اسپم: این دقیقا کاری بود که پس مطالعه پست شما انجام دادم و هنوز هم درگیر گوگلم و سوالی نپرسیدم. دانشگاه گوگل مدرکش از دانشگاه صنعتی شریف هم می تونه معتبر تر و کاربردی تر باشه...
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از داستان زیباتون که با موضوع تاپیک هم همخوانی داشت!
فکر میکنم انجمن تخصصی باشه اینجا و سوال پرسیدن و جواب دادن در اون جرم نباشه. یا میتونید جواب بدین و اگر نمیتونید جواب بدین پس داستان سرایی نفرمایید.
مشکل شما این هست که فکر میکنید چوپان هستید و اینجا بقیه یوزرها گوسپند هستن! و هرطور که دلتان بخواهد باهاشون رفتار می کنید.
معنی مدیریت این نیست!
یاد روزایی بخیر که اگر کسی کوچکترین چیزی یادمون میداد 1000 بار ازش تشکر می کردیم، یاد زمانی بخیر که فقط 4 گروه it در ایران بود و ما آرزو داشتیم یکی از این دوستان رو از نزدیک ببینیم تا شاید راهی باشه ما هم 1 روز مثل اونا بشیم.
هر چی بیشتر می گذره و شرکت هاستینگ بیشتر میشه، افراد بی ادب و پر رو بیشتر می شند و نه تنها کوچکترین تشکری نمی کنند بلکه عادت کردند با پورویی و طلبکار بازی کارشون رو جلو ببرند و حس می کنند همه -باید- بهشون کولی بدن!
بنده سعی کردم به شما یاد بدم که خودکفا بشید و شما اینطوری با بنده حرف می زنید ؟ انجمن تخصصی ؟ مگر بنده تنها کسی نیستم که در این تاپیک پاسخ فنی واقعی دادم ؟ بنده چوپانم ؟!
....!
با سلام آقای آریا خداپدر مادرتو بیامرزه که حداقل یه راه حل مفید ارائه کردید ! امما دیگه فایده نداره سرور رو با دایرکت جدید آوردم بالا و خداروشکر داریم مشکلات رو حل میکنیم
واقعا واستون متاسفم ، خوشبختانه تا حالا با یه دونه از مشتری ها به مشکل نخوردم و همه قبول کردن این موضوع رو ! والبته هیچ کدوم رو بنده اطلاع ندادم که همچین تاپیکی زدم ، فقط میخواستم ببینم راه حلی هست که اطلاعات رو واسشون بازگردونی کنم یا نه ! والا قصد ماست مالی این موضوع را نداشتم ، تنها چیزی که واضحه واسه مشتری اینه که اطلاعات از دست رفته باز گردد!
همونطور که میبینی یه تاپیک انتقادی هم تو انجمن تو این مورد نیست ! خواهشا بازدن حرف های بی ریط و نابجا ارزش خودتونو پایین نیارید و سعی نکنید دیگران رو خراب کنید
متشکرم
مدیران تاپیک رو پاک کنند که....
اول اینکه بنده از پست شما تشکر کردم.
دوم اینکه جای اینکه برای بنده داستان نویسی کنید خیلی محترمانه میتوانستید بنده را به مقالات مفید ارجاع دهید. من که پسر بچه 15 ساله نیستم هرطور که بخواهید با آن صحبت کنید!
هرچه درخت پربارتر باشد سربزید تر هست لطفا خودبزرگپنداری نکنید.
نکته بعدی اینکه فکر مکینم توهین به دیگر کاربران خلاف انجمن باشه و در این پست شما بارها به بنده توهین شده. البته شاید مدیران از این بند در قانون انجمن مستثنا باشن.
سلام.
تاپیک به درخواست باز کننده آن بسته شد.
با تشکر.