یکی دیگر از مشکلات دایرکت ادمین هم نبود progress bar هنگام آپلود فایل هست که علاوه بر زیبایی در سی پنل که مثل سایت های فایل شیرینگ هست، وضعیت آپلود رو نشون میده و بعد از گذشت یک ساعت نمی بینید فایل ناقص آپلود شده.
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی دیگر از مشکلات دایرکت ادمین هم نبود progress bar هنگام آپلود فایل هست که علاوه بر زیبایی در سی پنل که مثل سایت های فایل شیرینگ هست، وضعیت آپلود رو نشون میده و بعد از گذشت یک ساعت نمی بینید فایل ناقص آپلود شده.
لایک :113:
همین مورد می خواستم بگم یادم رفت سی پنل از نظر راحتی کاربر خیلی راحت هست شما در دایرکت آدمین اثری از آجاکس حتی یک مورد نمی تونید ببنید !
دایرکت مثل ویندوز ایکس پی هست قدیمی به نظر می رسه در ضاهر ولی سی پنل شبیه ویندوز هشت هست :71:
File manager دایرکت آدمین رو از هر کس بپرسد می گه به سختی می شه کار کرد موندم چرا این مورد حل نمی کنن .
شما فرض کنید ما و کاربرانمون بعد از 3 سال از پلسک اومدیم به سی پنل! گویی کز این جهان به جهان دگر شدم!
سی پنل واقعا رابط گرافیکی زیبایی داره
منو های منظم و در جای مناسب
مثلا فایل منیجر ها رو با هم مقایسه کنیم
تو سی پنل خیلی راحت میشه همه رو تیک زد تو دایرکت ادمین باید همه رو تک تک تیک بزنیم
برای اینکه کاری انجام بدیم تو دایرکت ادمین باید اسکرول رو حرکت بدیم بریم انتهای صفحه تو سی پنل خیلی راحت جلوی دستمون هست
خیلی چیزهای این شکلی
سی پنل از لحاظ گرافیک و کاربر پسند بودن حرف نداره
ولی سیاست کاریشون (لعنت الله علیه)
بالای تیک ها نوشته selecet که اگر روش کلیک کنید همه را تیک میزنه عزیز!
البته از نظر من هم تنها مشکل دایرکت ادمین فایل منیجرش هست که خب با یک فایل منیجر کمکی برای خودمان و بعضی مشتریان مشکل را حل کرده ایم:
چیز خوبیه: AjaXplorer
با یک چیز در دایرکت ادمین خیلی حال کردم و آن کاملا مستقل بودن فولدرهای های هر دامنه است.
دقیقا برا دایرکت ادمین ما از این فایل منیجر استفاده کردیم ولی باید دستی اکانت ساخت برا هر کاربر یا برا هر کاربر یه فایل منیجر آپلود کرد !
مشکلی که ما ازش خیلی می ترسیم مشکل امنیتیش بود برا همین کنارش گذاشتیم .
1. دوستان رو امنیت این اسکریپت نظری ندارن ؟
2. میشه طوری برنامه نویسی کرد که بعد ساخت هر اکانت داخل این فایل مینجر خودش یه اکانت بسازه برا کاربر و وصل بشه به فایل منیجر اصلی دایرکت ادمین ؟
ممنون
تقریبا میشه گفت امکاناتشون در سطح ادمین و برای مدیر سرور یکسانه . WHM امکانات وب بیس در اختیار مدیر سرور قرار میده و دایرکت ادمین با کامند لاین کارو راه میندازه ولی اصل فرق تو سطح و level یوزر ها هست . قالب زیبا و ماژول های بسیار زیاد و رنگارنگ که هر چند ممعمولا استفاده ای هم نمیشه ولی کاربر رو جذب میکنه . مثلا فقط در زمینه سئو N تا ابزار و ماژول داره
به نظر من بزرگ ترین مزیت cPanel در اینه که جا افتاده و خیلی از کاربران باهاش احساس امنیت بیشتری نسبت به DA دارن . آدم همیشه حوصله توضیح دادن به یوزر رو نداره و بعضی از کاربران هم اصلا متقاعد نمیشند!
اگر به خودم بود حتما از دایرکت ادمین استفاده میکردم در تمام سرور ها ولی فعلا که نمیشه . شاید در آینده!
cPanel بهتره چون علاوه بر کیفیت و قدرت زیاد ، با تکنیک های مهندسی اجتتماعی ، بازار یابی و تبلیغات قوی ، طراحی زیبا و .... نظر عموم رو به نفع خودش تغییر داده . همیشه اونی موفق تره که نظر عموم و مردم رو جلب که که فعلا cPanel خیلی جلو تره
علاوه بر اون cPanel یه فروم بسیار قوی داره ، بر خلاف دایرکت ادمین که فقط 2-3 نفر پاسخگو هستند فروم cPanel مدیران پاسخگوی بیشتری رو داره و اونجا نمایندگانی حتی از CSF هم پاسخگوی شما خواهند بود