پاسخ : معرفی ام اس ام هاست
habiballahafg به هر حال شباهت اسمی و آیدی به این دلیل بود که دوست عزیزم مرتضی باعث شد ند که من با این کار آشنا شوم و فعالیت کنم از تبریک شما هم ممنون هستم و در ابتدا داشتم پشیمون میشدم و گفتم چه اشتباهی کردم اینجا جای تو نیست و خیلی باید تجربه داشته باشی تا بتوانی کار کنی اما بعد با پیام های تبریک دوستان امیدوار شدم و از این که حمایت کردند بسیار ممنون هستم چون همکار هستیم اما این رفتار دوستان بدون شرح است .:-*
با سلام دوستان چرا مدیریت وب هاستینگ تالک از فعالیت تازه کارها جلوگیری می کند آیدی من را msmhost.net را مسدود کردند تخلف وی پی ان فروش واقعا حرفی برای گفتن ندارم تمامی پست های بنده در مورد وی پی اس بوده درضمن در کناره تمامی شرکت های دیگر ؟ منتظرم جوابی برای این کارشون داشته باشند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irwebco_esf
با سلام دوستان چرا مدیریت وب هاستینگ تالک از فعالیت تازه کارها جلوگیری می کند آیدی من را msmhost.net را مسدود کردند تخلف وی پی ان فروش واقعا حرفی برای گفتن ندارم تمامی پست های بنده در مورد وی پی اس بوده درضمن در کناره تمامی شرکت های دیگر ؟ منتظرم جوابی برای این کارشون داشته باشند؟
سلام
قوانین مطالعه بفرمایید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barfhost
سلام
قوانین مطالعه بفرمایید
قوانین مطالعه شده اخه وی پی ان چه ربطی به سرور مجازی داره ماه اول نیست که فعالیت می کنم اما اصلا دلیل برای مسدود کردن ندارند خیلی جالبه مشکل اینجاست که دوست ندارند فعالیت کنیم
قوانین کامل مطالعه نکردین
از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
هر شخص یا شرکت اجازه ایجاد یک اکانت دارد نه دو تا
دوست عزیز قوانین کاملا مطالعه شده در مورد آیدی هم پیشنهاد خود دوستان بود گفتند آیدی را عوض کنیم و الان با این آیدی قدیمی پست دادم .
با سلام خوشبختانه مشکل برطرف شد از مدیریت وب هاستینگ هم تشکر می کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irwebco_esf
دوست عزیز قوانین کاملا مطالعه شده در مورد آیدی هم پیشنهاد خود دوستان بود گفتند آیدی را عوض کنیم و الان با این آیدی قدیمی پست دادم .
انشالله خوب می شه شما زیاد به دل نگیر پیش میاد
از توجه شما بسیار سپاسگذارم
از این سخن بیفایده بگذریم
در زمینه طراحی مشکلی داشتید در خدمت خواهم
از هر دیزاینی هم که استفاده کردید هیچ مشکلی ندارد، ذات دیزاین همینه و هیچ کس حق انحصاری کردن یک دیزان را ندارد
موفق باشید.
hamed_mp جان از شما بسیار ممنون هستم حتما در صورت نیاز یا طراحی حتما به شما دوست عزیز پیام می دهم با تشکر از لطف شما.موفق باشید یا علی
با سلام
آرزوی موفقیت دارم براتون
پ.ن: کلا هیچی تو ایران کپی رایت نداره. راحت باش:دی