پاسخ : ثبت دامنه با پنل اختصاصی ارزان تر از همه جا ir = 3500 و org = 15800 و in = 13000 و...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alidini
یه عدد دامنه بین المللی سفارش داده شد و فورا ثبت و فعال شد با تشکر از ایشون
ممنون از شما ، انجام وظیفه بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shp1367
سلام،
قیمت روز .org چقدره الان؟
امکان move کردن بلافاصله هست؟ بعد از خرید و ثبت منظورمه.
ممنون
سلام ،
16300 تومان،
به صورت آنی ثبت میشه و در همان لحظه میتونید انتقال بدید
پاسخ : ثبت دامنه با پنل اختصاصی ارزان تر از همه جا ir = 3500 و org = 15800 و in = 13000 و...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanplus
ممنون از شما ، انجام وظیفه بود
سلام ،
16300 تومان،
به صورت آنی ثبت میشه و در همان لحظه میتونید انتقال بدید
سلام، نمیشه move داد که عزیز، میگه دوره باگشت وجه باید بگذره
Your domain cannot be moved since it is currently within its Money Back Guarantee period. You can move the domain after this period expires.
چه جوری شد؟ چند روزه دورش؟ :دی
سلام
.org را میشه به پنلتون move داد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shp1367
سلام، نمیشه move داد که عزیز، میگه دوره باگشت وجه باید بگذره
Your domain cannot be moved since it is currently within its Money Back Guarantee period. You can move the domain after this period expires.
چه جوری شد؟ چند روزه دورش؟ :دی
از جانب ما محدودیتی وجود نداره ،
اما طبق قوانین دایرکت آی ، برای برخی دامنه ها دوره 4 روزه مانی بک تعریف شده که باید بگذره و بعد میشه دامنه رو انتقال داد،
بعد از 4 روز ، هر زمان که مایل باشید بدون هزینه میتونید دامنه های org رو انتقال بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rz04
سلام
.org را میشه به پنلتون move داد؟
سلام ،
بله ، هر دامنه ای رو که بخواید میتونید به پنل ما انتقال بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanplus
از جانب ما محدودیتی وجود نداره ،
اما طبق قوانین دایرکت آی ، برای برخی دامنه ها دوره 4 روزه مانی بک تعریف شده که باید بگذره و بعد میشه دامنه رو انتقال داد،
بعد از 4 روز ، هر زمان که مایل باشید بدون هزینه میتونید دامنه های org رو انتقال بدید
آهان،
پس 4 روزه دوره مانی بک.
ممنون
4 دامنه .in ثبت کردم که در کمتر از 10 دقیقه تمام کارها انجام شد
در ابتدا مشخصات رو فارسی وارد کردم اما با پیگیری پشتیبانی سایت که بسیار محترمانه و دلسوزانه پیگیر کار هستند ظرف چند دقیقه تمامی دومین ها با امکان دسترسی کامل به ثبت رسیدند
mizbanplus تایید میشن
سلام.من 4 تا دامین ir داشتم که به وسیله ایشون ، به صورت آنی و بلافاصله بعد از واریز وجه تمدیدیشون کردم .با تشکر فراوان از ایشون.
و مورد دیگه اینکه من یه دامین in دارم که میخوام منتقل کنم به رسیلری شما. انتقال میدید با هزینه 13000 تومن دیگه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gidgid
4 دامنه .in ثبت کردم که در کمتر از 10 دقیقه تمام کارها انجام شد
در ابتدا مشخصات رو فارسی وارد کردم اما با پیگیری پشتیبانی سایت که بسیار محترمانه و دلسوزانه پیگیر کار هستند ظرف چند دقیقه تمامی دومین ها با امکان دسترسی کامل به ثبت رسیدند
mizbanplus تایید میشن
انجام وظیفه هست ،
ممنون از لطف شما دوست عزیز،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedafb
سلام.من 4 تا دامین ir داشتم که به وسیله ایشون ، به صورت آنی و بلافاصله بعد از واریز وجه تمدیدیشون کردم .با تشکر فراوان از ایشون.
و مورد دیگه اینکه من یه دامین in دارم که میخوام منتقل کنم به رسیلری شما. انتقال میدید با هزینه 13000 تومن دیگه ؟
ممنون وظیفه بود،
هزینه انتقال و تمدید با ثبت دامنه جدید متفاوت هست و همون طور که در قیمت های سایت خورده ، هزینه تمدید دامنه in = 31800 تومان می باشد
کلیه دامنه های ملی و بین المللی در میزبان پلاس با قیمت های ویژه زیر به ثبت می رسند :
TLD |
مدت |
هزینه |
com |
یکساله |
34800 تومان |
net |
یکساله |
34800 تومان |
info |
یکساله |
34800 تومان |
me |
یکساله |
91200 تومان |
co |
یکساله |
34800 تومان |
in
|
یکساله |
13000 تومان |
us |
یکساله |
22800 تومان |
org |
یکساله |
15800 تومان |
biz |
یکساله |
14000 تومان |
asia |
یکساله |
15800 تومان |
ir |
یکساله |
3500 تومان |
به کلیه کاربرانی که دامنه های بین المللی ثبت می کنند ، پنل مستقیم دایرکت آی اختصاص داده می شود و کاربران قادر خواهند بود دامنه های خود را به صورت کامل مدیریت کنند.
آدرس پنل دامنه های بین المللی : http://domains.mizbanplus.com/customer
جهت جست و جو و ثبت انواع دامنه از لینک زیر استفاده فرمایید :
- دامنه ها پس از پرداخت و به صورت آنی ثبت خواهند شد و قابل استفاده و مدیریت کامل خواهند بود
- امکان انتقال دامنه ها از طریق پنل و بدون دخالت ما و بدون دریافت هیچ هزینه ای وجود دارد