من 2 تا هارد اس اس دی 250 داریم واسه بالا اوردن سرور ها و 2 تا 2 ترا !
همین مشکل رو دقیقا داریم از هارد که نمیتونه باشه
واسه همکاران دیگه و چند تا سرور رداستیشن دیگه هم که دارم 2 تاش اینطوریه یکی دیگش درسته احتمالا از شبکشون هست !
نمایش نسخه قابل چاپ
من 2 تا هارد اس اس دی 250 داریم واسه بالا اوردن سرور ها و 2 تا 2 ترا !
همین مشکل رو دقیقا داریم از هارد که نمیتونه باشه
واسه همکاران دیگه و چند تا سرور رداستیشن دیگه هم که دارم 2 تاش اینطوریه یکی دیگش درسته احتمالا از شبکشون هست !
مهندس جان حتما مگر بنده باید از الما هاست سرور داشته باشم حتما که بدونید من از این دیتا سنتر سرویس دارم بنده از این دیتا سنتر سرویس دارم ولی از شما تهیه نکردم خوشبختانه
بواسطه اطمینانی که همکارن به شخص بنده دارن خیلی وقتها سروهاشون وقتی تحویل گرفتن سرورشون برای بعضی موارد دادن به بنده که چک کنم که با این موارد برخورد داشتم همچیننی خودم هم سرور از این دیتا سنتر دارم
بهتر شما بقولتون اظهار فضل نکنید
فورم هم مکانی هست جهت به اشتراک گزاشتن تجربیات در مورد مواردی که برخورد داشتن باشون اشخاص پس بهتربیجهت جبهه گیری نکنید
دوست عزیز بازهم اظهار فضل! :)
ما جایی گفتیم از کی سرویس داشتید یا خیر؟!
مشکل استارتر هم آیا با چک کردن روتر توسط دیتاسنتر حل شده است یا نه؟!
فل واقع اینجا هم میدان جنگ نیست که کسی جبهه گیری کند! تمامی صبحت های زده شده برای حل مشکل دوستان میباشد! پس لطفا فقط در سطح تجربیات خودتون صبحت کنید! و ما و بقیه دوستان هم طبق تجربیات خودمان!
تا وقتی مشکل سخت افزاری یا مربوط به شبکه نباشد دیتاسنتر زیر بار نمیرَود! پس اول مطمئن بشید که مشکل نرم افزاری نیست سپس اعلام کنید مشکل جای دیگه هست و ...!نقل قول:
طمن باشید ربطی به اون قضیه نداشت اگر داشته باید 100%%%%%%%% همشون حل بشه چطوره فقط روی بعضییشون جواب میده عقل ادم اینو. میگه اگر یک مشکل حل بشه باید برای همشون حل بشه
پس ربطی نداشته مشکل چیز دیگه هست هرچی هست دیتا سنتر زیر باز نمیره
دو نفر از کاربران ما هم مشابه مشکل استارتر را داشتند! اعلام کردند که مشکل نرم افزاری نیست و بعد از تست کامل شبکه و ... مشخص شد مشکل از نرم افزار مورد اول بوده است و مورد دوم هم به دلیل آپدیت نبودن سیستم عامل Vmware و نداشتن یک سری افزونه های خاص که در همان تاپیکی که گفتید اعلام شده است! پس لطفا تجربیاتتان را به صورت درست به دیگران انتقال دهید.
وَ من ا... توفیق دوست خوبم
جناب آلماهاست
شما ميفرماييد به ديتاسنتر بگيم روتر رو چك كنه ؟؟؟؟