بالا میاد
از این ریسلر فری بایت هاست هست
حتی از طراحی پیشفرض بایت استفاده کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
بالا میاد
از این ریسلر فری بایت هاست هست
حتی از طراحی پیشفرض بایت استفاده کرده
آقا من یه هاست 10 گیگ لینوکس باکنترل پنل و امکانات نامحدود میدم.:50:
ماهی هم 100 هزار تومان دستی میدم. خودم هم واست پست میزنم.:61:
قالب هم رایگان واست طراحی می کنم.:d:d:d:d:d:d:d:d:d
اگه چیزی دیگه هم میخوای در خدمتم.:60:
من نمیدونم کی میاد هاست رایگان اونم 6 ماه بده.:39::-?
با سلام
سرويس رايگان هاست
در اینجور پست ها هاستینگ ها خوب خودشون رو نشون میدن !
1. یکسری ها که اصلا با 2 تا پست اومدن میگن ما میدیم و بدون اینکه سایتی داشته باشند این سری ها که هیچ به طور کل مرخص هستند ( از نظر تجربه و ... )!
2. یکسری ها هم هستند که واقعا آدم ازشون انتظار نمیبره که این ... !!!
خوب دوستان خودشون رو نشون میدند ! واقعا متاسفم اول برای خودم که ما هاست میدیم این ها هم هاست میدن بعد به اسم یک کیفیت ! و بعد برای خودشون که بیشتر دارند دلالی میکنند و ***ی ( ***ی در کیفیت و ... ) .
ادمین قفل کنید !
يک نکته جالب تو گيگفا هاست متوجه شدم:
و کمی پايين تر:نقل قول:
مشخصات سرویس های رایگان :
* ارائه 1 گيگابايت فضاي وب
يعنی تقريبا بيچاره ميشی برای استفاده از يک گيگ مجانینقل قول:
# حداکثر حجم فایل قابل آپلود از طریق FTP : چهار مگابایت
# حداکثر حجم فایل قابل آپلود از طریق php و FileManager کنترل پنل : دو مگابایت
اما خوب بازم کارشون بد نيست. يعنی درسته دارن مجانی ميدن ولی با فکر و منطق.
نه مثل بعضی ها که ميگن آی ما همه چیز رو مجانی ميديم. هر مجانی هم بايد يک محدوديتی داشته باشه.
اصلا غير مجانیشم محدوديت داره.
تا دو سال پیش که فکر طراحی وب سایت افتادم،همش من پیش خودم میگفتم با این قیمت هاست ها کی میاد سایت بزنه،مگر اینکه طرف بچه پولدار باشه.
ولی الان هر چقدر فکر میکنم واقعا بابت زحمتی که مدیران وب هاستینگ ها میکشن این قیمت ها چیزی نیست. نه اینکه به خاطر اینکه اون زمان بی پول بودم و این حرفا.ولی واقعا هر چقدر فکر میکنم اگر آدم برای کاری که میخواد انجام بده،هدفی رو در پیش گرفته و میدونه در آینده نتیجه داره هیچ وقت مسئله اقتصادی رو وسط نمیکشه.تو بازار هاستینگ دنبال هاست رایگان نمیگرده.
من نمیدونم چرا بعضی ها که تو سایتشون همون هاست قیمت داره و به بقیه همون هاست در ازای دریافت وجه رو دادند ارزشی واسه مشتریای قبلیشون قائل نیستند یا اینکه تو این جور تاپیک ها فقط قصد خودنمایی رو دارند.
یا اینکه کسانی که هاست رایگان میخوان اون هم 1گیگ و مطمئنند هم موفق میشن و بازدیدشون 10000 و رنکشون هم بالای 3 میشه و میدونند با این جور ترافیک میتونند با تبلیغات هزینه همون هاست رو در بیارند و منت کسی بالای سرشون نباشه چرا یه خورده صبر نمیکنند هاست رو بخرند یا از هاست رایگان استفاده کنند تا زمانی که بازدیدشون بیاد بالا.
فقط تجربه ام رو گفتم و اینکه همه اینجور کم فکری رو دارند ولی من اون موقع ها با اینجور فروم ها هنوز آشنا نبودم،اطلاعاتم پایین بود،سرعت اینترنت جلوی هر کاری میگرفت و ...
ولی شما دوستان،شمایی که ماشاءالله ادعای بازدید بالا رو میکنید مثل بعضی ها میخواهید از پی سی دانلود تو سه ماه بگذرید مطمئنن خیلی اطلاعات زیادی دارید چرا ؟ از نظر من هیچ کس مشکل مالی خرید هاست نداره و بیشتر کسانی که هاست رایگان میخوان انگیزشون اینه که اگر موفق شدند و سرور موردنظر مشکلی نداشت به کارشون یا ادامه میدن یا اگر انصاف داشته باشن هزینه هاشون رو پرداخت میکنند و اگر سرور مشکل داشت بدون اینکه چیزی رو از دست بدن با پولی که از راه تبلیغ بدست آوردن دنبال یه هاست خوب میگردن.ولی اگر موفق نشدند که هیچ بدون چیزی رو از دست بدن به حیاتشون ادامه میدن(بی خیال شرکت هاستینگ.میخواست نده) دنبال یه نقشه جدید برای بقیه کارهاشون میگردن.
تقصیر خودتونه.. اگر به پست من دقت کنید دیدی که یک پست زدم با قیمت!! شما هم هرجا اینطور پست دیدید قیمت خودتون رو بگید تمام.
دوستان من الان دومینم روی هاستم ست کردم و 2 دقیقه بعدش با vpn آدرس با هاست جدید بالا اومد
اما بدون پروکسی یا vpn بالا نمیاد
الان هم 35 ساعت گذشت و هنوز سایت با آیپی خودم بالا نمیاد و فقط با آیپی خارجی باز میشه
دوستان چکار کنم ؟
برای همه دوستانم سایت بالا میاد اما برای خودم نوچ
من تو بندرم
از کافینت هم امتحان کردم و بازم بالا نیومد
اژدری.کام
یکی از دوستانم گفت
DNS ceche
مدیر هاست هم گفت چند روزی طول میکشه
دوستان چیکار کنم
مشکل از هاست یا isp من
یا از دومین ؟
دوستان من الان دومینم روی هاستم ست کردم و 2 دقیقه بعدش با vpn آدرس با هاست جدید بالا اومد
اما بدون پروکسی یا vpn بالا نمیاد
الان هم 35 ساعت گذشت و هنوز سایت با آیپی خودم بالا نمیاد و فقط با آیپی خارجی باز میشه
دوستان چکار کنم ؟
برای همه دوستانم سایت بالا میاد اما برای خودم نوچ
من تو بندرم
از کافینت هم امتحان کردم و بازم بالا نیومد
اژدری.کام
یکی از دوستانم گفت
DNS ceche
مدیر هاست هم گفت چند روزی طول میکشه
دوستان چیکار کنم
مشکل از هاست یا isp من
یا از دومین ؟
مشکل از DNS ceche هستش.