پاسخ : رپیدلیچ فارسی برای همیشه تعطیل شد. (Dverleech)
منم یه زمانی با مشکل مالی مواجه بودم . خیلی ها اومدن گفتن Donate میدیم . VIP کردم تعداد کمی گرفتن و از اون به بعد هم خیلی ها میومدن فقط فوحش میدادن
کلا در چند حالت نظر میدادن :
1- سرور خراب باشه
2- فایل باز نشه یا نخونه
3- پولی پاشه و نتونن استفاده کنن
میتونید امتحان کنید . سرورتون رو خاموش کنید ببینید چقدر نظر میدن ولی وقتی همه چی خوب باشه کسی حتی نمیگه دستت بشکنه :53:
به قول دوستان اینا چیزایی هست که میشه تحمل کرد ولی حرف های پدر و مادر نه !!!!!!!
وقتی میگن ول کن اون کامپیوتر رو چیزی ازش در نمیاد ..... میگم خوب علاقمه دوست دارم به سایتم برسم ..... میگن پس آیندت چی ؟ درست و زندگیت چی ؟ خورد و خوراکت چی ؟ .........
دیگه موندم با چی زبونی بگم این علاقه منه و دوست دارم اینطوری زندگی کنم دست از سرم ور دارید ولی .... وبمستری تو ایران :
هک شدن ، فوحش شنیدن، ***** شدن ، تحقیر شدن از طرف پدر و مادر ، اشغال بودن سرور ها و هزینه بالا ........ بازم بگم ؟ :-|
این هم اون بنری که می گفتم، سایت خودشون که چند روزی هست بالا نمیاد ولی بالاخره پیداش کردم :ییی
http://up.dverleech.com/uploads/1357030901571.gif حتی لوگو هم لوگوی Dverleech هست
واقعا اعصابم خراب شد من این سایت رو خیلی دوست دارم دیگه گزاشته بودم داخل برنامه روزانه ام که همیشه واردش میشدم ولی خدایش اقا سینا ایول واقعا ایول نمیدونم چی بگم ولی خیلی مردی خیلی که تونستی این همه سایت رو بالا نگه داری و این همه حرف رو تحمل کنی ارش تو سینا خیلی بالاست و باید قدرش رو دونست واقعا دوست دارم .
یک موسیقی برات گراشتم سینا جان دانلودش کن کمی دردت رو تسکین میده بازم ببخشید کاری بیشتر از این از دستم بر نمیاد ببخشید .
کد PHP:
http://www.uploadbaz.com/lm8xn2eq16bk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
واقعا اعصابم خراب شد من این سایت رو خیلی دوست دارم دیگه گزاشته بودم داخل برنامه روزانه ام که همیشه واردش میشدم ولی خدایش اقا سینا ایول واقعا ایول نمیدونم چی بگم ولی خیلی مردی خیلی که تونستی این همه سایت رو بالا نگه داری و این همه حرف رو تحمل کنی ارش تو سینا خیلی بالاست و باید قدرش رو دونست واقعا دوست دارم .
یک موسیقی برات گراشتم سینا جان دانلودش کن کمی دردت رو تسکین میده بازم ببخشید کاری بیشتر از این از دستم بر نمیاد ببخشید .
کد PHP:
c:\users\iron man\downloads\music
کد بالا نمیاد.
اشکال نداره ما هم گوش بدیم؟:)
آدرس درایو c کامپیوترت رو دادی!
آی پی ت رو هم بده خودمون وارد شیم، گوش کنیم:))
:53:
سینا جان بنده شما رو نمیشناسم اما حرفایی که زدی رو خیلی ازشون لذت بردم . واقعا حرف دل منو زدی :x
هرکاری میکنی آرزوی موفقیت برات دارم :x
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abasaqa
کد بالا نمیاد.
اشکال نداره ما هم گوش بدیم؟:)
آدرس درایو c کامپیوترت رو دادی!
آی پی ت رو هم بده خودمون وارد شیم، گوش کنیم:))
:53:
لینک گداشتم خدایش این اهنگ رو گزاشتم و از اول تا اخر تاپیک رو خوندم دلم خون شد لامصب چقدر حال گیرانه هست من خدایش خیلی ناراحت هستم خیلی .
10 ساله تو نتم . 5 ساله سایت دارم . کلا 10 بار شاید تو سایتت اومدم . اما درکت میکنم . . .
تصمیمتو گرفتی ؟ پس بچسب به هدف بعدیت
منم از مدیران دورلیچ بودم. یهو دیدم که دیگه دورلیچ بالا نمیاد و پیغام بسته شدنش اومد. خیلی ناراحت شدم. دنبال سینا بودم تا اینکه چند دقیقه پیش پرهام لینک اینجا رو داد. همه پستها رو خوندم. به خصوص پست اول سینا تو این تاپیک رو. وقتی اون پست رو خوندم هرچی میخواستم به سینا بگم رو فراموش کردم. واقعا نمیدونم چی بگم. میخواستم به سینا بگم پرتال رو ببند و فقط فروم رو نگه دار، بلکه اینجوری یکم هزینههات پایین بیاد. چون به نظرم واقعا همچین فرومی نبودنش حیفه... به خصوص اینکه خودمم تقریبا هرچی بلدم از بچههای همون فروم یاد گرفتم. ولی بعد از خوندن پست اول سینا... واقعا هیچی برای گفتن ندارم. الآن هم سر حرفایی که سینا زده حسابی حالم گرفته شده. و دارم افسوس میخورم که ای کاش هرچی تو فروم بود رو دانلود میکردم. چون بعضیاش رو گذاشته بودم سر فرصت دانلود کنم... اما حالا.... بیخیال... فقط امیدوارم که سینا تو زندگیش موفق باشه و مشکلات قبلی رو نداشته باشه.
واقعا متاسف شدم سایت خیلی خوبی بود ولی به مدیر عزیزش حق میدم ایشالله شاد باشی دستت درد نکنه به خاطر همه زحماتت.:53::53: