پاسخ : کمک با کار با سرور اختصاصی
ممنون! مرسی واقعا امروز خیلی کمک کردید!
این مورد یعنی چی؟
امکان نصب سیستم عامل از روی تمپلیت با فرمت ova
پیشنهاد میکنم از تمپلیت دگیران استفاده نکنی. خودت یه سیستم عامل نصب تنظیمات رو انجام بده و ازش تمپلیت بگیر و از تمپلیت خودت استفاده کن. شما اولین سیستم عاملت رو نصب کن رو دور می افتی.
منم دقیقا 2 هفته هست سرور دارم و قبلش بلد نبودم. توی 2 روز اول یاد گرفتم.
اگر سیستم عامل سرورت VMware ESXi 5.1 باشه می تونم کمکت کنم.
آخه تاحالا خیلی پول خرج کردمو بی نتیجه مونده! نمیخوام اینبار بی نتیجه بمونه ! میخوام همه چیزو بدونم بعد شروع کنم.
میشه بپرسم تمپلیت یعنی چی اصلا؟
مثلا یک سیستم عامل نصی میکنی به عنوان مثال ویندوز ، آپدیت میکنی -برنامه های مورد نیازتو نصب میکنی و هر تنظبمات دیگه که مورد نیاز هست. مثلا 2 ساعت وقت میبره این کارا
بعد از همه این کارا یک تمپلت (میشه گفت یه جور کپی یا بک آپ یا مثل ایمیج گرفتن از cd ) از ویندوزت میگیری ، سری بعدی این تمپلیت رو اجرا میکنی واسه یرور جدید و همه چیز رو توی 10- 15 دقیقه بدست میاری و فقط به سرور جدید ip میدی.
بهتر از این نمیتونستم بیان کنم.
آقا احسان واقعا دمت گرم با این همه صبر و شکیبایی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
آقا احسان واقعا دمت گرم با این همه صبر و شکیبایی
آخه خودم حتی وقتی سرور گرفتم این چیزا رو نمی دونستم ، اما تو این 2 هفته بچه های انجمن خیلی کمکم کردن. بدون هیچ چشم داشتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsaan
آخه خودم حتی وقتی سرور گرفتم این چیزا رو نمی دونستم ، اما تو این 2 هفته بچه های انجمن خیلی کمکم کردن. بدون هیچ چشم داشتی
:)) واقعا ؟ هنوزم از این کارا میکنن ؟ایول بچه های انجمن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsaan
مثلا یک سیستم عامل نصی میکنی به عنوان مثال ویندوز ، آپدیت میکنی -برنامه های مورد نیازتو نصب میکنی و هر تنظبمات دیگه که مورد نیاز هست. مثلا 2 ساعت وقت میبره این کارا
بعد از همه این کارا یک تمپلت (میشه گفت یه جور کپی یا بک آپ یا مثل ایمیج گرفتن از cd ) از ویندوزت میگیری ، سری بعدی این تمپلیت رو اجرا میکنی واسه یرور جدید و همه چیز رو توی 10- 15 دقیقه بدست میاری و فقط به سرور جدید ip میدی.
بهتر از این نمیتونستم بیان کنم.
اقا وجدادنن دمت گرم! خیلی گلی!
ای دی یاهوتونو میشه پ.خ کنید برام؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
:)) واقعا ؟ هنوزم از این کارا میکنن ؟ایول بچه های انجمن
آره! من همه چیمو از اینجا یاد گرفتم!
یک سوال دیگه!
فرق vmware با openvz چیه؟