اگه این جوری نگن به مشکل میخورن
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه این جوری نگن به مشکل میخورن
به هرحال من جستجو زیاد کردم و به این نتیجه رسیدم برای ما ایرانی ها Leaseweb انتخاب خوبی است.انتخابی است معقول.اما در مورد سرور هاستینگ و هاردها:
من هیچ وقت و تحت هیچ شرایطی به خودم اجازه نمیدم جنس بد و بی کیفیت استفاده کنم.کلا شخصیت من اینه که یا چیزی را نمیگریم،یا اگه بگیرم میرم سراغ بهترین.(البته توی این تفکر خیلی ضرر دادم ولی اعتقادم است)
اما آیا بهتر نیست وب سایتهای دولتی و ارگانهای مهم در ایران و بقیه در leaseweb میزبانی بشوند؟ امنیتش بیشتر نیست؟
طبق قانون تمام سایت های دولتی باید از دامنه ملی استفاده کنند و در ایران میزبانی بشند . مطمعن باشید نه ایران نه هیچ دولت دیگری حاضر نیست اطلاعات خودش را در یک کشور دیگر قرار بده . درباره امنیت هم leaseweb سرور هایی که ارائه میکند unmanage هستند و اگر منظورتون از این لحاظ هست امنیتی وجود ندارد و اگر منظورتون از دیتا سنتر هست تمامی دیتا سنتر ها دارای امنتیت خوبی هستند و از سیکیوریتی گارد و دوربین های امنیتی در دیتا سنتر استفاده میکنند .
نه منظورم امنیت اطلاعات و .... . به هر حال وقتی یک ارگان میگه سایت میخوام بهش اطمنان میدم هاستش ایرانه و اگر مشکلی پیش بیاد به سرور دسترسی داریم و ... . از این لحاظ میگم.بیشتر فرمالیته است والا دیتاسنترهای ایران اصلا قابل مقایسه با دیتاسنترهای کشورهای دیگه نیستند.
متوجه نمیشم یعنی میخواهید به اسم ایران هاست ارائه کنید در حالی که سرور جای دیگری هست . ارگان های دولتی اکثرا سرور های اختصاصی برای خودشون دارند یا در دیتا سنتر ها دولتی یا معتبر ایرانی میزبانی میشن . درباره مقایسه هم بله سرور همون سرور هست شاید در ایران قیمت سرور پایین تر باشد البته منظورم ( سرور داخل دیتا سنتر نیست ) ولی مشکل اصلی پهنای باند و سرعت اینترنت هست و برای سازمان ها اپ تایم و سرعت بالا و رنک گوگل و الکسا اصلا مهم نیست . مطمعن هم باشید بیشتر سرور ها از امنیت بالایی در ایران برخوردار هستند و توسط تیم های امنیتی قوی ساپورت میشن چون برای یه سازمان اینطور هزینه ها اصلا مهم نیست .