پاسخ : کدوم اسکریپت فروش هاست و دومین را پیشنهاد می دید؟
والله اگه جسارت به بزرگان و قدیمی های فروم نشه :-p
من نه همشهری آقای داوری هستم و نه فامیلشون
ولی سیستمشون رو که برام نصب کردن ازش راضی هستم
2 بار دامین رو عوض کردم چندین و چند بار هم مشکل برای برنامه پیش اومد که اون هم مشکل سرور بود ولی برام با خونسردی تمام حل کردند
اون فروش آنلاین رو هم به من گفتند چون تازه راه اندازی شده از لحاظ امنیتی توصیه نمیشه ولی اگه بخوام برام راه اندازی میکنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
mahdik من از شما ناراحت نشدم بلکه از کسایی که همین جور دارند راه میرند و میگن سیستم آدونیس بده ناراحت شدم.
من که خدا شاهده کسی را زور نکردم سیستمم را بخره.
هر کسی هم خریده تا اونجا که تونستم بهش ساپورت دادم.
شما هم با seo چه مشکلی دارید؟
بگید چجوری بشه بهتر هست تا من براتون انجام بدم.
در مورد 1Mizban شما چی گفتید؟
برادر من شما درودیوار فروم را پرکردید که آدونیس را نمیخواهید و دوست ندارید و...
تازه میگید چی گفتید؟
من در مورد ثبت آنلاین هاست هم بهتون گفتم اگه خواستید براتون درستش میکنم ولی چون مسئله ای هست که به امنیت مربوط میشه نمیتونم ۱۰۰٪ تضمین کنم که مشکلی براتون پیش نیاد درصورتی که مشکلی هم براتون پیش بیاد شما چیزی از دست نمیدید و میتونید سریع هاست طرف را ساسپند کنید و اینکه این مشکلی نیست که فقط سیستم من داشته باشه بلکه مربوط میشه به امنیت سرور و... که خودتون که توی کار هاست هستید بهتر میدونید حتی با whmc هم ممکنه این مشکلات براتون بوجود بیاد ولی چون دستتون به برنامه نویسای سیستم نمیرسه هیچی نمیگید.
من خودم به شخصه به هیچ عنوان با whmc نمیتونم کار کنم ولی میدونم که خیلی کامل هست و اگه قرار باشه خودم سایتی در این موارد بزنم به هیچ عنوان از whmc استفاده نمیکنم.
یک مورد دیگه هم برای ثبت آنلاین دامین هم عرض کردم یک ماژول داریم که قیمتش ۳۵ تومن هست و در directi دامین را ثبت و پرداخت میکنه ولی چون این ماژول هم با مسائل مالی سر و کار داره به صورت جدا میفروشیم و هر کسی میخره مسئولیت هک شدن سرور و ... به عهده ی خودش هست چون ممکنه کسی سرورتون را هک کنه و در mysql به بانک اطلاعاتی امور مالی کاربران دسترسی پیدا بکنه و موجودی کاربری خودش را افزایش بده و بعد دامین ثبت کنه و چون به صورت آنلاین پرداخت هم میشه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.
این موضوع که میگم دقیقا بر اساس مستندات و لاگ هایی هست که از ۱ سرور گرفته شده و روش نفوذ را تیم امنیتی سرور اینجوری گزارش دادند که باز هم معلوم میشه که امنیت سیستم من پایین نیست و در حد خوبی هست و امنیت سرور ها در حد پایینی هستند.
موارد خیلی زیادی از نفوذ به سرور گزارش شده که همه میدونید و هیچ ربطی به سیستم ما نداشته
تنها مشکلی که سیستم هایی که من تا به حال نوشتم داشته اند ۱ مورد بوده که مربوط به یکی دیگه از سیستم هام بوده و خوش بختانه به محض ۱-۲ مورد گزارش و ارائه ی مستندات مشکل سیستمشون را حل کردم و خسارت مالی ای هم که دیده بودند را جبران کردم.( که خیلی کم بود)
با سلام و درود ، من خودم شخصا 2 ساله که WHMCS دارم !
سیستم فوق الاده کامل و امنی هست و به هیچ عنوان با ادونیس قابل مقایسه نیست !
اما حرف اقای داوری کاملا صحیح است ! اگر سایت شما روی یک سرور اشتراکی هاست باشد ممکن است بخورید ....
بحث اینجاست اگر سایت روی یک VPS جدا باشد امنیت ان خیلی بالاتر است اما اقای داوری باید امنیت سیستم خودش را تضمین کند!
یک چیز خیلی جالب این هست که سیستم WHMCS با ioncube کد شده است و دیتابیس هم نیز تا حد خوبی هش و کد شده است و این خودش یک امنیت بیشتر برای حفظ اطلاعات است .
به نظر من هر دو سیستم خوب است اما از نظر امکانات کاملا با هم متفاوت هست .
دوستان سیستم اقای دواری خوب هست ولی باگ داره من چندتا سایت دوستانم هک شده که با سیستم اقا داوری راه اندازش شده بود باید امنیتش درست بشه
من تازه می خوام یه سیستم خوب انتخاب کنم . آدونیس نال شده را دانلود کردم و نصب کردم تا ببینم چه امکاناتی داره . کدش خیلی منظم نیست و همه چیز اون جایی که دنبالش می گردی نیست اما خوب نسبتا کد تمیزی داره و من راحت تونستم مطابق نیاز خودم درستش کنم اما متاسفانه توی اینترنت خیلی از این سیستم خوب نمی گن! و من برای خریدش خیلی اطمینان ندارم . ضمن این که نوع کدهای تخفیفش هم محدوده که البته خیلی مشکلی نیست .
یه مدت هم با نرم افزار قدیمی agile bill سر و کله زدم که کد خیلی جالب و پیچیده ای داره. خوبیش open source بودن و کامل بودنشه و بدیش نبود مستندات خوب و نبود پشتیبانی و پیچیده بودن کدشه . همه ی کدش را زیر و رو کردم و کلی روش کار کردم اما آخرش یه باگ جدی ضربه فنی ام کرد.
در مورد whmcs ظاهرا خیلی خوبه اما بیشترین مشکلم باهاش اینه که کد شده است و نمی تونم خودم کاریش کنم
سوال این که : سما سی آر ام و سیگما یکی هستند؟ کدام یک را پیشنهاد می دین؟
و این که آیا واقعا whmcs اونقدر کامله که نیازی به تغییر از طرف خودمون نباشه؟
در صورتی که مشکلی با کدنویسی نداشته باشم کدومش را توصیه می کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir
به استناد اینکه "سایت فلان که این سیستم هم روش بوده هک شده" نمیشه گفت سیستمی آسیب پذیره چون هزار و یک دلیل میتونه برای نفوذ وجود داشته باشه
اگر توجه کنید اکثر جاهایی که از این سیستم استفاده می کنن سایت های هاستینگ هستند و کسی هم قصد هک جایی را داشته باشه اولین جایی که برای زدن بهش فکر میکنه سایت هاستینگ اون سرور هست !
http://www.webhostingtalk.ir/f42/20293/index5.html
:105:
ویرایش :الان تاریخ ها رو دیدم ، حرف جناب Amir قبل از این ماجرای باگ بود....
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverpars
بدون شک whmcs
تایید می کنم به شدت..