تنها چیزی که نیم داره قیمت کمشه
ولی همه میدونن من از روز اول طرفدار دایرکت آی بودم و هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=Arashdn;69290]تنها چیزی که نیم داره قیمت کمشه
ولی همه میدونن من از روز اول طرفدار دایرکت آی بودم و هستم[/QUOT
name .com 8.99$
دایرکتی .com 9$
بره سایر پسوند ها
یکم عقلم خوبه .
کجا می خواین در برید مشکل اصلی از ican هست که آمریکایی :)
نیم هیچ مشکلی نداره مگر اینکه خودتون بخواید برا خودتون مشکل درست کنید .
این مسئله تنها و تنها برای همین یک نفر تو کل ایران پیش اومده پس ایشون باید برن مشکل خودشونو حل کنند .
یک نکته . شما احباری ندارید اطلاعات ایران رو بدید . همیشه احتباط خوبه .
هر کی دامینشو نمی خواد هم بده من . :)
I apologize for our confusion. It appears this registration was denied by our fraud department because your contact details are Iranian, and the IP address from which you were attempting the registration was in Germany. Unfortunately we are unable to accept registrations from Iranian registrants at this time. Please let us know if you have additional questions or concerns. We would be happy to provide further assistance.
Thank you,
Scott McBreen
Name.com
خوب اولش عذر خواهی کرده و بعدش گفته اطلاعات شما از ایران بوده و ای پی ادرسی که باهاش پرداخت مالی رو انجام دادید از المان بوده ( این مسله کاملا طبیعی هست چون پی پیال در ایران تحریم هست و معمولا از حساب های امریکا یا اروپا پرداخت انجام میشه ) بعدش گفته متاسفانه ما قادر نیستیم قبول کنیم ثبت دامین هایی را از ایران .( این مسله حالت general هست یعنی این شرکت میاد policy سیاست خودش رو در قبال مشتری های ایرانی بیان میکنه این مسله اصلا ربطی به مشکل پیش اومدن برای شخص خاصی نیست
The first problem you have is that in general, it is illegal for businesses in the USA to do business with people or businesses in Iran. There are some very rare exceptions to that, but, in general, you cannot do business with U.S. companies. The second problem you had was that the payment came from another country, Germany, which triggered the Name.com Fraud detection, as would happen with any other reputable company you try to purchase from. I have one of my domains registered with Name.com and Name.com is a very reputable company. Consider registering the domain in a country that is very friendly with Iran. Possibly register the domain in Venezuela, for one example of a country that is extremely friendly with Iran.
چطور هست این کاربر wht.com اهل کلمبیا متوجه شده که بیزینس شرکت های امریکایی با ایران ممنوع هست اون موقع شما که این مسله رو میدونید باز هم برای خودتون دلیل های میارید . فکر کنم شرکتی در ونزوئلا را معرفی کردن که بعد از پیگیری اسم این شرکت را اعلام میکنیم ;)
اگر بگن مشکلی نداریم شما باید تعجب کنی .
شرکت های آمریکایی همه همین هستند .
ولی یکی مثل گوددی هست یکی مثل نیم .
این به دهنیت مدیران و ساچورترا بر میگرده که خیلی گیر نداشته باشند .
من هم اتفاقا اخلاق ساپورتراش رو می دونم ( مخصوصا آشور رو ) اونها کار زیادی ندارند . ولی خودتون باید موارد احتیاط رو نه اینجا بلکه حتی شرکت های اروپایی هم رعایت کنید ..