پاسخ : رغبت خرید هاست با پنل دایرکت ادمین
یه بنده خدایی می خواست سیستم وبلاگ دهی راه بندازه
بهش گفتم برای شروع دو گیگ بهت میدم(ماهانه 9 تومن) تا یوزر زیاد شد بریم رو وی پی اس
خودم برات ورد پرس مولتی نصب و پشتیبانی می کنم (ماه اول 12 تومن)
گفتم بیا یک سیستم بخریم جدی شروع کنیم یک سیستم پیدا کردم 80 تومن بعد کلی یارو راضی کردم 60 تومن تخفیف گرفتم
حالا زنگ زده Vps گرفتم
شما اسکریپت رو بده قیمت دادم میگه نه همون ورد پرس نصب کن گفتم هزینه نصب و کانفیگ قالب اینقدر گفت باشه
می ریزم دیدم خبری نشد زنگ زد فقط قالب
یوزر پس هاست و داده رفتم دیدم vps که نیست هیچ رسیلر هم نیست به من گفته 5 گیگ فضاست رفتم می بینم 1 گیگه؟
الان هم دان هست و بعضی وقتا آن
http://www.markaziblog.com
-----------------------------------
خوب حالا دایرکت هم مشتری داره؟مگه نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
یوزرای من با کمال میل به پنل کلوکسو هم رضایت میدن چه بر:xسه به دایرکت ادمین :113:
فکر کنم مشکل از خودتون باشه که یوزراتون فقط به سی پنل رضایت میدن :71:
شما مگر یوزر هاتون رو از کجا میاری ؟ :62:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
با کلوکسو تا حالا کار کردی ؟ :d
این که اصلا به درد نمیخوره.
.... هست/
>:)
خدا رو شکر من یوزرت نیستم .
ولی با این طرح موافقم
فقط یه ایمیل ویلکام براش ارسال میکنیم بعد بهش میگیم با frontpage سایتت رو بساز بده به ما برات آپ میکنیم . فقط هم یه بار در سال.
نه امنیت سرور به خطر میفته .
نه مجبوریم کنترل پنل داشته باشیم
خودمون هم با ssh وصل میشیم
شاید به جرات بتونم بگم 1 درصد مشتریای ما میپرسن پنلتون چیه که میگیم دایرکت ادمین.
و 80 درصدشون هم خرید میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiandot
شاید به جرات بتونم بگم 1 درصد مشتریای ما میپرسن پنلتون چیه که میگیم دایرکت ادمین.
و 80 درصدشون هم خرید میکنن
100% همینطوره!
کاربر حرفه ای که براش فرق نمیکنه پنلش چی باشه! بدون پنل هم میتونه کار کنه!
کاربر معمولی هم راحت با دایرکت ادمین کنار میاد.
کاربر مبتدی هم نمیدونه پنل چیه که بخواد انتخاب کنه!
نقل قول:
من به عنوان يه يوزر هيچ وقت سراغ دايركت ادمين نميرم جز موارد خاص مثل نياز به سرور ايران و...
كلا پنل وقت گيري هست و ادم حرفه اي و سريع بخواد كار كنه ميره اعصاب ادم البته اين نظر شخصي من هم هست
البته که اینطور نیست خیلی جاهاش از cpanel کمتر وقت آدم رو می گیره ... در ضمن داشتن یک قالب خود در DA خیلی به جذب مشتری کمک می کنه ، من با خرید یک قالب مشتری های خودم رو راضی نگه داشتم .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
J4vad
البته که اینطور نیست خیلی جاهاش از cpanel کمتر وقت آدم رو می گیره ... در ضمن داشتن یک قالب خود در DA خیلی به جذب مشتری کمک می کنه ، من با خرید یک قالب مشتری های خودم رو راضی نگه داشتم .
موفق باشید .
شما چرا امروز راست کردی تاپیکای قدیمی رو میاری بالا ؟!!! :66:
والا این بحث همش تقصیر خود هاست فروشا هست. خود من به دایرکت ادمین 100 درصد ایمان دارم. از همه جهات حتی امنیت.منتها چیزی که مد بشه دیگه جلوشو نمیشه گرفت. سی پنل متاسفانه مد شده و تا اسمش رو کسی میاره همه میرن طرفش. با وجود اینکه مزیت های دایرکت رو نصبت به سی پنل میدونن. فکرکنم اینجا هم باید فرهنگ سازی بشه :d