از جایی تهیه کنید که نتش ارزون بیفته مثل کانزاس
نمایش نسخه قابل چاپ
از جایی تهیه کنید که نتش ارزون بیفته مثل کانزاس
کانزاس کجاست؟
نت منظور پهنای باند هست؟
دیتاسنترهایی مثل Datashack یا WholeSaleInternet برای کلوکیشن پهنای باند فوق العاده گرونی دارند به علاوه از سطح پایین ترین Provider ها.
هر 1 مگابیت در ارزان ترین حالت 5 دلار هست . یعنی 100 مگابیت = 500 دلار ؛ 1000 مگابیت = 5 هزار دلار !!
در حالی که تو دیتاسنتر Fiberhub از BGP خود دیتاسنتر پهنای باند خوبی با هزینه 350 دلار گرفت.
دوستان دیتاسنتر serverius هلند کسی ازش اطلاعی داره هزینه کلو تو این دیتاسنتر خیلی پایینه نسبت به بقیه جاها!
با سلام خدمت عزیزان من از اول تا اینجا رو خوندوم ولی به نتیجه درستی نرسیدم تحلیل خاصی هم نبود . و اینکه به جز این چند تا دیتاسنتری که اینجا هم باهاشون کار می کنند گزینه بهتری یعنی نیست؟ و اینکه اکثر دوستان علت برتری ان دیتاسنترها و کشورها را نگفتند . کشور به تنهایی فکر نکنم ملاک اصلی باشه و ملاک اصلی همین نگهداری و هزینه و ... این چیزا هست درسته یا من اشتباه می کنم ؟!
کلو به تفکر بنده برای افراد عادی مقرون به صرف نیست عملا چون تا شما بخوای از روی کلو کردن هزینه کم کنی و این یک سودت بشه سرورت قدیمی میشه واز طرفی کلو هم باید مقرون به صرف باشه تو کلی از دیتاسنتر ها دیدم کلو یک سرور تقریبا برابری با اجاره می کنه.
در کل کلو برای قعطات بسیار بالا مقرون به صرف هستش که دیتاسنتر هزینه ستاپ می گیره هزینه ماهانه هم می گیره.
بنده هم هلند یا امریکا رو پشنهاد می دم.
ببخشید دیتاسنتز هلند میتونید ادرس سایتشون رو بدید و اینکه هزینه کولو و پهنا باند چقدره؟