پاسخ : هاست برای وردپرس + گارانتی آپتایم و سرعت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pazis
دوستان و همکاران گرانقدر استارتر خیلی وقته گفته از شرکت فلان خریداری کرده حالا شما پشت سر هم آفر بدید :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pazis
سلام. یه هاست 1 گیگ با پهنای باند نامحدود برای یک وبلاگ وردپرسی لازم دارم. کنترل پنل هم Cpanel باشه.
آپتایم و سرعت سرور خیلی مهمه. فروشنده باید قبول کنه که در صورت نارضایتی وجه پرداختی رو کامل عودت بده. سرعت و آپتایم با سایتهای تست کننده نظیر pingdom تست میشه که در صورت نارضایتی مستند باشه.
بازدید سایت بالاست. سایت هم سایت دانلود فیلم هست. در ضمن امکان افزایش فضا در آینده هم باشه.
ویرایش شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
myum
ببخشيد استارتر عزيز
فكر ميكنيد در مقابل سايت هايي مثل "ايران فيلم" كه خودش سفارش دوبلاژ فيلم ميده چه شانسي داريد ؟
سایت ما انگلیسیه دوست عزیز! واسه خارجی هاست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dertgtr
دوستان و همکاران گرانقدر استارتر خیلی وقته گفته از شرکت فلان خریداری کرده حالا شما پشت سر هم آفر بدید :دی
نکته جالب تر هم اینه که همه فقط آفر می دن! کسی نمی بیته من چی خواستم. فقط آدرس سایت می دن می گن بیا بخر!
من از رومینا هاست که گرفته بودم ، اصلاً خوشم نیومد. آپتایم 99% که چه عرض کنم ، درصد داون تایم از آپتایم بیشتر بود!!!! حالا هم که سرورشون رو دارن عوض می کنن ، یک هفته هست سایت ما رو هواست. یه دونه بک آپش رو هم بهمون نمی دن خودمون منتقل کنیم. یه غلطی کردم از رومینا هاست گرفتم.
دوستان دوباره آفر بدید!! می خوام سایت رو انتقال بدم. البته هر وقت لطف کردن و بک آپ رو دادن!!
portal.ekhtesasi.com
هاستینگ اختصاصی - پورتال مشتریان
uptime: 99.9
سرعت بالا
قیمت مناسب
پشتیبانی ۲۴ ساعته