سلام دوست عزیز،
من تا 12 شب هم آنلاین بودم! دیگه احتمالا دیرتر از اون پی ام دادید.
در صورتیکه سرور رو می خواهید داخل سایت ما ثبت نام کرده و تیکت بزنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
ما دیدیم برای اکثریت کاربران دلار جا افتاده تر هست و نسبت به اینکه بیشتر محصولات دیگر هاستینگ ما و دیگر سرور اختصاصی ها نیز به دلار می باشند این رو هم تبدیل به دلار کردیم.
وگرنه از لحاظ قیمت دلار ما و یورو خود دیتاسنتر با هم یکی هستند.
بله، شما می تونید هزینه رو به دلار یا همان یورو به پی پال ما واریز نمایید.
برای ما واریز ارزی یا تومان هیچ فرقی نمی کند چون ما سودی روی صرف کردن دلارها نمی کشیم.
سلام .
دوست عزیز هنوز این سرور EX4S موجود هست ؟
اگر جواب مثبته چنتا ایپی قابل استفاده دیفالت داره ؟
پورت 1 گیگ واقعی و اختصاصیه ؟
ترافیک واقعا نامحدوده ؟
قابلیت ارتقا در آینده بدون هزینه ستاپ داره ؟ { هارد - رم - ایپی }
و اینکه قیمت در ماه های بعد هم همینطوره یا بالاتره ؟؟؟؟؟
با تشکر فراوان ....:x
بله، هنوز موجود هست.
نهایتا 33 آی پی قابل استفاده هست بر روی سرورهای هتزنر.
پورت خود دیتاسنتر روی سرور 100 مگابیت هست ولی ما پورت 1 گیگابیت اشتراکی تقدیم می کنیم.
ترافیک داخلی در هتزنر کلا محاسبه نمی شود.
ترافیک خارجی هم نامحدود هست ولی بعد از گذر از 10 ترابایت پورت به 10 مگابیت کاهش پیدا می کند.
خیر، هیچکدام از سرور های هتزنر قابلیت ارتقاء رو ندارند.
قیمت تمدید ماهیانه سرور میشه 80 دلار، ماه بعد هم 80 دلار و سال بعد هم 80 دلار خواهد بود.
اما اینکه دلار بالا برود یا اینکه پایین بیاید از عهده و همچنین پیش بینی ما خارج است و نمی توان گفت.
باز هم سوالی بود در خدمتیم...
دوست عزیز قیمت این سرور بدون ست اپتو بگو
با توجه به این که امروز دلار اومده پایین
نرخ اسکناس:
http://2gheroon.com
نرخ پی پال:
https://payment24.us
حالا نتیجه رو خودتون بگید! نرخ امروز ما دلاری 3770 تومان می باشد.
ضمنا ما اصراری ندارم شما تومان به ما بدهید، می توانید در صورتیکه قیمت پایین تر گیر آوردید دلار یا یورو بحساب ارزی مون بریزید.
این سرور بدون هزینه ست آپ نیز به همان قیمت خود سرور ارائه می شود و سودی روش نمی کشیم!
سرور ماهیانه 80 دلار بدون هزینه ست آپ در کمتر از 5 دقیقه ارائه می گردد.
اوکی . بالا پایین شدن قیمت دلار که امری طبیعی هستش :d
منظور من همین بود که : {{{قیمت تمدید ماهیانه سرور میشه 80 دلار، ماه بعد هم 80 دلار و سال بعد هم 80 دلار خواهد بود. }}} این خیلی عالیه ....:113:
فقط اینکه منظورم از ایپی این بود که در حال حاظر این سرور چنتا ایپی رو خودش داره ؟ قیمت هر تک ایپی اضافه هم لطفا اعلام کنید ! تا حساب کنم ببینم بودجم به چنتا ایپی اضافه میرسه ! ؟
ترافیک داخلی در هتزنر کلا محاسبه نمی شود . ترافیک خارجی هم نامحدود هست_من قضیه خارجی و داخلیشو متوجه نمیشم یعنی چی ؟ {شرمنده... تازه کارم دیگه:109:
سرعت دانلود برای پورت1 گیگابیتاشتراکی چنتا تضمین میدین ؟ البته نه از لینک تست که خود دیتا سنترها میدن ... از سرورهای خیلی خوبه مخصوص دانلود ! {مثلا لینکهای فیلم }
بازم ممنون از راهنماییهاتون :x
در حال حاضر یک عدد، اما قادر به اضافه کردن تا 33 عدد آی پی هستیم برای این سرور.
یعنی اینکه دانلود کلا نامحدود هست و هر چند ترابایتی که دانلود کنید از اینترنت در سرور محاسبه نمی شود.
اما آپلود محاسبه می شود و تا 10 ترابایت با پورت معمولی و بعد 10 ترابایت پورت یه 10 مگ کاهش پیدا خواهد کرد تا اول برج بعدی.
سرعت 100 اختصاصی معمولا 11 مگ میده، 1 گیگ اختصاصی هم حدود 110 مگ.
اما پورت سروری که ما ارائه می کنیم 1 گیگ اشتراکی هست و من تا 70 مگ هم دنلود کردم، زیر 30 مگ هم تا حالا نیومده پس میشه میانگین روی 50 مگ حساب کرد.
سرعت لینک دانلودتون باید بالا باشه، از سایت فیلی که خودش سرورش پورت 100 مگ هست انتظار دارید با چه سرعتی دانلود کنید؟!
حتما به هنگام تست از لینک سرورهای پر سرعت استفاده کنید.
بسیار توضیحات خوبی بود واقعا متشکرم :x :53:
دیگه برم دنباله پول جفتو جور کردن برا ایپی اضافه :d
امیدوارم که تا 2 الی 3 روزه دیگه افر پابرجا باشه :63: