اوکی
نمایش نسخه قابل چاپ
اوکی
با سلام
من برای این کار یوزر Secure_Host رو پیشنهاد میدم .
از همه نظر تایید شده هستند.
1- تخصص و تسلط در حیطه امنیت سرور ها (به جزات می تونم بگم توی این فروم کسی دانش ایشان را در این زمینه ندارد و کمتر کسی هست که دانش امنیتی ایشان را داشته باشد. با برخی از شرکت های هاستینگ خارجی کار می کنند به صورت Remote)
2- متعهد : درمورد تعهد هم کسانی که در ابن فروم با ایشان کار کردن می توانند نظر دهند . کاملا متعهد
3- دانش فنی هاستینگ : حرفی نزنم بهتره . همه میشناسند که فرد باسواد و خبره ای هستند.
4- سابقه : 9 سالی هست که تو هاستینگ فعالیت می کنند. البته خودشون جند سالی هستند که hosintg ندارند . برای شرکت های دیگر به عنوان مشاور امنیتی فعالیت می کنند . و سایت securehost.ir هم بروز رسانی نمی شود.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این ها مواردی هست که من در لابلای صحبت های ایشان در فروم پیدا کردم. البته اگر ایشان از ارایه این مطالب در اینجا ناراحت نشند. من مدتی با ایشان کار کردم واقعا از اقتادگی ایشان و دانش ایشان لذت بردم.
اگر متخصص خوب می خواهید باید سر کیسه را شل کنید.
کسانی که با ایشان موافق هستند . tanx بدن .
دکتر شما اول تکلیف پرونده ات را با پلیس فتا بابت کلاه برداری از ملت بی خبر حل کن، بعد بیا سر مردم کلاه جدید بزار ...
من به خودتان عرض کردم، اون مبلع برای بنده ناچیز بوده و هست، فقط بحث این است که من اجازه نمیدم به همین راحتی سر دیگران کلاه بزارید ... بهتره این بار در دادگاه حاضر بشید.
alidini ، بیان این مسئله در همین تاپیک ضرورت داشت، تا دوستان نسبت به کسی که پیشنهاد کار داده است با شناخت کامل تصمیم بگیرند.
درج این مطلب در جای دیگر که فایده ای نداشت و میشد یک گلایه گذاری کودکانه که نه خانی باش میاد و نه خانی می رود.
ایشان اگر مدعی هستند بنده تهمت زده ام یا در حال دروغ گفتن هستم، دفاع کنند. بنده دنبال تخریب چهره نیستم، شاید من اشتباه کنم، اما بدانید این وی پی اس فارس در حال حاضر پرونده دارد در پلیس فتا و البته در جلسه نخست دادگاه هم حاضر نشده است ...
این کاملا مرتبط با مبحث است و در جهت اطلاع رسانی. اگر مدیران نامربوط بدانند حذف کنند، (که با روندی که از حذف شکایات از ایشان در این انجمن مشاهده شده است، احتمالش زیاد است).
من با قوانین انجمن مشکلی ندارم.
سلام
کسی از مازندران ( چالوس - سلمانشهر- تا تنکابن ) هست برای همکاری در دفتر؟
به این تاپیک رجوع کنید و تا اخر بخونید!
http://www.webhostingtalk.ir/f118/89460/
http://www.webhostingtalk.ir/f118/89...tml#post846512
این پست هم مشاهده کنید
با تماسی که با مدیریت داشتم گفتند اگر مشکلات کاربران رفع بشه مشکلی با فعالیت من ندارند
فعلا درحال رفع مشکلات هستیم و منتظر پاسخ مدیریت