پاسخ : آیا hetzner برای وب هاستینگ خوبه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
esultanzada
جناب رضوی میشه بیشتر توضیح بدین که سرور های ex4 و ex4s هارد هاشون چی مشکلاتی دارند ؟ ممنون
هاردها از نوع قدیمی هستند .مثلا هاردهای با دور 5400 بیشتر هست تا 7200.
اگر هنوز کانادا هستید میتونید از یس آپ بگیرید کیفیت فوق العاده ای دارد هزینه هم به نسبت ای وب کمتر هست.
از نظر کیفیت و پشتیبانی من تا حالا باهاش مشکلی نداشتم به شما پیشنهاد می کنم
بهترین پیشنهاد ها
1.OVH
2.Yesup
3.Hessen
4.Xlhost
دوستانی که منتقد هستند، لطف کنند بگویند اگر نتوان روی هتزنر وب هاستینگ راه انداخت پس دیگر چه کار غیر کپی رایتی می توان روی آن کرد؟ وی پی اس های بدون کپی رایت؟ تونل؟ ... کلا به چه دردی خواهد خورد پس این دیتاسنتر؟ در ضمن آزاد بودن کپی رایت یا نبودن آن که دلیل بر برتری یا عدم برتری یک دیتاسنتر نیست.
به نظر من که 3 سال هست از هتزنر سرور دارم بسیار عالیه برای وب هاستینگ ... در ضمن هر جایی برای خودش قواعدی دارد که با دانستن آنها در مورد خرید یا عدم خرید باید تصمیم گیری گردد.
موفق باشید
هتزنر یکی از بهترین و تنها دیتا سنتری بوده که بنده در طول سابقه کارم با ان به مشکل برنخوردم... علت مشکلات به وجود اومده سهل انگاری ئوستان بوده و دیگر هیچ!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
liveserver
هتزنر یکی از بهترین و تنها دیتا سنتری بوده که بنده در طول سابقه کارم با ان به مشکل برنخوردم... علت مشکلات به وجود اومده سهل انگاری ئوستان بوده و دیگر هیچ!
یعنی کند و خراب بودن هارد و ضعیف و غیر استاندارد بودن قطعات سخت افزاری سرورها به سهل انگاری ما برمیگرده ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
یعنی کند و خراب بودن هارد و ضعیف و غیر استاندارد بودن قطعات سخت افزاری سرورها به سهل انگاری ما برمیگرده ؟!
گفته های شما در مورد هارد صدق میکنه اما دگر قطعات مشکلی نداشته
به نظر من هتزنر سخت افزار بسیار خوبی داره
از نظر آپ تایم هم که نیار به تعریف نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kian
بله بیشتر هاردها مشکل داشتند البته اینمورد اتفاقی هست یعنی برخی سرور ها مشکل هارد و کندی سرعت دارند که توصیه می کنم از سرورهای مدل بالاتر خریداری شود و همچنین پس از خرید ابتدا سرعت سخت افزارهای سرور مخصوصا هارد را تست کنید و سپس از سرور استفاده کنید
با هترنز دو سال کار میکردیم این اواخر جریان گذرگاه پیش اومد و ... قیمت خوب داره فقط.در ضمن اصلا دیتاسنتر در مواردی مثل دیداس همکاری نمیکنه.
با synaptica هم کار شد خوب نبود و قیمت بالا داره اما سرویس خوبی نمیده
الان xlhosti هستیم.دیتاسنتر جدی ای هست و همکاری خوبی هم داره.ضمنا پایداری سطح عالی داره .