پاسخ : درخواست هاست برای شیرترانیکس بامصرف فوق العاده بالا...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojtaba127
بله الان متوجه شدم
ببخشید
خوب من مصرفم نسبت به سایتی که معرفی کردید تقریبا 10 برابر هستش!
به نظرتون میتونید روی اون سرور با سرعت بالا سایت رو لود کنید؟
ضمنا پشتیبانی و مدیریت سرور چی میشه؟
سلام.من منظورم این نبود که روی سرور اختصاصی به صورت مستقیم ازش استفاده کنید.اگر هم دقت کرده باشید دوستان هم میگن وی پی اس هم برای شما سازگار نیست.اگمن دوراه رو میتون پیش نهاد بدم.یک این که یه سرور اختصاصی بگیرید به فرض 8گیگ که 6 7 گیگ رو بهتون تحویل میده.این 6 7 گیگ رو تبدیل به وی پی اس سی پنل یا دایرکت ادمین کنید بعد سایت تتون رو روش سوار کنید.یا اینکه نصف هزینه یک سرور رو بپردازید و هاست اشتراکی تحویل بگیرید.اگه از ما بگیرید پشتیبانی هم با خودمون هستش. اگر نیاز به دونستن لیست قیمت داشتید پ.خ کنید. ;;)
ما حاضریم با 200 تومان هزینه شما رو میزبانی کنیم
موفق باشید
سلام
سایت ایشون مشکلات زیادی ایجاد میکنه برای سرور، بنابر این هر سرویس دهنده ای به ایشون پیشنهاد نده که پشیمون میشه.:)
در حال حاضر سایتهاشون روی سرور ما میزبانی میشن ولی واقعا مشکلات زیادی ایجاد کرده.
ما به ایشان پیشنهاد سرور اختصاصی میدیم که تهیه کنند.
در هر صورت موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
سلام
سایت ایشون مشکلات زیادی ایجاد میکنه برای سرور، بنابر این هر سرویس دهنده ای به ایشون پیشنهاد نده که پشیمون میشه.:)
در حال حاضر سایتهاشون روی سرور ما میزبانی میشن ولی واقعا مشکلات زیادی ایجاد کرده.
ما به ایشان پیشنهاد سرور اختصاصی میدیم که تهیه کنند.
در هر صورت موفق باشید.
سلام جناب سعادت
مشخصات سرور شما چی بود که دووم نیاورد
ما با این سرور از XLhost : Dell PowerEdge R320
یعنی نمی تونیم میزبانیشون کنیم
؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehrganWeb
سلام جناب سعادت
مشخصات سرور شما چی بود که دووم نیاورد
ما با این سرور از XLhost : Dell PowerEdge R320
یعنی نمی تونیم میزبانیشون کنیم
؟
سلام
بنده عنوان نکردم که سرور دوام نیاورده! و در در حال حاضر هم به بهترین نحو در حال میزبانی سایت ایشون هستیم، سایت ایشون مشکلات عدیده ای ایجاد میکنه برای سرور!
فقط تاکید کردم که هر کسی اعلام نکنه که میزبانیشون می کنیم! چون هم برای خودش و هم برای این بنده خدا مشکلات ایجاد میکنه.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AvalinHost
سلام
بنده عنوان نکردم که سرور دوام نیاورده! و در در حال حاضر هم به بهترین نحو در حال میزبانی سایت ایشون هستیم، سایت ایشون مشکلات عدیده ای ایجاد میکنه برای سرور!
فقط تاکید کردم که هر کسی اعلام نکنه که میزبانیشون می کنیم! چون هم برای خودش و هم برای این بنده خدا مشکلات ایجاد میکنه.
موفق باشید.
بله، مثلا ارسال ایمیل ها کافیه که ما اصلا بهش فکر هم نکنیم
منتظر آفر سایر دوستان هم هستم
شرکت اولین هاست که در حال حاضر میزبان سایت ما هستند سرعت مناسبی دارند گرچه اخیرا مشکلاتی از طرف سرویس دهنده های سرور پیش اومد که باعث شد آلکسای ما افت شدیدی داشته باشه
بنده تمایلی به خرید سرور اختصاصی ندارم ولی به قول دوستان میتونم تا حدودی از هزینه های یه سرور رو بپردازم
به همین خاطر این تاپیک رو زدم و میزان یوزیج سایت رو هم نوشتم که اگر از دوستان کسی سرور خلوتی داره من رو میزبانی کنه
و البته من هم به سهم خودم هزینه های لازم رو پرداخت میکنم
ولی دیگه نه در این حد که فرضا ماهی 200 - 300 بخوام هزینه پرداخت کنم!
خیلی از افرادی که شما هم میشناسید مدیریت سرور رو با 30 تا 50 تومن بصورت ماهیانه هم انجام میدن پس میشه با خرید یه سرور و درخواست مدیریت سرور از یه آفردهنده به یه سرور با نهایت هزینه 200 تا 250 رسید
ولی من نمیخوام اینقدر هزینه بکنم!
حداقل تا تابستون!
دوستان اگر سرور های خودشون رو در حدی می بینن که یه سایت پرمصرف رو میزبانی کنند یاعلی...
همین آقای سعادت هم ملاحظه کردند به خاطر سایت من کم نبودن سایت هایی که برای میزبانی با شرکتشون تماس گرفتن
به هرحال اسکریپت شیرترانیکس یه سیستم مدیریت محتوای پرمصرف هست ولی این موضوع دلیل نمیشه براش هیچ سرویس دهنده مناسبی پیدا نشه و این نوع سایت ها حتما سوار سرور اختصاصی بشن
بازهم میگم فرصت و حوصله تست سرور ندارم پس نمیتونم سرور های دوستان رو محک بزنم چون اینکار توی مدت اخیر فقط باعث لطمه به آمار سایتم شده.
اگر واقعا میتونید سایت رو میزبانی کنید آفر بدید...
ماحاضریم میزبانیتون کنیم
ولی نه به هر قیمتی :
میتونیم به شما سرویسی رو که میخواین بدیم با هزینه 150 تا 200تومان
خواستید در خدمتیم
موفق باشید
طبق گفته همکاران مصرف بسیار بالایی داره شیرترانیکس...
پیشنهاد بنده به شما اینه :
این سیستم یک ایراد داره اگر دوست داشتید بگید بهینه سازی کنیم براتون
بنده توسعه دهنده شیرترانیکس نیز هستم
تلفن : 09371568551
اما در مورد هاست تمامی این عزیزان میتونن براتون میزبانی کنن. فقط باید مشکلات اسکریپت رو رفع کنید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldisweb
طبق گفته همکاران مصرف بسیار بالایی داره شیرترانیکس...
پیشنهاد بنده به شما اینه :
این سیستم یک ایراد داره اگر دوست داشتید بگید بهینه سازی کنیم براتون
بنده توسعه دهنده شیرترانیکس نیز هستم
تلفن : 09371568551
اما در مورد هاست تمامی این عزیزان میتونن براتون میزبانی کنن. فقط باید مشکلات اسکریپت رو رفع کنید
موفق باشید
بــــــــــــــعلــــــه