده دلخور نشید:53:
با توجه به سفارش های اخیر امکان مولتی سرور اضافه شد
هزینه اسکریپت به همراه وصل کردن به اسکریپت freer و پرداخت از آن و پلاگین اکانت ساز اتوماتیک فرییر 75 هزار تومان خواهد بود. ( همانطور که عرض کردم 10 عدد ، که 9 عدد باقی مانده است )
دمو :
MovieSara
دمو vip
ورود به کنترل پنل کاربری
دمو لینک فیلمها
moviesara.com/
همچنان عرض میکنم ، فابلیت اصلی این اسکریپت چک کردن مولتی ایپی ، در عین لینک مستقیم بودن فایل ها هست ( بدون فشار به سرور )
موفق باشید ،
علی اکبر،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cooper47
با توجه به سفارش های اخیر امکان مولتی سرور اضافه شد
هزینه اسکریپت به همراه وصل کردن به اسکریپت freer و پرداخت از آن و پلاگین اکانت ساز اتوماتیک فرییر 75 هزار تومان خواهد بود. ( همانطور که عرض کردم 10 عدد ، که 9 عدد باقی مانده است )
دمو :
moviesara
دمو vip
ورود به کنترل پنل کاربری
دمو لینک فیلمها
moviesara.com/
همچنان عرض میکنم ، فابلیت اصلی این اسکریپت چک کردن مولتی ایپی ، در عین لینک مستقیم بودن فایل ها هست ( بدون فشار به سرور )
موفق باشید ،
علی اکبر،
دوست عزیز ، من اصلا با این اسکریپت های vip آشنا نیستم.. یعنی با طرز کارشون.. لطفا راهنمایی کن منو.. من یه سایت دانلود دارم.. می خوام لینک هایی که توی سایتم هست فقط برای اعضای vip نمایش داده بشه.. یعنی سیستم vip راه بندازم برای سایت.. حالا می خوام وقتی یک کاربر خواست عضو vip بشه بره به صفحه مربوطه و یک اکانت بسازه و پول رو پرداخت کنه و بلافاصله روی سایت بتونه با اکانتش وارد بشه و لینک های دانلود رو ببینه.. این اسکریپت شما چه طوری به سایت اصلی متصل میشه ؟ فرقی می کنه که مدیریت محتوا چی باشه ؟
من اصلا نمی دونم طرز کار اسکریپت vip چه طوره.. لطفا توضیح بدید.. ممنونم
با اجازه از استارتر
اره همینطوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
caution
دوست عزیز ، من اصلا با این اسکریپت های vip آشنا نیستم.. یعنی با طرز کارشون.. لطفا راهنمایی کن منو.. من یه سایت دانلود دارم.. می خوام لینک هایی که توی سایتم هست فقط برای اعضای vip نمایش داده بشه.. یعنی سیستم vip راه بندازم برای سایت.. حالا می خوام وقتی یک کاربر خواست عضو vip بشه بره به صفحه مربوطه و یک اکانت بسازه و پول رو پرداخت کنه و بلافاصله روی سایت بتونه با اکانتش وارد بشه و لینک های دانلود رو ببینه.. این اسکریپت شما چه طوری به سایت اصلی متصل میشه ؟ فرقی می کنه که مدیریت محتوا چی باشه ؟
من اصلا نمی دونم طرز کار اسکریپت vip چه طوره.. لطفا توضیح بدید.. ممنونم
سلام
طرز کار این اسکریپت این هست
لینک رو میزارید و همه میبینید ، ولی فقط vip میتونه اونو دانلود کنه ( البته میتونید واسه مهمان هم بعضی لینکها رو با سرعت پایین باز بزارید )
ولی اگه میخواین نمایش داده نشه ، باید سیستم مدیریت محتوا رو بگید تا برای شما پلاگین اون سیستم رو بنویسم و مشکل شما حل شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Daniel4u
با اجازه از استارتر
اره همینطوره
اجازه ما دست شماست :77:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cooper47
سلام
طرز کار این اسکریپت این هست
لینک رو میزارید و همه میبینید ، ولی فقط vip میتونه اونو دانلود کنه ( البته میتونید واسه مهمان هم بعضی لینکها رو با سرعت پایین باز بزارید )
ولی اگه میخواین نمایش داده نشه ، باید سیستم مدیریت محتوا رو بگید تا برای شما پلاگین اون سیستم رو بنویسم و مشکل شما حل شه
هنوز سایت باز نشده.. یا وردپرس میشه یا نیوک
حالا سوال...
این فایل هایی که برای دانلود می خوایم بذاریم داخل سایت باید کچا آپلود بشن ؟ فایل هاستینگ ؟ هاست سایت ؟
آیا نمیشه تنظیم کرد که لینک ها از سایت رپیدباز برداشته بشه ؟ شما فکر کنین من الان روی رپید باز کلی لینک مستقیم شده دارم.. می خوام همونارو برای دانلود به صورت vip بذارم روی سایتم که فقط vip ها بتونن دانلودش کنن .. خوب ما دسترسی به فولدر فایل ها روی رپیدباز نداریم که بتونیم قفلشون کنیم.. پس باید لینک هارو داخل سایت برای vip ها فقط نمایش بدیم..
در واقع ما سیستمی می خوایم که لینک های دانلودی رو داخل سایت فقط برای اعضای ویژه نشون بده و مهمان اصلا نتونه لینک هارو ببینه.. سیستمی که کاربر در اون عضو میشه ، مبلغ رو آنلاین پرداخت میکنه و بعد از اون وارد حسابش که شد میتونه لینک ها رو ببینه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
caution
هنوز سایت باز نشده.. یا وردپرس میشه یا نیوک
حالا سوال...
این فایل هایی که برای دانلود می خوایم بذاریم داخل سایت باید کچا آپلود بشن ؟ فایل هاستینگ ؟ هاست سایت ؟
آیا نمیشه تنظیم کرد که لینک ها از سایت رپیدباز برداشته بشه ؟ شما فکر کنین من الان روی رپید باز کلی لینک مستقیم شده دارم.. می خوام همونارو برای دانلود به صورت vip بذارم روی سایتم که فقط vip ها بتونن دانلودش کنن .. خوب ما دسترسی به فولدر فایل ها روی رپیدباز نداریم که بتونیم قفلشون کنیم.. پس باید لینک هارو داخل سایت برای vip ها فقط نمایش بدیم..
در واقع ما سیستمی می خوایم که لینک های دانلودی رو داخل سایت فقط برای اعضای ویژه نشون بده و مهمان اصلا نتونه لینک هارو ببینه.. سیستمی که کاربر در اون عضو میشه ، مبلغ رو آنلاین پرداخت میکنه و بعد از اون وارد حسابش که شد میتونه لینک ها رو ببینه
این امکان مقدور هست ،
در واقع تا حدی این امکان گذاشته شده و بعد از سفارش شما بنده واستون اماده میکنم
در پنل ادمین شما میتوانید لینک جدید بدید و لینک کوتاه شده بگیرید
مثلا
لینک رپیدباز رو میدید و لینکی که در سایت میزارید به این صورت هست
yoursute.ir/download.php?file=software/windows.zip
در واقع شما میایید واسه خودتون پوشه سازی مجازی میکنید و واسه هر لینک یک لینک کوتاه شده با پوشه سازی مجازی خوتون رو میکنید
بعد از کلیک کاربر روی این لینک اگر عضو نباشد یا وارد نشده باشد اجازه دانلود نمیدهد ،
اگر وارد شده باشد به لینک اصلی هدایت میشود ( در اینجا لینک رپیدباز )
شما کاری به نمایش ندارید
لینکو کوتاه شده از وی ای پی رو میزارید ،
بعد از کلیک ، اسکریپت وی ای پی ، تشخیص میده اگر کاربر وارد شده بود هدایتش میکنه به لینک اصلی رپید باز
در غیر این صورت پیغامی مبنی بر اینکه شما نیاز به اکانت وی ای پی برای دانلود دارید نمایش داده خواهد شد و لینک رپید باز شما به مهمان ها نمایش داده نمیشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cooper47
این امکان مقدور هست ،
در واقع تا حدی این امکان گذاشته شده و بعد از سفارش شما بنده واستون اماده میکنم
در پنل ادمین شما میتوانید لینک جدید بدید و لینک کوتاه شده بگیرید
مثلا
لینک رپیدباز رو میدید و لینکی که در سایت میزارید به این صورت هست
yoursute.ir/download.php?file=software/windows.zip
در واقع شما میایید واسه خودتون پوشه سازی مجازی میکنید و واسه هر لینک یک لینک کوتاه شده با پوشه سازی مجازی خوتون رو میکنید
بعد از کلیک کاربر روی این لینک اگر عضو نباشد یا وارد نشده باشد اجازه دانلود نمیدهد ،
اگر وارد شده باشد به لینک اصلی هدایت میشود ( در اینجا لینک رپیدباز )
شما کاری به نمایش ندارید
لینکو کوتاه شده از وی ای پی رو میزارید ،
بعد از کلیک ، اسکریپت وی ای پی ، تشخیص میده اگر کاربر وارد شده بود هدایتش میکنه به لینک اصلی رپید باز
در غیر این صورت پیغامی مبنی بر اینکه شما نیاز به اکانت وی ای پی برای دانلود دارید نمایش داده خواهد شد و لینک رپید باز شما به مهمان ها نمایش داده نمیشود
دوست من شما لطف کنین هزینه + آی دی یاهوتونو برای من پ.خ کنید