پاسخ : حدود 2 هفتست سرعت اینترنت من به شدت پایین (اینترنت مخابرات)شماها چطور؟!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
کلا اینترنت ول معطله!
2 روز نتونستیم اتاق خبرمونو آپ کنیم!
اینقدر کنده!
آسیاتک تهران! پشتیبانی هم که زنگ میزنیم اصولا 47 48 نفر پشت خط هستن همیشه! :d
من هم آسیاتک دارم با 400 کیلوبایت هم دانلود میکنم و مشکلی نیست !!!
پاسخ : حدود 2 هفتست سرعت اینترنت من به شدت پایین (اینترنت مخابرات)شماها چطور؟!!!!!
دوستان من مشکل رو باهاش کنار اومدم صبح که می خوام به نت وصل بشم با کانکشن اتوماتیک وصل میشم
ساعت 4 بعد از ظهر این مشکل به وجود میاد که سریع مودم رو به کانکشن دستی تقییر میدم و مشکلم خیلی راحت حل میشه
و اگه تو کانکشن دستی جواب نگرفتید .
لطفا پینگ
کد:
بگبرید بعد چند باری کانکشن دستی رو قطع و وصل کنید البته با فاصله و پینگ رو چک کنید
این طوری می تونید یه پینگ خوب گرفتید روی اون بمونید
من از این کار جواب گرفتم
512 مخابرات نامحدود دارم دانلودم 64 بود شده 550 :دی
باورتون نمیشه؟
صداشو در نیارید:-$
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rodfile.ir
دوستان من مشکل رو باهاش کنار اومدم صبح که می خوام به نت وصل بشم با کانکشن اتوماتیک وصل میشم
ساعت 4 بعد از ظهر این مشکل به وجود میاد که سریع مودم رو به کانکشن دستی تقییر میدم و مشکلم خیلی راحت حل میشه
و اگه تو کانکشن دستی جواب نگرفتید .
لطفا پینگ
کد:
بگبرید بعد چند باری کانکشن دستی رو قطع و وصل کنید البته با فاصله و پینگ رو چک کنید
این طوری می تونید یه پینگ خوب گرفتید روی اون بمونید
من از این کار جواب گرفتم
512 مخابرات نامحدود دارم دانلودم 64 بود شده 550 :دی
باورتون نمیشه؟
صداشو در نیارید:-$
البته کاری که گفتی تا حدودی تاثیر گذار بود ولی اونی که گفتی نشد. احتمالا شانسی شده واسه تو :65:
مثل اینکه تحریما کم کم داره سمت اینترنت ها میاد آقایون صداش رو در نمیارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanous_m
مثل اینکه تحریما کم کم داره سمت اینترنت ها میاد آقایون صداش رو در نمیارند
اینترنت هیچ وقت از بیرون تحریم نمیشه.. چون کار خودشون لنگ میشه :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehrvarzan
اینترنت هیچ وقت از بیرون تحریم نمیشه.. چون کار خودشون لنگ میشه :)
دقیقا کار کی لنگ میشه؟
ماله من درست شد خدا کنه دیگه باز تکرار نشه
من که میگم دارن حرکت میزنن برای آینده فکر کنم تست بستن پرت هاست حالا می گی نه نگاه کن چند وقته دیگه 22 ماه آینده (که نمی شه نام برد به دلایل خاص) یک کاری می خوان بکنن
سال آینده هم که از الان استارت خورده صندوق بازی هست دارن الان کار می کنن تا اون موقه می گی نه نگاه کن
دلم برای ریموت به سرورها تنگ شده
دلم برای نصب سرور تنگ شده
دلم می خواد تو هاست سایت یچی آپلود کنم
نکنه با این آرزوهای نتی بمیرم جوان ناکام نتی بشم :106:=((
یک ساعت درست شد بال در اوردم ولی باز مشکل برگشت