پاسخ : یه سوال مهم در مورد پلیس فتا
سلام دوستان
مدیر اصلی سایت با من تماس گرفت و گفت که هیچ فیلم س.... برای فروش روی سایت قرار نداده بودن و کلا فیلم نفروختن...
گفتش که باهامون همکاری می کننن که ما ایشون رو به عنوان مدیر سایت معرفی کنیم اما فردای اون روز دیگه جواب من رو ندادن تا اینکه رفتم آگاهی
بهشون گفتم که اینقد دیوانه نیستم همچین سایتی رو با دامنه .ir راه بندازم که اطلاعاتم دست شما بیفته
و این سایت هم هیچ فیلم س... نفروخته! و اینکه آیا مدرکی دارید که همچین فیلمی فروخته؟
خلاصه زنگ زد پلیس فتا و گفت که مدارک کامل نیست و قاضی هم گفته باید مستندات بفرستید واسمون این پرونده ناقصه...
اونا هم گفتن باشه صبر کنید تا مدارک رو بفرستیم
به من هم گفتن فعلا برو تا بهت زنگ بزنیم
اما هرچی بهشون میگم من فقط دامنه رو فروختم اونا میگن نه چون به اسم تو هستش پس سایت هم مال توء!!!!
حالا هم که مثل اینکه مدیر اصلی سایت این سایت رو حذف کرده و اطلاعاتش حذف شده و کلا بالا نمیاد...
نمی دونم چه مدرکی می خوان رو کنن در حالی که مدیر سایت میگه ما تاحالا فیلم نفروختیم چه برسه به فیلم س....
به نظرتون چیکار می خوان بکنن؟ در حالی که سایت بسته چه مدرکی می خوان نشون بدن؟
مدیر این سایت هم که نامردی کرد و مارو تنها گزاشت که دستی دستی اتهام دروغی بهمون بچسبونن
بخدا اینقد خستم کردن که شاید بعد از این ماجرا دیگه فعالیت نکنم
مدرک دیگه از کجا میخوان بیارن؟
100% مدیر سایت هم فیلم نمیفروخته فقط مواظب باش دست اینا نیفتی که خودت میبینی یک سایت معمولی دانلود بوده پشتش فیلم س.. فروشی هم چسبوندن چون نمیتونن زیاد به یک سایت دانلود فیلم گیر بدن فردا میبینن جواب نمیده یک چیز دیکه بهت میچسبونن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
router
مدرک دیگه از کجا میخوان بیارن؟
100% مدیر سایت هم فیلم نمیفروخته فقط مواظب باش دست اینا نیفتی که خودت میبینی یک سایت معمولی دانلود بوده پشتش فیلم س.. فروشی هم چسبوندن چون نمیتونن زیاد به یک سایت دانلود فیلم گیر بدن فردا میبینن جواب نمیده یک چیز دیکه بهت میچسبونن...
والا چی بگم
اگه مدرک دیگه ای داشتن همون اول میدادن نه اینکه حالا که من میگم همچین چیزی نیست و مدارکتون کافی نیست بگن نه ما بدون مدرک حرف نمی زنیم و مدارک رو کامل می کنیم!
اما چطوری کامل می کنن وقتی مدیر اصلی سایت سایت رو بسته؟ باید یه فیلم س... داشته باشن که پست شده باشه واسشون و اون رو هم مدیر سایت فرسته باشه اما آخه فیلم از کجا بیارن وقتی روی این سایت فیلم فروخته نشده؟!!!
توی مدرکشون فقط یه لینک بود و نوشته بودن فروش فیلم س....! اما خدا وکیلی من هم که سایتشون رو گشتم هیچ چیزی ندیدم حتی فیلم ناجور واسه دانلود!
بعد یه حرف جدید که زدن این بود که حتی تبلیغ این فیلم ها هم جرمه!!!!
چیکار می خوان بکنن وقتی دیگه سایتی در کار نیست؟ چه مدرکی می خوان نشون بدن؟!!!! :104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver72
والا چی بگم
اگه مدرک دیگه ای داشتن همون اول میدادن نه اینکه حالا که من میگم همچین چیزی نیست و مدارکتون کافی نیست بگن نه ما بدون مدرک حرف نمی زنیم و مدارک رو کامل می کنیم!
اما چطوری کامل می کنن وقتی مدیر اصلی سایت سایت رو بسته؟ باید یه فیلم س... داشته باشن که پست شده باشه واسشون و اون رو هم مدیر سایت فرسته باشه اما آخه فیلم از کجا بیارن وقتی روی این سایت فیلم فروخته نشده؟!!!
توی مدرکشون فقط یه لینک بود و نوشته بودن فروش فیلم س....! اما خدا وکیلی من هم که سایتشون رو گشتم هیچ چیزی ندیدم حتی فیلم ناجور واسه دانلود!
بعد یه حرف جدید که زدن این بود که حتی تبلیغ این فیلم ها هم جرمه!!!!
چیکار می خوان بکنن وقتی دیگه سایتی در کار نیست؟ چه مدرکی می خوان نشون بدن؟!!!! :104:
مدیر سایت برای گرفتن بازدید تگ های س... زده به پست هاش
همه اینارو براشون توضیح بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
router
مدیر سایت برای گرفتن بازدید تگ های س... زده به پست هاش
همه اینارو براشون توضیح بدید
فکر نکنم حتی این کارو هم کرده باشن... سایتشون که بسته دیگه نمیشه چک کرد!!!
سلام شما شماره تراکنشی که ایشون با اون اقدام به پرداخت هزینه خرید دامین کردن در اختیار شون قرار بدید و بگین این شماره تراکنش فردی هست که خرید کرده و خود فتا اقدام به پی گیری از طرف درگاه شما و اطلاعات حساب کاربر می کند متاسفانه سرویس دهندگان ما با اینکه پلیس فتا جلسات آموزش بعضی در استان ها برگذار کردند برای توجیه سرویس دهندگان که همچین مشکلاتی پیش امد نکند اما استقبال بسیار کم و توام با حاضر نشودن در جلسات بوده.
شما هم نگران نباشد این اطلاعات در اختیار فتا قرار بدید که این شماره تراکنش هست و این هم سایت من هست من یک سرویس دهنده هستم که غیر اصولی کار می کردم.نگران نباشید اگر واقعا سایت متعلق به شما نیست در ضمن محتوای موزیک و فیلم هرچه باشد از نظر فتا و قاضی غیر اختلاقی هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
سلام شما شماره تراکنشی که ایشون با اون اقدام به پرداخت هزینه خرید دامین کردن در اختیار شون قرار بدید و بگین این شماره تراکنش فردی هست که خرید کرده و خود فتا اقدام به پی گیری از طرف درگاه شما و اطلاعات حساب کاربر می کند متاسفانه سرویس دهندگان ما با اینکه پلیس فتا جلسات آموزش بعضی در استان ها برگذار کردند برای توجیه سرویس دهندگان که همچین مشکلاتی پیش امد نکند اما استقبال بسیار کم و توام با حاضر نشودن در جلسات بوده.
شما هم نگران نباشد این اطلاعات در اختیار فتا قرار بدید که این شماره تراکنش هست و این هم سایت من هست من یک سرویس دهنده هستم که غیر اصولی کار می کردم.نگران نباشید اگر واقعا سایت متعلق به شما نیست در ضمن محتوای موزیک و فیلم هرچه باشد از نظر فتا و قاضی غیر اختلاقی هست.
وقتی سایت برای من نیست پس چرا دارن سعی می کنن که من رو محکوم کنن؟ هرچند که مدام بهشون میگم که من فقط یه فروشنده هستم...!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver72
وقتی سایت برای من نیست پس چرا دارن سعی می کنن که من رو محکوم کنن؟ هرچند که مدام بهشون میگم که من فقط یه فروشنده هستم...!
مشخصاً اینا به شما فشار میارن تا شما طرف مقابل رو پیدا کنی... البته کارشون درست نیست، ولی خوب! دارن از بی گناهی شما سوء استفاده میکنن شما یه وکیل بگیر شاید یه چیزی هم طلب کار شدی ازشون، کی میدونه امکان داره سر از کهریزک دربیاری:103:. حتما وکیل بگیر
v*p*n فروشی حکمش زندان هست دیگه این انگا زدن دیگه خیلی باید سنگین باشه! تعجب من اینجاست که چرا شما ( یا دارنده سایت )!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
index.mailbox
مشخصاً اینا به شما فشار میارن تا شما طرف مقابل رو پیدا کنی... البته کارشون درست نیست، ولی خوب! دارن از بی گناهی شما سوء استفاده میکنن شما یه وکیل بگیر شاید یه چیزی هم طلب کار شدی ازشون، کی میدونه امکان داره سر از کهریزک دربیاری:103:. حتما وکیل بگیر
v*p*n فروشی حکمش زندان هست دیگه این انگا زدن دیگه خیلی باید سنگین باشه! تعجب من اینجاست که چرا شما ( یا دارنده سایت )!!!
من شماره موبایل طرف مقابل رو دارم اسم و فامیلش رو هم دارم اما وقتی بهشون گفتم گفتن فعلا برو تا مستندات رو بفرستن
آخه من شاکی شدم گفتم چرا این حرفو زدن وقتی فیلم س... نفروختن!
مثل اینکه قاضی هم بهشون گفته که پرونده ناقصه
بهم گفتن فعلا برو تا بهت خبر بدیم!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver72
من شماره موبایل طرف مقابل رو دارم اسم و فامیلش رو هم دارم اما وقتی بهشون گفتم گفتن فعلا برو تا مستندات رو بفرستن
آخه من شاکی شدم گفتم چرا این حرفو زدن وقتی فیلم س... نفروختن!
مثل اینکه قاضی هم بهشون گفته که پرونده ناقصه
بهم گفتن فعلا برو تا بهت خبر بدیم!!!
حداقل شلاق رو شاخشه! و یا اونجور که انتظار میره قضیه ناتموم میمونه. چیزی که هست با شما بازی کردن آیا باید همین طور باشه؟؟؟