پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
کارشون عالیه از نظر بنده تایید میشن
اما مخواستم ببینم آفر زیر رو چقدی به پای ما میخ میکنید :71:
پردازنده حداکثر هشت هسته و حد اقل 6 هسته
رم 8 گیگ متوسط 10 گیگ حداکثر
هارد 300 گیگ متوسط حداکثر 500 گیگ
پورت اختصاصی 1 گیگ یا اشتراکی 10 گیگ
دیگه سرعت آپ و دانش بالا باشه
مصطفی جان قیمت همکار بده لطفا
تشکر میکنم
یاعلی
Re: فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
خیلی عالی پشتیبانی میکنن و اخلاقشون هم عالی هست ، سرور هم بسیار قوی و سریع هستش الان ۱ هفته ای هست دارم سرور رو تست میکنم خیلی عالی بوده
دستشون درد نکنه
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
سایت مشکل داره دوست عزیز نشد سفارش بدم
جالبه، حاجی تاپیک زده از خودش خبری نیست
پوزش از تمام دوستان بابت تاخیر در پاسخگویی .
قرار بود بنده اتمام آفر رو در همین تاپیک اعلام کنم که متاسفانه چند روزی بود که درگیر یک سری مسائل بودیم که حل شد خوشبختانه .
اتمام این آفر رو بنده در همینجا اعلام میکنم .
از تمام دوستانی از ما خرید کردند و به ما نظر لطف داشتند و داخل تاپیک نظر دادند و دوستانی که خرید کردند و نظر ندادند! از همگی تشکر میکنیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
پوزش از تمام دوستان بابت تاخیر در پاسخگویی .
قرار بود بنده اتمام آفر رو در همین تاپیک اعلام کنم که متاسفانه چند روزی بود که درگیر یک سری مسائل بودیم که حل شد خوشبختانه .
اتمام این آفر رو بنده در همینجا اعلام میکنم .
از تمام دوستانی از ما خرید کردند و به ما نظر لطف داشتند و داخل تاپیک نظر دادند و دوستانی که خرید کردند و نظر ندادند! از همگی تشکر میکنیم .
این نکته رو بگم که با فروشی که ما روی این سرور داستیم 50% منابع سرور مورد استفاده قرار گرفت و دیگه رو این سرور فروش نخواهیم داشت . به دلیل اینکه روی این سرور یک هاستینگ برای سایت های پربازدید هم راه اندازی کردیم که شکر خدا افرادی هم که از هاستینگ استفاده میکنند رضایت کامل دارند . و حفظ کیفیت این سرور اولویت اول ما هست .
منتظر آفر هاستینگ ما باشید ...
همین که پوزش خواستی دمت گرم
یه سوال: کی بازم offer جدید می زنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mostafa6706
همین که پوزش خواستی دمت گرم
یه سوال: کی بازم offer جدید می زنید؟
نمیتونم دقیق عرض کنم خدمتتون که کی آفر جدید خواهیم داشت ، اما با توجه به لطفی که دوستان نسبت به ما داشتن انشالا به زودی با آفری جدید در خدمت خواهیم بود .
Re: فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
نمیتونم دقیق عرض کنم خدمتتون که کی آفر جدید خواهیم داشت ، اما با توجه به لطفی که دوستان نسبت به ما داشتن انشالا به زودی با آفری جدید در خدمت خواهیم بود .
یعنی اینقدر که شما توی روابط عمومی و رفتار با مشتری حرف ندارید ، بعضی از همکارای محترمتون ۲زار رفتار با مشتری رو بلد نیستن !
من یه سرور از شما دارم و در همون رفتار اولتون فهمیدم کارتون درسته و به مشتری اهمیت میدین ، یه سرور هم از یه همکارتون تو همینجا گرفتم ، که واقعا متاسفم واسه خودم که چرا اینکارو کردم !! فقط سرعت سرورشون بالاتر از شماست ولی این در مقابل رفتار زننده مدیرشون اصلا به حساب نمیاد ...
کلا دمتون گرم
سلام
خسته نباشید
سرور 1 گیگ رو خواستم
هنوز فروش دارید
برای ماه بعد هم همین قیمته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Smart2012
سلام
خسته نباشید
سرور 1 گیگ رو خواستم
هنوز فروش دارید
برای ماه بعد هم همین قیمته؟
سلام
خیر دوست عزیز ، فعلا فروش نداریم .