پاسخ : واگذاری - دریم سرور [ همکارا مطالعه کنند ]
اون مطلبی رو که روی وب سایتشون مبنی بر واگذاری زده بودند رو حذف کردند
در این صورت واگذاری منتفی شده فکر کنم!!!
سلام. من به شخصه تا تاپیک واگذاری رو دیدم بهشون زنگ زدم اما خوب گفتند واگذار کردند و قصد تمدید ندارند من عرض کردم که پس بگیرید و تمدید کنید و وقت کافی به مشتریا بدین . دیدم دارن عصبانی میشن گفتم به من چه ربطی داره - خودش میدونه ! انگار رسم شده بعضیا اصلا کوچکترین ارزشی برای مشتریاشون قائل نیستند. ( واقعا همینطوره )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamdata
سلام. من به شخصه تا تاپیک واگذاری رو دیدم بهشون زنگ زدم اما خوب گفتند واگذار کردند و قصد تمدید ندارند من عرض کردم که پس بگیرید و تمدید کنید و وقت کافی به مشتریا بدین . دیدم دارن عصبانی میشن گفتم به من چه ربطی داره - خودش میدونه ! انگار رسم شده بعضیا اصلا کوچکترین ارزشی برای مشتریاشون قائل نیستند. ( واقعا همینطوره )
سلام
جناب صالحی فکر نکنم اقای سعید مهر عصبانی شده باشن !!! از ایشون بعیده به خدا
ما همیشه میگفتیم ایشون اخلاقشون خوبه
حتما به دلیل مشغله ی کاری با شما بد صحبت کردند
نقل قول:
حتما به دلیل مشغله ی کاری با شما بد صحبت کردند
مشغله درسی درست تره ! من مشتری سرور اختصاصی هامو خوب میشناسم. امیدوارم اونشب که تلفنی صحبت کردید ( تماس گرفتید با من ) وی پی اس هاتون رو منتقل کرده باشید ( چون فرمودید ایشون بهتون نگفته که میخواد واگذار کنه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamdata
مشغله درسی درست تره ! من مشتری سرور اختصاصی هامو خوب میشناسم. امیدوارم اونشب که تلفنی صحبت کردید ( تماس گرفتید با من ) وی پی اس هاتون رو منتقل کرده باشید ( چون فرمودید ایشون بهتون نگفته که میخواد واگذار کنه )
خیر هنوز نتونستم کاری انجام بدم
نتونستم با ایشون تماس بگیرم
خدا رحمت کنه وی پی اس ها رو پس !
تماس گرفتید سلام ما رو هم بهشون برسونید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سرورها به کولو سرور فکر کنم واگذار شد البته چه واگذاری :دی ایشون پول اجاره ها رو جمع کردن و در آخر 2 روز مونده به تمدید میخواستند به کسه دیگه ما میخواستیم بگیریم یعنی حدود 1.5 میلیون ماه اول از جیب بدیم برای تمدید کار داشت تا آخر تموم میشد خدا رو شکر نگرفتیم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dreamdata
خدا رحمت کنه وی پی اس ها رو پس !
شما منتقل نکردید؟ الان ما چی کار کنیم ؟ نمیشه کاری کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
شما منتقل نکردید؟ الان ما چی کار کنیم ؟ نمیشه کاری کرد؟
چی منتقل نکردیم ؟ ایشون مشتری من هم بوده - یک سرور داشتن پیش ما - مشتری هایی که روی سرور ما داشتند 7-8 تا وی پی اس بود که مشتریاش شماها نیستید - بدبختا بعضیا اصلا از این فروم خبر ندارن که !