پاسخ : فروش ویژه سرور های مجازی آلمان (دیتاسنتر جدید)-جهان پارس اسپادان
کسی از ایشون خرید نکنه کلاهبردار هستن من الان یک هفته است دامین ثبت کردم .com هنوز ریجستر نکردن ماشالله پشتیبانی هم که اصلا حرفش رو نزن تیکیت میزنم از حالت باز به بسته تغییر میدن و یا جواب نمیدن تلفن ها رو هم که کلا جواب نمیدن تیکت هم زدم پولم رو هم خواستم پس نمیدن
سلام. دوستان لطفا در انتخواب میزبان خیلی دقت کنید تا مثل من به مشکل جدی نخورید!
تنها شماره ثبت شرکت و تلفن تماس و آدرس دفتر ملاک نیست !
کیفیت و مسئولیت پزیری خیلی چیز مهمیه
من خسارت مالی ناچیزی خوردم اما خسارت زیادی به سابقه کاریم خورد !!! و چندین مشتری خوب از دست دادم !
نمیخواستم زیاد از واقعایت جهان پارس اسپادان تعریف کنم اما الان که تو گوگل سرچ میکردم دیدم چند نفر از ایشون ناراحت هستن و خسارات های زیادی دیدن خیلی ناراحت شدم، این شرکت تنها روز اول که سفارش میگیرن پشتیبانی عالی دارن و جواب دادن به تیکت هاشون در حد سرعت نور هست اما بعد از اون اصلا جواب نمیدن
من ازشون نمایندگی هاست ایران داشتم ! کلا ارور 500 میداد ! میخواستم تیکت ارسال کنم سایت خودشونم ارور 500 میداد تماس میگرفتم جواب نمیدادن !
بعد موقع تمدید که میشه 80 بار ایمیل یاداوری میان و میگن مشکل حل شده تمدید کنید، حالا من میخواستم تمدید کنم اومدم هزینه واریز کنم دیدم سایتشون دوباره ارور 500 داده !
خیلی از دوستانی که تیکت ایجاد کردن با عنوان کلاهبرداری جهان پارس اسپادان در جواب مدیر این شرکت گفتن که تنها قربانی تحریمات شدن ! اول اینکه مشکل تحریم ها به خودشون برمیگرده دوم اینکه آیا امکان داره سرور ایران تحریم بشه ! حالا خوبه جواب اونارو دادن به من که هیچ جوابی ندادن ! 10 بار ازشون بکاپ خواستم جواب نمیدن اما تیکت درخواست تمدید سرویس با سرعت نور پاسخ داده میشه !
در کل این شرکت بعد از دریافت وجه همه چیزو فراموش میکنه که به این میگن کلاه برداری !
مدیران عزیز در صورتی که نیاز بدونن مدارک قرار داده خواهد شد من که از ایشون هیچ خسارت یا هیچ چیز دیگه ای نمیخوام، از کس دیگه هم نمایندگی دریافت کردم فقط خواستم که اطلاع رسانی کنم حداقل بخاطر حفظ موقعیت هاستینگ های ایرانی!!!
قبلا یک مدت سرور مجازی امریکا داشتم از ایشون پشتیبانی مناسبی نداشتند در ارائه سرور طول میدادند سرور 12 ساعت قرار بدهند 4 روز طول کشید
گفتند به علت حجم کار بالا 2-3 ماهی تمدید کردیم ولی از کیفیت بد پورت سرور ها کنسل کردم
پشتیبانی خوبی ندارند