پاسخ : نظر دوستان در مورد انتخاب دیتا سنتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WebRang
آره، واسه سرور مجازی میخواستم ...
خوب من دنبال دیتاسنتر هایی بودم که ستاپ فی بگیرن و قیمت کمی داشته باشن
به نظر من ovh می تونه گزینه مناسبی از لحاظ قیمت و کیفیت باشه. آقای hugeserver آفرهای خیلی خوبی واقها دارن. فقط بدی این دیتاسنتر هزینه و دردسر گرفتن آی پی اضافست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranwebwork
به نظر من ovh می تونه گزینه مناسبی از لحاظ قیمت و کیفیت باشه. آقای hugeserver آفرهای خیلی خوبی واقها دارن. فقط بدی این دیتاسنتر هزینه و دردسر گرفتن آی پی اضافست
درسته!
اما سرویسی که مالکیتش واسه آدم نباشه! مفتش گرانه!
تجارت هست،بچه بازی نیست!
خیلی دوست داشتم بگیرم،
تعریف زیادی شنیدم از دیتاسنترش، اما خوب قسمت نبود ! :(
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rayannet
اصلا پیشنهاد نمیدم سرویس هایی خوبی ارایه میدهند اما mac روتر شون بستن و برای وی پی اس دادن امکان نداره بتونید وی پی اس بدید ! من یکبار سرور گرفتم vmware نصب کردم وی پی اس هم ساختم بعد ای پی که ادد میکردم کار نمیکرد بعد از دیتاسنتر سوال کردم گفت روتر mac اش قفل هست یعنی همه ای پی ها فقط و فقط واسه یک سرور میشه استفاده کرد. خلاصه 200 $ ضرر کردیم اصلا پیشنهاد نمیدم
این آخه دیتا سنتره؟
خودشون رو مسخره کردن!!!
حالا مانی بک دادن یا نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
packsaft
این آخه دیتا سنتره؟
خودشون رو مسخره کردن!!!
حالا مانی بک دادن یا نه؟
خدایی دیتا سنترش ک خیلی خوبه نتورکش و اینا. اما از لحاظ قیمت و این کارش بده :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rayannet نمایش پست ها
اصلا پیشنهاد نمیدم سرویس هایی خوبی ارایه میدهند اما mac روتر شون بستن و برای وی پی اس دادن امکان نداره بتونید وی پی اس بدید ! من یکبار سرور گرفتم vmware نصب کردم وی پی اس هم ساختم بعد ای پی که ادد میکردم کار نمیکرد بعد از دیتاسنتر سوال کردم گفت روتر mac اش قفل هست یعنی همه ای پی ها فقط و فقط واسه یک سرور میشه استفاده کرد. خلاصه 200 $ ضرر کردیم اصلا پیشنهاد نمیدم
خدایا چه چیز هایی می شنوم ! مگه میشه . من ازشون درباره XEN پرسیدم و VPS دادن ، خودشون گفتند مشکلی نیست و VT و HT که VT برای مجازی سازی است رو پیشفرض فعال کردند .
این ها رو کی داده ؟ متن Email ها رو اینجا قرار بدید