متاسفانه اینطور شده که هرکسی میخواد از اینترنت درامد کسب کنه میاد یک وی پی اس میگیره و سیپنل میندازه روش بدونه هیچ کانفیگی شروع فروش هسات میکنه
معلومه خوب سرورش قابل نفوذ هست بعد وقتی کل سرور mass خورد اونوقت به فکر امنیت می افتنند
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفانه اینطور شده که هرکسی میخواد از اینترنت درامد کسب کنه میاد یک وی پی اس میگیره و سیپنل میندازه روش بدونه هیچ کانفیگی شروع فروش هسات میکنه
معلومه خوب سرورش قابل نفوذ هست بعد وقتی کل سرور mass خورد اونوقت به فکر امنیت می افتنند
بله این درست اما ممکن هم هست اصلا امنیت کار نکرده باشند و تا هک بشند تازه فهمیده باشن که مشکل امنیتی دارند
اما به جز سرور میتونه از خود اسکریپت باگ بده مثلا همین my bb رو مثال میزنم sql در پروفایل کاربری که قبلا انجمن شما هم این مشکل رو داشت و الان فهمیدید و پچ کردید یا whmcs اپلود شل از تیکت یا et chat یا .... بنابراین همیشه باید یه نفوذی انجام بشه تا طرف بفهمه که باگ داره یا نه
lool
انجمن ما؟ :71: دوست عزیز اگر کمی پی اچ پی بلد باشید می فهمیدد که فیک بود اون و برای پلاگین زیبا سازی پروفایل کاربری بود و بدونه اینکه حتی پلاگین رو حذف کنم
گذاشتم موند که بعضی لمرا متوجه باشند که این باگ فیک است و بعضی ها که قصطشون تخریب ما هست و چیزی از هک نمیدونند نیان اینطوری بگویند
قسد= قصد :|
در ضمن من اون رو برای مثال گفتم اما تا جایی که من میدونم انجمن شما دیفیس هم شد توسط همون لمر هایی که عرض میکنید
نخیر دوست عزیز از سرور بود تنها مشکل ما اینه که نمیایم بخش vip بزنیم یا از کاربرا پول الکی بگیریم و تمام هزینه های سایت رو از جیب خودمون میدیم.
و حالا چون هزینه ها برای بنده به تنهایی سخت بود رو هاست بودیم و این باعث این شد که بعضی ها بتونند سوء استفاده کنند حالا از بعضی قدیمی ها بپرسید میدونند
شما اون وقت ها نبودید ;)
اون وقت ها نمیدونم منظورتون کی هست اما من خودم نه تیمم خیلی وقت هست که هستم و این دیفیسی که میگم مربوط به همین 2 ماه پیش فکر کنم بود ! حالا بحث من انجمن شما نیست من میگم که شما تاکید کردید فقط بر سرور که از روش مس میزنن و ... اما خوب اسکریپت خود سایت هم میتونه باگ داشته باشه و بعد با ریختن یه شل تقریبا کار تمومه چون راه هایی که برای نفوذ به سرور استفاده میشه و راه های امن کردنش تقریبا 98 درصد بایپس میشن یا اگرم نشن از اخرین باگ های کرنل میشه نفوذ کرد یا ...
شما خودت بحث انجمن رو کشیدی وسط عزیز شما انجمن خودتون چی؟ چندبار؟ و از کجا خورد امنیت هیچوقت 100 نیست. من در تایپیکی از همین کمک هک شدم. گفتم که
اسکریپت های معروف امکانش بسیار کم است که از کرنال باگ دهد بیشتر از پلاگین هاش است و وقتی نفوذگر نفوذ میکنه اگر سرو ضعیف باشد به بقیه سایت های رو سرور
هم نفوذ میکنه مثلا الان خود شما مس دیفیستون بیشتر از سینگل است
داداش انجمن من فقط یک بار خورد اونم موقعی که رو سرور خودم نبود و رو یه هاست بود اون سروری که من ازش هاست خریده بودم رمز 12345678 رو برای روت سرور گذاشته بود و یه نفر شانسی رمز رو زده رفته روت و دیفیس #-o چند بار و از کجا نداره فقط یک بار خورده اونم وقتی رو سرور من نبود بخاطر همون فشار مالی که عرض کردید
با سلام
میشه از هر دو بزرگوار خواهش کنم که کل کل و بحث در مورد موارد بی ربط به تاپیک را در pm پیگیری کنید ؟
با تشکر